| amaterasu26 a întrebat:

Hey TPU... Scuze de categorie dar nu stiam unde sa postez... Am si eu o problema cu youtube-ul. Cand ma uit la un video si vreau sa maximizez, n-am nici-o problema. In schimb nu ma mai lasa sa minimizez, singurul mode de a inchide youtube-ul e sa inchid browser-ul prin alt+F4. Stiti cumva ce ar putea avea? Mentionez ca am facut update-uri la Adobe shocwave player, si Adobe flash player.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
4 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Aici vorbim de chrome, Internet Explorer si Mozilla care toate fac cam acest lucru la incompatibilitate de platfoprma. Uneori se rezolva cu instalarea.net Framewok desi nu garantez si eu m-am obisnuit sa dau escape sau f5 pe aceea dupa ce fac imaginea mare. De obicei mi se intampla intotdeauna cand reinstalez windows-ul, dar dupa ceva timp dispare ca si cum un update ceva il rezolva. Mai poti incerca prin updatarea la placa video.

| amaterasu26 explică (pentru MeConstantine):

Eu folosesc opera, nu ma impac bine cu restul browserelor... si eu nu pot sa-l inchid cu un simplu escape... nu-mi da voiehappy

| MeConstantine a răspuns (pentru amaterasu26):

Cu opera este mai complicat, in principal trebuie sa pui real player ca sa se integreze cu acesta, Adobe-le special pentru el de pe adobe.com si totodata sa faci un fel de integrare happy eu nu am mai facut-o de multwinking ca sa scapi de aceasta problema

| amaterasu26 explică (pentru MeConstantine):

Cum adica integrare?thinking