| Denis470 a întrebat:

HeyTPU! Am o problema:acum cateva minute am primit pe perete(pe facebook) un clip.Am dat click pe el si mi-a aparut sa downloadez un program sa vad filmarea sau ceva de genu.Am downloadat, am instalat si acum imi tot apare o poza cu 2 femei goale care se bat cu apa si imi cere sa downloadez un program si nu pot intra pe pagina mea.Cand dau sa intru pe pagina mea imi apare chestia aia si nu stiu cum sa scap de ea.Va rog ajutati-ma.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| Daddyy a răspuns:

Era virus...nu trebuie sa te bagi pe nimic...winking

| AlexanderTheG a răspuns:

E virus,ceva asemanator am avut si eu, daca l-ai instalat du-te la aplicatile din FaceBook si dezinstaleazal de acolo, iar dupa nu o sa mai ai probleme atat timp cat esti atent la ce descarci.