Dulshika! ( Doamne, cum poti sa scrii... ) Daca vrei sa afli parola cuiva maschezi un keylogger intr-o imagine JPG sau un fisier audio, i-l trimiti pe mess si dupa ce il deschide ( daca NU are antivirus ) vei vedea tot ce face el ( la PC, desigur, nu in baie ).
Gandeste inainte sa pui o intrebare! Daca era asa simplu sa spargi o parola toata lumea ar fi stiut pana acum!
Hackerilor calmati-va ca nu se sparg asa de usor parolele nu isi mai aminteste ce a raspuns atunci cand si-a facut id-ul?
Si eu as dori o modalitate de aflat parole fara sa platesc pe nimeni. Pot sa te ajut eu intr-un fel am un program( merge suta la suta l-am incercat eu) care daca il bagi intr-un calculator, laptop etc. iti da toate id-urile si parolele care au fost introduse de exemplu la o logare in fb, yahoo, TPU etc. Daca il vrei id-ul meu : doll.brunette@rocketmail.com (copiaza si @ocketmail.com) :* sper sa pot fi de ajutor :*. O zi buna!
Atunci n-am nevoie eu am o prietena care cineva ia schimbat parola la cva..si am nevoie urgent de cinevaaa va rogg.
QQelias întreabă: