| RobYnRobYn a întrebat:

Hey...TPU
Nu demult am primit o groaza de reviste BRAVO(si cand spun o groaza ma refer la o groaza, din 1999 pana in 2010!)
Intr-o revista aparea scris de un program gen Yahoo! Messenger numit Pingdu sau Pingmu, ceva de genul (nu-mi mai amintesc exact numele, insa era ceva de un pinguin)care cica iti permite sa te loghezi si pe y-mail, pe hot-mail si pe alte mail-uri straight face precum sa ti-l si personalzezi dupa cum vrei!

Il vreau, insa nu mai stiu exact cum se numeste!

Intrebare: Imi puteti da va rog frumos puppy dog eyes link-ul catre site-ul de unde il pot downloada? puppy dog eyes

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| curiousfellow a răspuns:

Cred ca e vorba de Pidgin, care merge in Windows sau Linux, pentru MSN, Google Talk, Yahoo, AIM si alte retele de mesaje instant. Se poate downloada de aici : www.pidgin.im/download/