| Xeryqnez a întrebat:

Dar am vazut la o intrebarea http://www.tpu.ro/......mi-sperii/ la raspunsul castigator este un link de aplicatie Facebook Alrena Roushe. Stiu ca am dat pe Google,,What is the app Alrena Roushe si am vazut un videoclip pe Youtube cu o pagina de Facebook si o fata super urata, dar fiindca sunt mai sperioasa de fel am inchis repede ( NU am vizionat videoclipul, doar am vazut o parte din el). Poate cineva curajos sa acceseze linkul sa vada cum arata si sa imi descrie,, demonul"?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| Sebastian234 a răspuns:

Intri si la poza de profil iti arata o poza cu un bebelus din jocul The house 2. Dupa aia apar stari gen "I can find you" sau cam asa ceva si dupa aia, din monitor (iluzie) apare o fata in alb-negru care ea este alrena roushe si intr-o secunda urla si apoi dispare si iti ramane taietura pe monitor. Dupa aia te redirectioneaza la pagina www.facebook.com/thehouse2