| littlethings23 a întrebat:

Okey, e a 2-a oară cand pun întrebarea asta prima data nu a mers. M-am uitat acum o luna pe YouTube la stand up comedy si l-a un momantdat un tip vorbea despre alcool, si după ce a zis cum e beția de la Tequila a zis cum a fost cand s-a îmbătat cu absint parca. Fusese intr-un club si s-a îmbătat mort si a plecat pe jos acasă. A ajuns la un chioșc si femeia da acolo dormea. A trezit-o si i-a cerut bere si țigări. Aia nu a vrut sa ii dea bere iar el s-a enervat si a inceput sa dea cu piciorul in tomberoane parca sa o sperie. După a căzut in canal cred, dar totuși dimineața s-a trezit acasă. Si zicea ca il simțea pe Satana lângă el iar femeia aia fusese un înger trimis de Dumnezeu si ca își amintea tot ce a facut. Are cineva idee despre cn vorbesc? Daca puteți sa imi dați si link-ul de pe YouTube de la clip, ar fi perfect. big grin

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

N.am auzit de asa ceva, scuzebig grin

| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca il gasesti sa mi-l dai si mie

| littlethings23 explică:

Mersi oricum... Poate o sa găsesc pana la urma pe cineva care știe despre ce vorbesc. sad