Merita sau nu Brad Dourif un Oscar de onorare? In ciuda faptului ca Oscar are hate cu horror.
Ce parere aveti despre lista AFI's 100 Years 100 Stars. De ce sunt in lista la barbati (Fred Astaire, Gene Kelly, Clark Gable, Marlon Brando, Laurence Olivier, Kirk Douglas, James Dean, Ronald Reagan,...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=fnE2ejiEt9o&t=130s sa nu mai zica fraierii ca noi nu suntem in stare sa facem ceva smecher. Ca nu suntem lasati sa facem asta e partea a doua.
HELLO.Unde pot vedea Prodanca si Reghe:Aventura Americana? In afara de Antena Play.Multumesc!
Filme mind blow sa ti se faca pielea de gaina stiti? Dar nepopulare, ca alea popualure le-am vazut si filme ciudate japoneze si coreene?
Știți unde pot găsi serialul, , Morganville Vampires " subtitrat? Știu ca nu s- a difuzat la noi în tara dar ma gândeam ca poate e o șansă minima sa existe undeva sau dacă îmi instalez SkyShowtime...? (mai mult)
Ce Anime-uri de tip Girls-love, Ecchi imi puteti recomanda?
Hallowen 1978 nu a fost cam zgarcit la partea de slasher? Cam putine scene de actiune, in friday the 13 th acolo in ce filme sunt multe scene slasher? In saw acolo sunt pline de scene de actiune, ...? (mai mult)
A vazut careva the shield serialul? eu am vazut 7 episoade si mi s-a parut plictisitor, devine mai bun dupa sau cum?
Slashere din anii 60 70? Dar sa aiba multa actiune.
Naruto are vreo putere oculara? Su daca da care e aceea?
Bună. Am văzut acum mulți ani un film în care o familie de criminali aveau un eveniment restrâns acasă unde au omorât ospătari. O scena ce mi- a rămas întipărită este când unul dintre cei ...? (mai mult)
A vazut careva true blood? merita? e bun pana la final?
Ce seriale unde se fac crime inteligente stiti? dar sa nu fie populare gen dexter ca le-am vazut.
Am o întrebare.De ce când caut pe google filme xxx nu mi mai dă că am pus o vârsta peste 18 ani când mi-am creat contul
Cine este tobi de fapt? Madara? Obito? Sau cine?
Ce este in pergamentul care il poarta naruto in lupta cu pain?
Cand moare itachi?
Cand il aduce naruto pe sasuke inapoi in sat?
Ce este pergamentul care il poarta naruto in spate?
Ce este perioada goala din naruto?
Cand afla kakashi ca tobi este de fapt obito?
Salut TPU, am nevoie de cineva care sa stie sa faca un film de final de clasa 8-a ma refer la editare video mai exact, restul le facem noi poze si restul. Se acorda o suma de bani pe care o cereti!
Las Fierbinți va fi înlocuit sau nu cu Brigada Nimic?
In ce episod sin naruto shippuden se intalnesc naruto cu minato?
A vazut careva succesion? de la ce episod incepe sa te fascineze? ca primul episod mi se pare plictisitor rau de tot.
Salutare! am vizionat cu mult timp in urma un film ce nu reusesc sa il gasesc! Era un tip bine facut ce conducea si autobuzul scolar si era si profesor! Si a educat elevi sa se apere prin lupta! Si...? (mai mult)
Seriale unde sunt urmariti traficantii de droguri prin microfoane? nu the wire ca l-am vazut. Si seriale care nu sunt populare pe hbo? stiti?
Pot minorii intra la filmul buzz house?
Seriale unde arata efectele drogurilor? Dar sa arate exact ce simt oamenii si 2 true blood e si ceva horror? Iar 3. serialul the night of se petrece mult in puscarie? Puteti sa raspundeti si la una din...? (mai mult)
Salutt...O mică întrebare pentru cei care ați vizionat filmul,, Buzz House"...Aș vrea să merg si eu dar trebuie sa merg cu fratele meu mai mic de 6 ani.Ce ziceti.Sunt scene cu limbaj licențios?
Bună! Deci era un film cu o mica balerina din Italia.Tatal eu făcea parte din mafie.A fugit împreună cu mama sa când era mică. Stie cineva cum se numea filmul? Din cate țin minte nu era vechi
Unde pot valorifica cd-uri cu filme bune?
Daca ai vrea sa faci un film doar asa sa vezi cum ar iesi, cum ai putea sa faci niste efecte? trebuie sa gasesti vreun profesionist?
Hello! Cei care v- ati uitat la Buzz House:The Movie, arata cumva in film cine era ala care a vrut sa ii ucida pe cei de acolo? Sunt curioasa, si cum am auzit ca filmul e cam naspa, nu as vrea sa platesc...? (mai mult)
Am o intrebare Cand sigiliul acele a lui naruto este rupt si il elibereaza pe kurama? in ce episoade?
Vreau să devin actrița dar actrița Indiana sa joc in telenovele Ce trebuie sa fac și cum
Dacă sunt româncă și vreau să devin actrița Dar vreau sa joc in telenovele indiene ce fac cum fac
Bunǎ! Știe cineva unde se poate viziona Suleyman Magnificul la o calitate bunǎ?
Buna! A mai apărut partea a treia din Trei metri deasupra cerului? Nu găsesc nimic pe internet si au trecut deja niște ani.
Filmul unde la inceputul filmului, fata însărcinată este adusa de iubitul ei cu masina la un magazin unde rămâne prinsa si este nevoita sa trăiască acolo, si sa se spele la chiuveta din baie. Apoi...? (mai mult)
Era un desen pe minimax acum aproape 20 de ani cu o fetita care parca facea parte dintr- un trib si avea un purice in ureche care era si sotul ei. Imi amintesc foarte vag, suna dubios rau dar chiar vreau...? (mai mult)
Buna TPU! Vreu sa imi spuneti cum se numeste un film de pe Youtube, m- am uitat anul trecut in aceasta perioada la el. Era despre bunica a 2 fete care noapte sugea sangele din talpa si se facea tanara....? (mai mult)
Bună ziua, aș dori și eu o listă cu anime- uri care să fie echhi și cu lupte/puteri/magie și opțional amuzante. Stiu ca cer cam multe dar dacă poate cineva aș fi cel mai fericit, vă mulțumesc...? (mai mult)
Credeți că serialul Las fierbinti se va termina de tot și va fi înlocuit de serialul Brigada nimic care se pare ca ar începe în 2024?
Nu gasesc nicaieri filmul Helen of Troy varianta 1956! Mi-am luat Skyshowtime crezand ca poate sunt si filme mai vechi! Nu am gasit decat varianta 2003! Stie cineva unde gasesc varianta din 1956?
Niste filme de supravietuire gen: "CAST AWAY" cu Tom Hanks, dar in desert? Si de preferat sa fie disponibile pe Netflix si HBO Max?
De ce nu găsesc seriale si emisiuni vechi românești sa le vad complet online pe internet.Nu ma refer la emisune de 2, 3 ani incoace, ci acele emisiunii și seriale romanesti foarte vechi și de...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialele fullout si shogun? Mi nu mi s-au parut asa bune, uitati-va la sopranos, la boardwalk empire alea seriale bune.
S-a uitat careva la stranger things? Ala e horror? Ca mie nu mi s-a parut, dar room 104?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!