| mODIN a întrebat:

Vreu sa-mi fac un blog, dar nu prea stiu cu ce se mananca sa zic asa. Spuneti-mi va rog care e diferenta dintre blog si forum, ce rubrici sa pun si cum sa-mi fac blogul mai cunoscut.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| Brotacelul a răspuns:

Eu personal recomand www.ucoz.ro deoarece e foarte usor de folosit chiar si de incepatori. In plus, au forum.ucoz.ro - unde se gaseste foarte multe materiale ajutatoare si persoane care sa-ti ofere un sfat la nevoie.

| RetardedRacoons a răspuns:

Diferenta e in primul rand de platforma. Daca vrei blog iti recomand platforma wordpress, e cam cea mai customizabila si cea mai utilizata de blogerii de pretutindeni. Pentru forum as recomanda phpbb 3.11.
Pe blog tu scrii articole iar vizitatorii daca sunt interesati iti lasa un comentariu. Pe forum ai mai multe categorii unde userii pot deschide topicuri si dezbate diverse subiecte.
Ca sa-ti dau exemplu meu personal, eu am bloul retardedracoons.com aici incerc sa scriu cate ceva interesant. Am de asemenea pe subdomeniu si un forum http://forum. retardedracoons.com aici userii sunt liberi sa discute ei despre ce doresc. Cu ocazia asta te invit sa vii pe forum, poti gasi raspuns si la alte intrebari daca ai.