| Rge_Geo_1980 a întrebat:

SALLL...Poate sa ma ajute cineva cu o informatie, de ce mi-a fost suspendat contul de facebook dupa ce am vrut sa-mi distribui propia pagina? cat timp ramane contul suspendat? (i-mi spune ca este suspendata temporar), care sa fie motivul pentru care au suspendat contul? (pagina este noua -de 2 zile, o pagina cu foto), daca incerc sa distribui acea pagina de pe un alt cont - "An error occurred while processing this request. Please try again later.", asa i-mi scria si pe pagina mea pana sa fie suspendata, am insistat si......Activitate suspectă de a fost detectat pe contul dvs. Facebook și a fost temporar suspendată ca o măsură de securitate. Este posibil ca contul dvs. a fost compromisă ca urmare a introducerii parolei pe un site conceput pentru a arata ca Facebook. Acest tip de atac este cunoscut sub numele de phishing?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| ionutss a răspuns:

Mda.stiu ca sunt site uti care arata exact ca cele originale.cand te loghezi bagi parola iar cel care administreaza site ul fantoma afla parola ta si ti poate intra in cont. poate asta s a intamplat si la tine. Trebuie sa te uiti la adresa cand intri pe facebook obligatoriu trebuie sa fie cu www in fata. Daca adresa nu are www in ta atunci este un site pirat.