| elenuyzy a întrebat:

Mi-am facut un blog. Consider ca este destul de dragut, dar inca nu am multi cititori. Cum il poat face mai popular?
Uite il impartasesc si cu voi: http://cuvintesemneganduri.blogspot.ro/

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Uhm,si eu am un blog, il poti accesa de la profilul meu(dand clic pe numele meu)Oricum, blogul tau este numai despre religie din ce am obsevat(Eu vorbi? al meu e numai de dragosteblushing)Ma rog, chestia e ca trebuie sa stii pentru ce faci acel blog.Pentru tine, sa scrii pentru tine, sau il faci pentru vizitatori? Eu am scris doar pentru mine, l-am facut doar sa il am si sa il pot arata persoanelor care sunt curioase.Mai popular, iti poti plati reclame pe unele site-uri happy Daca doresti, lasa-mi adresa ta de mess si mai discutam despre blogging.Mai schimbam unele idei.

| vioricavio a răspuns:

In primul rand posteaza articole de calitate Si incearca sa postezi cate ceva macar odata la 2 zile. Google te va ridica in cautari. Apoi mai poti promova blogul pe retelele de socializare gen Facebook, Twitter si Google+.