Daca este virus este bine ...vezi sa nu fi fost un spyware de zile mari care sa iti fure parola de mess, sau mai rau coduri bancare daca folosesti asa ceva pe internet...
Fa o scanare cu malwarebytes si vezi ce iti zice!
http://download.cnet.com/......04572.html
Da si la mine s-a intamplat mereu o fata imi zice mereu hey you! si imi da mereu acest sit si de prrima oara m-am enervat ca vb in engleza si am inceput sa o injur si ea spunea in continuare de acel sit si dupa ce mi-a dat situl am vb in continuare ca ce e ala si nu mai mi-a raspuns niu nimic ca ai dat pe el ca si eu am dat si nu s-a intamplat nimic sti ce sa faci da-i ignore si o sa mai incerce sa vb cu u ca are sute de id ca mai a intrat o data si eu i-am dat accept ca nu stam cine e si iar mi-a zis de ala cum am vazut i-am dat ign si o sa te zapaceasca in continu dar trebuie sa refuzi mereu cererile ei si te va lasa in pace vezi ca de obicei are id cu nume de fata dar nume americat si din cate am vazut eu este numele insotit si de un nr! de ex:"kaitin89" toate numele astea ciudate ignorale si dale refuza cerere de prietenie daca mai apesi si a doua oara pe acel sit ar putea sa iti ia bani! mie nu mi-a luat ca nu am dat si a doua oara dar asa cred!
QQelias întreabă: