| DrugFree a întrebat:

1.De ce toti adolescenti ( unii dintre ei ) Sunt obsedati de Twilight? Mie nu-mi place de loc.
2. Ce alegeti intre Twilight si Harry Potter? Eu Harry Potter.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adolescenţi? Crezi tu, Ţopăilă, că cel puţin de seria HP sunt obsedaţi doar nişte adolescenţi?
Aş alege oricând Harry Potter, pentru că în aceste filme sunt evidenţiate nişte valori morale deosebite(prietenie, loialitate, curaj, iubire de sacrificiu, înţelepciune, bunătate în general) pe care din păcate puţini le observă! Asta am apreciat eu la aceste filme! Deşi pentru mulţi par filme de copii(probabil datorită actorilor principali care au crescut o dată cu filmele) acestea oglindesc perfect realitatea umană spunând unele lucruri care nu pot fi spuse în mod obişnuit, dar care-s posibile doar prin împletirea unor termeni fantastici.
Harry Potter e un fenomen al literaturii şi al cinematografiei din care nu face parte doar o generaţie de copii, ci şi adulţi! La fel şi cu Lord of the Rings.
Twilight e doar o cârpitură ieftină. Doar o modă! Am citit şi cărţile Twilight şi sunt frumoase, dar cărţile Harry Potter sunt geniale! Filmele Twilight, după cum vedeţi, au nominalizări la Zmeura de Aur(cele mai proaste filme), filmele Harry Potter au nominalizări Oscar, Bafta etc. sper să si câştige cu 7 partea 2-a nişte Oscar-uri că prea i-au fost furate de nişte filme mult mai slabe.
Din Twilight eu am observat în mare parte că este promovată nejustificat o idee de protecţie supra-exagerată a iubirii(adică felul în care Edward ar mânca-o pe Bella şi nu prea). Probabil, de aici şi criticile!

Pe scurt, Harry Potter are de toate. E o capodoperă de care se va pomeni multă vreme. Va deveni probabil cu timpul un clasic al filmelor/cărţilor Fantasy. Trebuie să vă spun că numai o viziune extrem de primitivă ar targeta HP ca o banală serie de filme cu vrăjitori pentru copii sub nu ştiu ce vârstă! Gândiţi-vă totuşi că în aceste filme joacă numai actori englezi(mă refer la cei adulţi), printre cei mai apreciaţi şi respectaţi de critică, cât şi de publicul larg! Tema muzicală principală Harry Potter e un laitmotiv, creat de cea mai nominalizată persoană în viaţă la Oscar, legendarul compozitor John Williams. De asemenea lucrează la efecte speciale numai oameni şi artişti foarte talentaţi, printre cei mai buni! Filmele Harry Potter sunt nişte filme scumpe cu încasări pe măsură! Pur şi simplu e o serie care a scris istorie din multe puncte de vedere! Acum există şi un parc tematic în Orlando, Florida, vă daţi seama ce investiţie uriaşă! Ce naiba...sunt prea multe lucruri de admirat la acest fenomen. Nu înţeleg de ce tot comparaţi cu Twilight, care e mult prea mediocru, n-are niciun rost să aduceţi vorba. Harry Potter e mult prea superior!

17 răspunsuri:
| frumusik96 a răspuns:

Si eu tot Harry Potter

| aaaa12345 a răspuns:

1.E super are numai sange peste tot.
2.Twilight

| mhg a răspuns:

1. Mie nu îmi place. Recunosc, este interesant să-l vizionezi o dată, dar a doua oară devine penibil şi plictisitor (doar o părere).

2.Sincer, aleg Harry Potter. Filmul acesta este simpatic, poate copilăros, dar totuşi simpatic.

| MissLumy a răspuns:

Eu tot harry potter oh go on

| WR104 a răspuns:

Nici unu nici altul.Sunt niste porcarii. daca ai pana in 10 ani merge.

| レクス a răspuns:

Nu cred ca toti adolescentii is obsedati de Twilight.Eu una nu pot sa aleg intre Harry Potter si Twilight.Amandoua imi plac la fel de mult.

| Robert a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care tu esti obsedata de Haryy Potter.

| urgentr a răspuns:

Harry poter are multa aventura, twillight e mai nou dar mai urat

| DrugFree explică:

Sunt baiat

| mistakeofyourlife a răspuns:

Nu mi se pare ca toti adolescentii sunt obsedati de twilight. thinking Cel putin la mine in clasa (sau chiar scoala) sunt doar cativa care citesc cartile cu placere. (nu ma refer la filme pentru ca filmele nici mie nu imi plac). Cartea e destul de ok, nu e fantastica, dar e interesant sa citesti despre conceptiile unei fete care interactioneaza cu niste fiinte inexistente in lumea reala. daca ar fi sa aleg intre twilight si Harry potter as alege harry potter pentru ca este o carte care in opinia mea nu va fi uitata curand. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si vreau sa stiu tot 2 lucruri ca tine:
1. De ce ai mai spus "toti" daca dupa ai specificat doar "unii din ei"?
Hotaraste-te!
2. De ce toti v-ati apucat sa va puneti niste useraname-uri dupa mine cam imature? Chiar trebuie sa existe o fraza de username-uri la fiecare din voi? Nu mai aveti inspiratie?
Atat am vrut si eu sa stiu.
P.S. cred sunt suficiente categoriile care au fost bagate pana acum in asa fel incat fiecare sa-si selecteze ca lumea intrebarile.
Daca tu vrei desene animate te poti uita foarte bine la televizor, poti intra la "comics" fiindca vad ca toti au devenit niste artisti peste noapte aici, sau poti sa discuti linistit/a despre "Tom si Jerry" si la "filme si seriale" ca nu cred ca o sa fie o crima asa mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi îmi place Twilight pentru că e un film bun, şi e horror. Dacă ar fi să aleg între Twilight şi Harry Potter aş alege Twilight. love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Habar-nam...2.Ambele tongue

| me1234_7666 a răspuns:

Fiecare are filma are un farmec aparte. Imi place si harry potter si twilight ...am2 sunt deosebite... unora nu le place, altora le place sau altora le plac amandoua! daca lumea ar avea gusturi la fel ne-am plictisi. crede-ma! :*

| iulialp a răspuns:

Harry potter categoric :X

| Lala_7531 a răspuns:

Twilight normalwinking.
Harry Potter pentru mine e o tampeniewinking
[parerea mea!]winking

| aLina_5345 a răspuns:

Twilight,evident e cel mai tare film pe care l-am vazut vreodată.De ce? Pentru că te face să înţelegi cît de mult poate conta o persoană şi la ce ai fi în stare să ajungi pentru ea.Mă rogg fiecare cu părerea lui, totuşi a fost în 2009 sau 2010 dacă nu ma greşesc cea mai citită carte de pe globb.

Întrebări similare