| DulshikaPtTne a întrebat:

Va rog eu frumos.Cine stie sa afle parole sunt disperata am nevoie urgent de cineva care stie sa sparga parole.Cine stie sa sparga parole sa-mi dea id-ul ei/lui.Va rog este foarte urgentsad. Cine stie sami lase la intrebarea aceasta raspuns cu id-ul vostru de messenger.Dau funda si vot:X:Xlove struck

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
5 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Dulshika! ( Doamne, cum poti sa scrii... ) Daca vrei sa afli parola cuiva maschezi un keylogger intr-o imagine JPG sau un fisier audio, i-l trimiti pe mess si dupa ce il deschide ( daca NU are antivirus ) vei vedea tot ce face el ( la PC, desigur, nu in baie ).

Gandeste inainte sa pui o intrebare! Daca era asa simplu sa spargi o parola toata lumea ar fi stiut pana acum!

| PsyhoWoman a răspuns:

Ma...eu stiu un tip care face asta dar o face pe bani happy

| memonelxd a răspuns:

Hackerilorlaughing calmati-va ca nu se sparg asa de usor parolelelaughing nu isi mai aminteste ce a raspuns atunci cand si-a facut id-ul?

| alinafrumusika a răspuns:

Si eu as dori o modalitate de aflat parole fara sa platesc pe nimeni. Pot sa te ajut eu intr-un fel am un program( merge suta la suta l-am incercat eu) care daca il bagi intr-un calculator, laptop etc. iti da toate id-urile si parolele care au fost introduse de exemplu la o logare in fb, yahoo, TPU etc. Daca il vrei id-ul meu : doll.brunette@rocketmail.com (copiaza si @ocketmail.com) :* sper sa pot fi de ajutor :*. O zi buna!

| DulshikaPtTne explică:

Atunci n-am nevoie eu am o prietena care cineva ia schimbat parola la cva..si am nevoie urgent de cinevaaa va rogg.