| matei1411 a întrebat:

de unde pot sa iau o licienta pentru windows xp buna ...pentru ca la inceput cand deschid calculatorul imi apare un program care trebuie sa il instalez si daca il instalez in sterge imaginea de pe fundal si nu mai pot sa imi pun alta (dau funda+vot GARANTAT)

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| tiger010 a răspuns:

Salut.

Din pacate nu o sa prea mai gasesti licente pentru windows XP pentru ca ii deja un windows vechi.

Sau mai poti incerca aici: http://www.citgrup.ro/......3135.html, dar nu sunt sigur ca sunt bune si se pot activa pentru calculatoare normale. Cel mai bine este sa-i suni si sa-i intrebi.

Bafta :)

| craioveanu90 a răspuns:

Matei//asta este un program.care iti zice ca ai windowsol copiat de undeva.asa-i?
eu nu mai retin cum se numeste, dar stiu ca apare in partea drepta jos a ecranului.ca asa am patit si eu/daca imi zici cum te numeste te pot ajuta, deoarece exista un program care te scapa de el, dar trebuie sa-mi spui tu ce scrie acolo jos

Legat de licenta.nu poti sa cumperi o licenta asa pur si simplu,trebuie sa o iai cu tot cu windows, iar un windows original ii cam scump, de aceea majoritatea au copii