anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1.Daca te ia Smiley cu forta si te suie pe scena de la "Romanii au talent" ce o sa faci? Cu ce talent o sa incerci sa impresionezi juriul?
2. Daca ar fi sa iti dea o sansa suplimentara, asa cum americanii in tribunal au sansa sa refuze un jurat si sa aleaga altul, tu pe cine din juriul l-ai rezilia si pe cine ai pune in loc, de pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi patina numai piruuete sa-i zapacesc si sa le fac varza scena happy.
Eu as da-o afara pe fata aia de nu stiu cum o cheama si as pune-o pe aia care a castigat maratonul cand avea 40 de ani, acum dau un search sa-ti zic numele: Constantina Dita.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bravos, mai sorella! De fapt asta era si scopul postarii: sa vad ce naiba are toata lumea cu Petre. Ala e singurul pe felie la citit ineptiile de pe scena, si singurul care le "da pe bune", si vaz ca in afara de tine toata lumea are ceva cu el... probabil toti vor jurii de-astea, ca actuala ministreasa a educatiei: sa treaca bacalul fluierand a paguba laughing
Na, iti dau o funda, ca sa te juniorezi de tot, si sa nu mai astept juma' de ora pana imi semnalizeaza TPU ca ai o postare "aflata sub moderare"
PS. Fie vorba intre noi, tanti aia nitel gravida e cam emotiva, nu stie nici ea ce voteaza...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ha ha ha! Acum mi-o pun in par ca n u m a ce m-am facut frumoasa. Plec iar. stay tuned (adica pe site si nu dupa bare) big grin.

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

1.As canta Someone like you big grin
2.L-as rezilia pe Mihai Petre si te-as pune pe tine tongue

P.S: [ne cunoastem...asa ca..sa nu-mi dai X laughing ]

| Atotstiutorul a răspuns:

-pai as chema-o pe Laura Cosoi si as face un show cu ea
-l-as inlocui pe mihai petre cu Simona Trasca

| Hmmmm a răspuns:

Te-as lua pe tine si te-as baga in colivie. Nu o sa avem nevoie de o a doua sansa...Esti pe val!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-as bate pe el.

| zahy a răspuns:

1 : daca esti spectatori nu inseamna ca ai talent, iti trebuie un antrenament o incalzire...

2 : Mihai Petre > Alexandru Arșinel -

| anonim_4396 explică (pentru zahy):

rolling on the floor rolling on the floor
De ce, vrei niste gerovital de la Catena?

| SentimentalConsil a răspuns:

Am castigat multe campionate de flatulatie asa ca am talent de talent
Sa exilez pe cineva din juriu?
Crezi ca ar mai fi vre-unul drepti cand o sa ma apuc de treaba?

| justme4 a răspuns:

As canta big grin

| 1onika a răspuns:

Cu fotbalu'
si l-asi scoate pe Mihai Petre si lasi inlocui cu GIGI BECALI big grin

| Ady3456 a răspuns:

1. Smiley nu are cum sa te ia cu forta in scena, daca nu te-ai inscris la concurs.
2.De unde sa stiu cine e cel mai talentat de pe TPU?

| anstar a răspuns:

1.as canta sau as zice o poezia sau a vorbi despre sore (cea cu care mai colaboreaza)2.pe tine