O să-ți răspund la toate cele trei întrebări printr-un singur cuvânt : '' Hachiko ''.
E cel mai frumos film pe care l-am văzut vreodată,m-a impresionat cu adevărat, de la jumătatea filmului până la sfârșit am plâns încontinuu [ nu am plâns în viața mea la niciun film, nici la cel mai romantic/tragic film, dar asta... ]
Și da, ți-l recomand.
P.S : filmul e chiar bazat pe o întâmplare reală din Japonia.
Il stiuuuuu. Impresionant!
Este suuuperb, la fel si eu am plans si nu mi-a venit sa cred cat de fidel poate fi un animal...iar noi oamenii, nu stim cum sa ne dam in cap si sa provocam suferinta.
Ai vazut '' Man on fire ''?
Daca nu l-ai vazut, uita'te.
Ti'l recomand din suflet.
E cu Denzel Washington.
A walk to remember.
The last song.
Waiting for forever.
Remember me.
Little Manhattan.
Alex & Emma.
Dear John. Astea sunt de dragoste.
Sper ca am ajutat .
Le stiu pe toate si iti multuuumesc ca mi-ai recomandat filmele care mi-au ajuns la suflet
La toate raspunsul este Koizora.Este un film impresinant si cu siguranta vei plange.
Koizora ( cerul iubirii) este serialul meu prefarat...l-am vazut o singura data, si nu mai am curaj sa il vad si a doua... de ce?
Nu ma mai pot opri din plans ( mai ales de la episodul 3)
Buna,
1. cel, sau mai bine zis, "cele" mai frumoase filme pe care le-am vazut sunt: Hachiko, A walk to remember, The lucky one, Dear John, The last song, P.S. I love you, etc...
2. Da, am plans la multe.
3. Ti le recomand pe cele enumerate mai sus.
Pa, pa.
Si eu spuneam la fel, Hachiko este cel mai frumos film, care il face sa verse o lacrima sau cel putin sa-l intristeze maxim si pe cel mai puternic om.
Filmul care m-a impresionat cel mai mult la care am plans serios este Hook. Iti recomand sa il vezi. Partea buna este ca are si lucruri bune si nostime in el. Mai mult nu iti zic. Uite idul meu : royharperredarrow
Recomand filmul "Angel". Relateaza o istorie despre o scriitoare ambitioasa care face confuzii dintre lumea reala si cea imaginara. Chiar am plans la el si mi-a patruns in suflet.
1.Pff la cate filme imi plac nu am unul favorit, toate filmele horror/thriller/groaza le iubesc 2. Da, la mai multe, sunt genul mai sensibil 3.Grave Ecounter 2 care va aparea anul acesta, uita-te la trailer, pup!
Iti recomand filmul Contra viento y mareea.
E emotionant si eu am plans mereu.
Filmul care ma marcat este se7en,e un film in care gandirea si principiile personajului negativ iti cam dau de gandit, la un anumit punct ajunsesem sa fiu de acord cu el desi omorase sapte oameni..merita vazut
Sergiu_1459 întreabă:
Roberta întreabă:
consilierindragoste întreabă: