| bybyana21 a întrebat:

Salutare!
M-am gandit sa fac un forum in care fiecare isi pune jurnalul vietii, iar cel mai interesant primeste un fel de film dupa acesta.
Am inceput deja, dar e foarte mult de lucru, nu zic, e super simplu sa scrii: aici iti poti scrie jurnalul, dar inainte trebuie sa faci si o introducere, ma refer sa faci categorii de genul: colegi, profesori, prieteni, activitati, ca sa introduci cititorii in lumea scriitorului.
Cine ma ajuta si pe mine? Poate imi lasa ID-ul pe privat, site-ul e in completa renovare.
Daca e cineva care se implica devine si el administrator al site-ului, si nu numai, primeste funda.
Dar totusi, poate va inregistrati de-acum, ca oricum scrieti dupa ce site-ul e gata.
Multumesc!
P. S.: As vrea sa cooperez cu persoane cam ca mine. Ma refer, fete cam la 12 ani

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| DianaDidi95 a răspuns:

Ok, iti las id-ul meu si tu doar sa imi zici ce trebuie sa fac! ok?
PS: AM 12 ANI