Trebuie sa renunti la unul din fonduri si sa le faci complementare: ori la cel negru cu inimioare ori la cel de forum pe nuante de mov, eu as opta pentru schimbarea celui negru cu inimioare, fa-l in asa fel incat sa para parte din imagine sa se potriveasca cu cel mov-roz de forum, pentru fond mergi pe o singura culoare si nuante ale ei-cea mov-roz mi se pare buna.
Schimba fondul in dungi cu roz si gri cu altul simplu, o singura culoare, e foarte greu de citit pe el, culoare chenarului "pentru vizualizarea mai buna..." portocaliu, nu merge cu nimic, scrisul rosu de sus"acasa." se vede greu pe fond si nici nu merge ca si culoare cu nimic, topicul "welcome noilor membrii" cred ca ar trebui sa fie printre primele ca doar poftesti omul in casa si ii spui bine ai venit si apoi incepi cu vorbaria cu regulile casei si altele, apoi toate topicele cu neclaritati, schimbari de user cred ca ar trebui sa fie dupa cele dedicate Alexandrei, ca doar asta e scopul principal al forumulu, discutii despre ea si nu cum se schimba un user. Bafta multa!
anonim_4396 întreabă:
Tarandelatara întreabă: