Http://esupport.sony.com/EN/VAIO
Ai in dreapta acolo "Driver & software." scrii modelu sub sau cauti acolo. si te descurci tu :)
Http://www.synaptics.com/en/drivers.php
The Synaptics device driver is customized to meet the specific requirements of your device manufacturer, externally detached or wireless touchpad devices included. To ensure that you get the appropriate device driver for your system, download your Synaptics device driver from your system manufacturer's support website.
Ce vreau sa spun cu asta? ca trebuie sa descarci de pe site-ul oficial al marcii laptop-ului sau pc-ului tau.
Daca-ti dau modelu exact imi dai tu link de unde descarc?
Fii atent acolo scrie ca tu trebuie sa descarci driverele de pe site-ul oficial!
Adica scrii frumos pe google marca pc-ului tau si cauti driverele. iti va aparea acolo pe site. sa scrii numele marcii. si ce driver doresti. apoi o sa ai download.
Sau poti cauta direct pe google scrii numele, sa dau ex:
nVidia geforce 9600 gt driver windows 7
Si iti apare acolo. il desfaci, ii faci update si gata
Sau si mai simplu, descarci un alt program http://www.driverupdate.net/ este foarte bun. sper sa te descurci ( daca vrei lasa-mi si modelul. poate le gasesc eu mai repede) :)
Sony vaio, model:VPCEB4JOE
Danke!
Oricand
Http://esupport.sony.com/EN/VAIO
Ai in dreapta acolo "Driver & software." scrii modelu sub sau cauti acolo. si te descurci tu :)
Tarandelatara întreabă: