| Simion_Catalin_1994 a întrebat:

AM si eu o problema. Ca sa fiu sincer mi-am facut un cont de facebook doar ca sa stochez niste poze pentru care nu aveam loc in computer, asta era acum 3 ani. Intre timp nu am mai intrat pe cont iar acum cand am incercat imi spune ca contul meu este blocat temporar si imi cere data de nastere ca sa ma pot loga..si nu mai stiu ce data de nastere am pus atunci. Mai este si alta alternativa de a ma reloga?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Din păcate, nu. Încearcă să-ți amintești data nașterii, în caz contrar, ai pierdut tot. Vezi, dacă ai fi scris adevărul, ce simplu ar fi fost? Fotografiile importante nu se "păstrează" pe FB, ci pe stickuri. Sunt și alte modalități. Chiar și din calculator se pot șterge, fie din greșeală, fie din cauza unui virus buclucaș. Păcat...