| Antonia_Mocanu_1995 a întrebat:

Unde pot sa vad toate edițiile "Dansez pentru tine"?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Emisiunea se afla in arhiva ProTv.
E imposibil sa ai acces la toate editiile "Dansez pentru tine".
Show-ul tv nu e de vanzare.

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru dannyel86):

Nu pentru vanzare. Vreau doar sa revăd edițiile.

| dannyel86 a răspuns (pentru Antonia_Mocanu_1995):

Un show de televiziune nu e ca o carte, pe care o poti imprumuta de la biblioteca. happy Din cate am observat, "Dansez pentru tine" a fost disponibila online, postata integral in trecut chiar de ProTv, pe site-ul oficial. Poate ca au retras-o din online pentru ca momentan nu mai prezinta interes. happy Tu poti incerca sa ii rogi sa repuna emisiunea pe site (nu pierzi nimic), dar asta nu inseamna ca vor spune automat "Da". E un proces care necesita multa munca si care mananca mult timp. De aceea iti recomand sa revezi editiile postate de persoane care au inregistrat show-ul direct de la tv. Nu vor fi toate, dar cateva episoade tot trebuie sa mai existe. big grin
Ps: Te inteleg perfect. Am si eu show-uri pe care vreau sa le vad integral, dar sunt constient ca acest lucru e imposibil (pentru ca nu stiu unde sunt pastrate editiile respective)

| Antonia_Mocanu_1995 explică (pentru dannyel86):

Am inteles