Buna, ziceti-mi si mie va rog niste filme de dragoste, drama, suferinta, cu adolescenti...mersi in avans!
Hei! Vreau și eu un film de dragoste cu adolescenți bff (fată și băiat) care se îndrăgostesc....mersi!
Mi- am facut abonament pe HBO GO luna trecuta si ma uit mai mult pe telefon si tableta dar ma enerveaza ca nu are buton de derulat inainte 15 s (inapoi are), ceea ce pentru mine era oarecum necesar. Chiar...? (mai mult)
Armele din filme cu turci sunt adevarate?
stiu ca s- ar putea sa sune cam vag dar chiar vreau sa il ajut pe tatal meu. Recent acestia mi- a cerut sa il ajut sa gaseasca un film vechi (in jur de anii 80/90). Mi- a spus ca in el este...? (mai mult)
Recomandați filme de genul "after"... pentru adolescenți, party, dramă etc?
Va aparea Spiderman 4? Daca da pe ce dată?
Ofer funda! Puteti sa imi faceti un top 5 cu cele mai frumoase anime- uri de dragoste vazute de voi, ma intereseaza sa aiba un sezon cu maxim 12- 13 episoade, va rog frumos.Va las mai jos o lista cu ...? (mai mult)
Bunaaa. Cine a vazut TVD, The Originals si Legacies, au legatura intre ele serialele astea? Adica eu sunt acum la sezonul 2 episodul 14 din TVD si stiu ca The Originals e despre inceputul vampirilor ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un film care seamănă cu filmul Status Undate dar vreau sa fie in el oameni care se uita la anime cum e si in status undate.
Unde a fost filmat bigger de beyonce in black is king? Unde este acea plaja frumoasa?
Deci am nevoie de o lista de filme care sunt menționate peste tot și care merita privite.Ma uit la seriale /filme și mereu văd că se face referință la alte filme și seriale și nu mereu ...? (mai mult)
Cine imi poate face un rezumat (sau da link ro/eng) cu ultimul episod din The King of Queen? (Trasnitii din Queens)
In 2002 a aparut Spiderman 1, apoi Spiderman 2, Spiderman, 3! Exista a patra varianta la acest film?
Ma numesc Robert si as dori o lista cu cele mai horror filme ale timpurilor. Vreau sa fie atat de horror incat sa stau sa ma gandesc la acel film chiar si dupa cel il voi...? (mai mult)
Cine ma ajuta și pe mine cu niște filme de pe Netflix? Genul sa fie ceva horror, acțiune, thrillere, sinistre. Ati înțeles voi... Sper. =). Dau fundă pentru cele mai faine filme și...? (mai mult)
Seriale asiatice stiti?
Va rog recomandaţi-mi câteva filme dar sa fie ca filmul twilight aşa gen.
Am o întrebare legată de Spider-man.De ce are nevoie de lansatoare cu pânză? Imi amintesc că în filmele din 2002-2007 nu avea...
Hei, as vrea niste recomandari de seriale. Am vazut: "Fringe", "The vampire diaries", evident a urmat"The originals", "Supernatural", "Legacies". Stie cineva seriale la fel de bune pe categoria de...? (mai mult)
Eu as vrea un abonament pe Netflix sau hbo go dar mama si tata au spus că este destul de scump abonamentul si nu ma lasa. Nu stiti voi o varianta cum sa ii conving sa imi faca abonament sau cum ...? (mai mult)
Animeuri funny la fel ca prison school? Am chef sa rad si habar n-am la ce sa ma uit :// prison school a fost si inca este un anime super am ramas fara aer efectiv :)))
Cum se numește filmul în care mai mulți șefi se aruncau pe geam apoi au montat un geam mai rezistent?
De ce nu mai merge sa intru pe situl Trilulilu?
Cum se numește filmul ăla in care 2 polițiști încearcă să rezolve un caz și nu reușesc așa că cer ajutorul unui fost prieten și fost doctor care daca atingea o persoana putea vedea și trecutul...? (mai mult)
Imi recomandati un film horror cu spitale bantuite? Am vazut deja Grave Encounters (1 & 2) si Boo dar in afara de acestea nu mai gasesc. Multumesc anticipat. FUNDA!
Hello! Îmi puteți recomanda niște seriale care te țin în priză și îți stârnesc curiozitatea? Mi- a plăcut mult serialul Prison Break pentru inteligența lui Michael și relațiile sale cu cei...? (mai mult)
Vreau sa incep un serial asiatic (corean). Acum cativa ani doar la seriale asiatice ma uitam insa am facut o pauza destul de lunga. Imi puteti recomanda un serial asiatic frumos?
Ce filme sau seriale de comedie merita sa le vezi pe Netflix? Mi-ar placea sa fie ca The good place sau Kimmy Schmidt
Netflix mai are free trial?
Buna! Cine imi recomanda si mie cateva animeuri de dragoste? Multumesc!
Stie cineva cand apare sezonul 6 din the 100 pe Netflix?
Care sunt cele mai amuzante comedii la care sa te spargi de ras? Mie alea cu Jim Carrey in care se stramba si altele de genul nu mi se par amuzante.
Imi puteti recomanda seriale de pe Netflix bune? - Ce am vazut: sex education, baby, never have i ever, dark, dead to me, indatiable, jane the virgin, greenhouse academy, narcos, killing eve,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste filme bune? Ma uit cam la toate genurile, mai putin horror sau filme cu exagerat de multa actiune. Si va rog nu imi mai recomandati 365 days, after etc. Prefer filmele bune.
Caut niste filme de dragoste care sa aiba si putine scene de sex. Sa fie mai incitant. Va rog sa răspundeți doar cu filme pe care le-ati vazut!
Am văzut acum ceva timp un film dar nu mai știu cum se numește! Era vorba despre o tipa care a devenit c...ă de plăcere mai mult :)) stiu ca gen s- a dezvirginat pe plaja cu un necunoscut și...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de ce sunt suparat din cauza ca serialul meu preferat s- a terminat? A fost un sfarsit fericit dar totusi sunt trist tot timpul. Parca am un sentiment ca as mai vrea sa...? (mai mult)
Ar merita sa văd serialul cernobil? Vouă cum vi se pare?
Cine poate să imi spună niște seriale turcești bune?
Pareri serial Vagabond?
Stie cineva niste filme / seriale asemanatoare cu 'Platforma'? Multumesc anticipat.
S- a uitat careva acum cativa ani, la serialul "Prizoniera dragostei"? Era in serial o secventa cu Nur si Yigit pe un vas iar pe fundal o melodie frumoasa. Nu mai stiu cum se numeste. Daca...? (mai mult)
Recomandari de filme de dragoste intre un om si o creatura mitologica sau ceva regal? Dau funda
Ce seriale sau filme merita sa le vezi pe Netflix? In afara de fabrica de bani.
Niște filme bunee? Ce am văzut în ultimul timp și mi- a plăcut: Tall girl, wonder, the kissing booth, just go with it, fifty shades of Grey, horible bosses, astea îmi vin acum în cap. Adica...? (mai mult)
Deci caut un film vazut acum cativa ani si actiunea suna asa: cred ca era undeva prin anii '40, o femeie detinea o fabrica. Ea avea un fiu, iar intr- o zi in casa ei soseste o orfana de varsta cu fiul...? (mai mult)
Hey! Știți de la ce film sunt imaginile din clipul "Messiah Project - My usual thought"?
Buna, imi plac mult filmele wolf blood, furtuna, bibi & tina.Imi puteti spune niste filme sau seriale care sa semene cu ele?
Hello, am o nedumerire. Cand eram mai mica existau niste desene animate cu 3 urși (mama, fiu si tata) din cate imi aduc aminte, iar ei locuiau intr- o pestera, tot ce- mi aduc aminte este ca nu existau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?