| A0n1mUL a întrebat:

O doamne dumnezeule ajutati-ma!
am primit un email de la microsoft cu o zi dupa ce am downloadat microsoft office word 2007 blue nu stiu cum
si in el scrie de 50.000 de lire si chesti de astea. va rog din tot sufletul spuneti-mi ca am primit amenda caci ma omora tata

We wish to congratulate and inform you on the selection of your cash prize �550, 000 British Pounds and a Toshiba laptop (Five Hundred And Fifty Thousand Pounds) in the Micro-soft Sweepstakes Promotion Program held on the 10th October 2011. The selection of your e-mail address process was carried out through random selection in Our computerized email selection system (ESS) from a database of over 250, 000 email addresses drawn from which you were selected. In addition, your e-mail address attached to ticket number: 56475600545 188 with Serial number 5368/02 drew the lucky numbers: 05, 06, 17, 20, 28, 42 (Bonus 33), which subsequently won you the Prize in the first category i. e. match 5 plus bonus. You have therefore been approved to claim a total sum of �550, 000 British Pounds and a Toshiba laptop (Five Hundred And Fifty Thousand Pounds) in cash credited to file KTU/ 9023118308/03. Match 6 plus bonus. Please contact your fiduciary Agent Mr. Mark Foster immediately with the fe!
ed Verification/Fund Release Form Below:
am de ce sa ma tem?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| Brittanie a răspuns:

Nu trebuie sa platesti.Tu ai castigat dar nu crede pentru ca sunt pacaleli.In centru a venit un domn la mine si mi-a zis ca sunt frumoasa pentru fotomodel.Si m-am inscris. Costa 800 de lei pe an.Am platit si am dat si 200 de lei in plus.Sa nu crezi nimic.E fals.

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

big grin In sfarsit ai descarcat Office 2007 dupa lupte seculare! Si ma bucur ca ai apreciat si raspunsul meu! (te-ai scutit de 7 milioane cat costa Office 2007)

In legatura cu emailul pe care l-ai primit, spune ca ai catigat 550.000 de lire sterline si un laptop Toshiba! big grin

Uite traducerea: Dorim să felicit şi să vă informăm cu privire la selecţia de numerar premiu 550, 000 lire sterline şi un laptop Toshiba (cinci sute cincizeci de mii de lire sterline), în Programul de Micro-Soft Cupoane de promovare a avut loc la 10 octombrie 2011. Selecţia a procesului de adresa ta de e-mail a fost efectuat prin selecţie aleatorie in sistemul nostru computerizat de selecţie de e-mail (SSE), dintr-o bază de date de peste 250.000 de adrese de email trasată de la care aţi fost selectat. În plus, dvs. de e-mail ataşat la numărul biletului: 56475600545 188 5368/02 cu numărul de serie a atras numere norocoase: 05, 06, 17, 20, 28, 42 (Bonus 33), care ulterior a castigat Premiul vă în prima categorie şi anume meci de 5 bonus plus. Aţi fost aprobate, prin urmare, să pretindă o sumă totală de 550.000 lire sterline şi un laptop Toshiba (cinci sute cincizeci de mii de lire sterline), în numerar creditat la dosar KTU / 9023118308/03. Meci de 6 bonus plus. Va rugam sa contactati fiduciare agent domnul Mark Foster imediat cu fe!

E VRAJEALA! ...MARE! asa ca stai linistit! Bafta!