Suna la operatorul tau de internet, sau cel de telefonie, depinde unde plateai acel abonament, si ii spui situatia, si el iti va spune daca e dezactivat, iar daca nu, il va dezactiva chiar el. Eu asa am patit din greseala pe Vodafone, am facut fara sa fiu atent un abonament la un anumit site, cu plata pe telefon, si dupa cateva luni, m-am trezit cu o factura destul de grasa la telefon. Am sunat la ei sa vad ce se intampla, si operatorul mi-a zis de acel abonament (eu nici nu stiam de el, mi-am adus aminte mai tirziu de greseala), si a si rezolvat problema dezactivindu-l. Treaba de cinci minute .
Trimite un e-mail celor de la scribd, probabil ti-au trimis ei un mail sa iti confirme ca abonamentul/plata a fost facuta cand ai inceput chestia asta si incearca sa le explici situatia
Am un prieten care la fel a facut abonament la scribd dar doar pe o luna..asa a crezut el, a incercat sa dezactiveze abonamentul dar tot extragea bani din cont odata la 1 luna. Ce a facut el, s-a dus la banca unde avea si acestia blocau acel cont. Tu poti sa te duci la operatorul tau si sa le spui problema poate o sa o remedieze ei.
Tarandelatara întreabă: