| hope2destiny a întrebat:

1.am vazut mai demult un anime al carui generic de inceput era ceva de genu`: "ati auzit de site`ul care poate fi deschis doar la miezul noptii?" si in toate episoadele unii oameni primeau un fel de papusa cu o ata rosie la gat, si daca urau pe cineva puteau sa-l trimita in iad dezlegand ata aceea, dar erau marcati cu un semn si ajungeau si ei in iad...stiti cumva cum se numeste? puppy dog eyes
2. era mai demult un desen animat pe fostul jetix in care era vorba de un catel alb cu negru pe care il chema barky sau sparky si daca i se zicea "caine rau" se punea cu burta in sus [parea ca lesina] si daca ii ziceai "caine bun" isi revenea? stie cineva cum se numeste? puppy dog eyes
funditzz si vott pentru ambele raspunsuri love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 Hell Girl - Jigoku Shōjo
2 Bad Dog Barky

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cel dupa Jetix se numea Caine rau Barky

| Mirelutzz a răspuns:

La prima era ceva cu fetita iadului, poate Hell Girl...nu's sigura da l'am vazut s'o fost sooper...la al doilea chiar mnu stiu mine'am jetix.sad

| yoo_2743 a răspuns:

Jigoku shoji(fata iadului)sunt un fan al animeului si m-am uitat si la live action

| GrellSutcliff a răspuns:

Aa. pai ni se pare ca aia cu site'ul de la miezu noptzii ne numeste "fetita diavolului' sau ceva de genu. aia cu catzelu nu stiu cum se numeste, da ma uitam si eu cand eram mica la desenele cu el laughing era chiar haios( fundita ceva? )

| Ana_2576 a răspuns:

Anime'ul despre care spui tu se numeste Jigoku Shoujo (Fata Iadului) e genial xD.