Cine recunoaste cine este in imagine? Dau funda http://prntscr.com/u529t7.
Hei TPU, m- am uitat aseară la serialul Paranormal Survivor. Aș dori să știu și eu la cei care se pricep la engleză, la minutul 26:40 începe ultima scenă. Îmi puteți spune cum se numește? ...? (mai mult)
caut un film, german cred, despre o femeie bruneta, tin minte ca avea trei parti, cel mai mult mi- a amintesc pe a treia, ea este însărcinată iar o femeie blonda care pretindea ca e ...? (mai mult)
Salut, stie cineva care era episodul din copii de la 402 cand a venit un baiat nou in scoala si toata lumea ii zicea puștiul cel nou?
Mi se pare mie sau serialul Lucifer devine un fel telenovelă siropoasă? Mi-am schimbat eu percepția asurpa serialului sau serialul chiar e mai prost?
Filme motivationale? Sau seriale pe care le-as putea urma daca nu prea am motivatie?
Hey! Știți ceva filme, pe YouTube, subtitrate în română cu vrăjitoare? Va rog, din alea serioase. Nu de 5 ani. Si încă ceva. Va rog, nu faceți mișto de mine. Fiți seriosi.
In Misiune Imposibila 3 cand personajul negativ este ajutat sa scape din duba blindata in care era incatusat, raufacatorii dau cu o spuma pe duba, lasa putin sa actioneze si apoi lateralul dubei devine...? (mai mult)
Cum vi se pare "I feel fantastic"?
Nu stiti cumva cum se numea desenul ala de pe Minimax in care era un arici care plângea caci prietena lui nu putea sa l mângâie pe spate pentru ca înțepa, iar la un momendat erau prinși intr o bula...? (mai mult)
In serialul dynasty, care e treaba cu fata asta kirby?(sunt la s2 ep 8 btw) Vad ca sta mult cu Sam, dar el stiam ca e gay si mai si ziceau ceva de un copil. Ps: nu stiu pentru ca mai am obiceiul sa stau...? (mai mult)
Am văzut acum mult timp un fim pe diva si nu- mi mai aduc aminte cum se numea. Poate stie cineva, era cu o fata care s- a spânzurat după ce i- a trimis o fotografie iubitului ei... În fine e...? (mai mult)
Hey! Știți niște filme pe YouTube, subtitrate în română, cu vrăjitoare, cimitire chestii? Da nu din alea pentru copii de 5 ani. Din alea mai serioase.
Poate ma ajuta cineva in legatura cu un film vechi indian? Nu stiu titlul si nici actorii principali...seful unei bande de hoti rapeste copilul unei familii bogate, pentru care cere o rascumparare, dar...? (mai mult)
Pot sa-mi fac mai multe conturi de Netflix cu acea adresa de e-mail? Daca da, pot sa-mi fac cate vreau sau am un numar limitat?
Daca imi fac un cont de Netflix si dupa o luna ma dezabonez, o sa am din nou (dupa ce intru iar) o luna gratis?
Bună tuturor! Sunt pe aici fani ai serialul Lucifer? Mă puteți ajuta vă rog, știe cineva care este numele modelului mașinilor lui Lucifer? Este cea decapotabila și cea pe care a vrut Lucifer ...? (mai mult)
Hei. Am văzut acum ceva un timp și am uitat cum se numește. Dacă mă poate ajuta cineva după descriere. Era o femeie și un bărbat care au plecat intr- o vacanță. Se opresc într- un lan cu tufe...? (mai mult)
Care este sezonul/episodul vostru preferat din Supernatural?
Am vazut pe Disney un serial care se numea Disney 11. M-am uitat la el dar nu am inteles de unde ii vine numele.De unde sau de la ce ii vine numele ii vine numele?
Lucifer sezonul 5 are doar 8 episoade sau apar pe rand?
In the walking dead. Glenn inainte sa fie omorat a spus "Maggie... te voi gasi!". Ce inseamna asta?
ce seriale îmi recomandati pe Netflix, ceva mai interesant cu aventura sau SF, nu genu romantice și siropoase va rog? Ofer funda :)
Unde găsesc toate sezoanele din Un show obisnuit în România?
Imi ziceti si mie un serial smecher? De preferat mai nou(sa nu il fi vazut)
Bună, am nevoie să găsesc un film. Era vorba despre o explozie care transmitea niște radiații puternice in corpul uman iar oamenii trebuiau puși in carantina. Un barbat a aflat ca iubita lui era...? (mai mult)
am văzut mai demult un film despre un virus și nu e Contagios din 2011 tocmai l- am văzut, din cate îmi amintesc era un om care a coborat din avion și a refuzat sa intre in carantina, ...? (mai mult)
Care a fost cel mai bun film horror pe care l-ați vazut? Stiti unul bun din anul asta? Majoritatea mi s-au parut patetice si chiar as vrea sa vizionez unul bun. Acord funda :)
Hey! Era un film de groaza. Era un film cu vârcolaci și acțiunea se petrecea intr-un tren. Trenul morții parcă. Are cineva vreo idee cum se numește?
Vreau câteva seriale polițiste care merita vizionate.
Stiti data in care se redifuzeaza pe Minimax episodul special de Craciun "Micul meu ponei: cel mai frumos cadou" dublat in romana ( My little pony: Best Gift Ever)?
Aceasta e o intrebare pentru cei care se uita la anime sau citesc manga: De ce fanii/fanele Yaoi au denumiri speciale- Fujoshi si Fundashi- dar fanii Yuri (sau hentai) nu au?
Am vazut recent pe o pagina de Instagram numita "teorii din desene" ca va mai aparea un al treilea sezon Ciudateni, care va include jurnalele 4, 5, 6, 7, 8! E adevarat? Eu sper pentru ca e desenul...? (mai mult)
Care este ultimul episod din Intr-o alta viata si cum se termina? Ma refer finalul
Știți filme interesante de pe Netflix?(nu de groază)
Care e personajul vostru preferat dintr-un film sau serial? Al meu e "The Red Cloak" din filmul Eyes Wide Shut, adică acesta: https://ibb.co/wQpLLfw
Pe Netflix sunt toate episoadele din dragons race to the edge si toate sezoanele?
Heeey! Am văzut pe Facebook un scurt video în care un băiat era îmbrăcat în blugi albaștri si un tricou negru, nu prea se distingeau culorile din cauză că imaginea e alb- negru și lângă el...? (mai mult)
Buna:) revin cu o noua intrebare:) stiti niste seriale pe care le- ati vazut sau ati auzit de undeva ca starneste încrederea în sine?:) Vreau sa incep un nou serial...si sunt destul de timida si nu prea...? (mai mult)
Să presupunem că jaful din serialul La Casa De Papel (Fabrica de Bani)s-ar înâmpla în Banca Națională a României. Cum credeți că ar acționa autoritățile române?
Stie cineva emisiuni/seriale/videoclipuri gen cu supraviețuire ori pe o insula ori într-o pădure. Nu contează dacă e serial, film, sau chiar un canal de YouTube ar fi perfect.
A văzut cineva The Human Centipede toate cele 3 părți? Dacă da, cum vi s-au părut?
Propuneti-mi seriale sau filme pe care pot sa le privesc.
Scenaristul asistă la filmări pe platourile de filmare când se "toarnă" filmul/serialul/telenovela scris/ă de el? Unii sunt şi scenarişti şi regizori în acelaşi timp dar alteori scenaristul...? (mai mult)
M- am uitat la The Lord Of The Rings primul film! Am inteles ceva dar vag. Vreau sa imi spuneti niste chetii legate de primul film: erau mai multe taramuri? Daca da, cate? Baiatul cu inelul unde merge?...? (mai mult)
Vreau și eu câteva idei de filme de dragoste cu un băiat popular care se îndrăgostește de o fata nepopulară. Sa fie mai noi, gen din 2018, din 2019 sau spre norocul meu din 2020. Mersi...? (mai mult)
am văzut acum ceva timp un film în care un baiat face dragoste cu o fata, fata devine obsedata de el și se muta la liceul lui. Știe cineva cum se numește?
Știe cineva de ce la anumite videoclipuri de pe YouTube nu apare sau nu mai apare data publicării, nici dată, nici lună, nici an?
Stiti cand o sa apara sezonul 9 din My little pony (micul meu ponei) dublat in romana la TV?
Salutare TPU, am si eu o intrebare, zilele astea am stat cu un prieten si ne aminteam de desenele copilariei noastre si mi- am amintit de un desen, care efectiv nu il mai gasesc, tot ce mai stiu sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?