| felix33 a întrebat:

Sal TPU am o problema cu facebook-ul pana acum 2 zile imi merge a si acum nu imi mai merge mi se vede imaginea alba si in partea stanga chestia aia ca sa te loghezi nu merge de loc nu stiu ce sa mai fac am reinstalat si windows-ul cu toate ca nu l-am sters pe ce lalalt pentru ca nu a mers nu m-a lasat sa formatez local disk c si nici cand am instalat windowsul din nou nu m-a lasat sa il sterg pe ala vechi va rog sunt disperat nu stiu ce sa mai fac am cautat peste am activat javascriptu degeaba sa defibez casuta navigheaza printr-o conexiune securizata_htfps sau nu stiu cum scria nu ma lasa dau funda va rog ajutati-ma

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Vezi sa ai programele astea instalate:
http://intimp.ro/jocuriaplicatii-ce-nu-merg/
Incearca si mai multe browsere si verifica ora si data din calculator.

Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns: