| Snoopyyy a întrebat:

1 Euro pe Cosmote pentru primul raspun Corect! (+Fundita) Era acum vreo 4, 5 ani pe TVR1 sau TVR2 intre orele 14 - 15 un Serial cu un Baiat in rolul principal pe Nume Zack in care el cu un prieten de a lui creau tot felul de prosti cu care faceau farse la alti, Zack parca era un baiat de 15, 16 ani si parca era blond nu stiu sigur, eu atat imi amintesc pentru ca asta a fost acum cativa ani, dar vreau sa revad acele seriale erau foarte Tari, Vreau numele acelui actor Zack (Zack ii e numele din serial) sau cum se numeste serialu, o Informatie Ceva ca sa dau de acel film, Cel care mi-a dat raspunsu corect va primi 1 euro pe Cosmote, ii voi da un Mesaj pe privat in care sa imi spuna numarul sau ii spun eu id-ul de yahoo si imi da numarul acolo, Hai va rog trebuie sa isi aminteasca cineva din cati useri sunt pe acest Site

3 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

Daca serialul e 'Salvati de clopotel' (Saved by the bell) si personajul e Zack Morris, atunci actorul care il interpreteaza e Mark-Paul Gosselaar happy
Da-mi un kiss in loc de euro fiindk nu folosesc Cosmohee hee

| greenmile00 a răspuns:

Da, serialul se numea Salvati de clopotel. Si pastreaza euro pentru altcineva laughing)

| dadutzza a răspuns:

Cred ca zici de Zack si Cody ce viata minunata