| VanHelsing a întrebat:

Salut ma intereseaza sa aflu ip`ul unui id` de mess...
E o chestie ciudata, cel putin asa mi se pare mie. Am auzit ca inainte se putea cu netstat-a sau asa mai departe.intrebarea mea este:
Cum pot vedea ip-ul pana la urma? Se poate, nu se poate la sigur ma intereseaza...mc,scopul este sa aflu pe cineva care isi cam bate joc de mine...mc`. sper ca cineva intelege si poate raspunde serios, cei care nu ma pot ajuta sau vin cu tot felul de comentarii stupide mai bine sa dea exit din prima, mc. sper ca intelege cinevabig grin

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| airlove a răspuns:

Pu si simplu intreaba persoana cu care vorbesti ce IP are...cel mai usor big grin

| mihaelutsaaaaaaa a răspuns:

1. Deschizi fereastra la mess, ii scrii ceva si apoi astepti ca sa iti raspunda
2. Te duci in Start > Run > CMD si scrii netstat -b
3. O sa iti apara ceva de genul:
TCP COMPUTERNAME:5101 xxx.xxx.xxx.xxx:1118 ESTABLISHED
[YAHOOM~1.EXE]
xxx.xxx.xxx.xxx - este ip-ul celui cu care vorbesti

| VanHelsing explică:

Mihaelutsaaaaaaa ...eu ma refeream, la alta modalitate...asta e praf,nu functzioneazabig grin shii airlove,daca` as fii stiut ca pers. respectiva`mi va spune ip`ul lui. sigur il intrebam happy mersi, inca astept un raspuns bun folositor, caruia sa-i dau funda big grin