Salut, acum cativa ani eram la un prieten si ne uitam la un film, nu mai tin minte numele dar era horror si incepea cu un hoț care intra intr- o casa iar proprietatul casei era legat cu lanturi parca...? (mai mult)
Sevus! Deci acum câțiva ani era un desen (pe cartoon network dacă nu ma înșel) cu 3 protagoniști, un băiat și 2 fete care erau spioni parca și aveau în creion și când îl ascuteau puteau sa...? (mai mult)
caut niste filme de actiune cu hoti, spargatori de case/banci. Thanks
As dori sa stiu o sa mai fie sezonul 2 din Dragoste si Secrete din serialul turcesc de pe Kanal D?
Stateam in pat si mi- am amintit de un serial indian despre un cuplu care au fost ucisi de sotia barbatului, cred ca urmau sa divorteze sau ceva si ei doi s- au reincarnat si s- au reintanlit doar...? (mai mult)
De ce la filmele astea vechi de acum 40- 50 de ani sau mai mult tot face figuri imaginea? Tot apar niste 'puncte albe' pe ecran in unele parti ale filmului face mai putin figuri si in alta face foarte ...? (mai mult)
Nu am citit încă nicio carte despre legendarul căpitan Flint, dar cu siguranță urmează. Am început totuși să urmăresc serialul Black Sails, iar pe la mijlocul sezonului doi am aflat...? (mai mult)
Salut, din ce film/serial sunt personajele astea: https://pin.it/753kUmB
Fani Thanos avem aici? Ce părere aveți despre el? Majoritatea îl urăște.
tocmai ce am terminat naruto. După naruto mai urmează ceva film sau direct shippuden?
Ofer funda! Anime- uri gen Kamisama Kiss va rog din suflet, am devenit dependenta de acest anime si nimic nu mi se mai pare la fel de bun, m- a lasat asa cu o rana in piept dupa ce l- am terminat. Am ...? (mai mult)
AJUTOR! Ieri am vazut un film in care o femeia a adoptat 4 baieti (2 albi 2 negri) iar cand au crescut copiii mama lor a fost omorâtă. Acum băieții ei vor sa afle cine si de ce au omorât- o pe mama...? (mai mult)
Ce replici din serialul anime Death Note v-au placut cel mai mult?
Am vazut in urma cu 4- 5 ani un film care mi- a placut mult, as vrea sa il urmaresc din nou insa nu imi amintesc cum se numeste. Era vorba despre o fata(avea 2 codite impletite, parul...? (mai mult)
Filme de groaza ff bune pe Netflix?
Ce parere aveti despre serialul turcesc de pe Antena 1 "Fetita mea"? Va place? Mie da. Dar mi se pare mie sau are prea putine personaje?
Hei TPU, puteți să- mi recomandați niște seriale gen The 100, Sabrina, Sense8, Lost in Space, Teen Wolf, A Discovery of Witches, Shadowhunters, Legacies? Nu prea mai găsesc seriale care să ...? (mai mult)
Erau niște desene mai de mult pe disney cu 4- 5 meșteri nu mai stiu sigur sau ce erau ei, îmbrăcați în niste salopete albastre si mai era si o prietena a lor pe acolo pe care o chema Nina si un ...? (mai mult)
Ofer funda! Va rog sa ma ajutati, sunt in pana de idei, am devenit dependenta de anime si nu mai stiu ce sa mai privesc.Am destule sugestii pe internet dar imi e ca nu nimeresc anime bun si imi pierd ...? (mai mult)
As dori sa stiu o sa mai fie sezonul 2 din Dragoste si Secrete?
am vazut acum mult timp un trailer la pro tv despre un film de comedie.In film era un tip care fix in momentul in care se desparte de iubita sa castiga 3 milione de euro. Iubita lui doreste...? (mai mult)
Hei! Am mai pus odata întrebarea asta, dar, cum nu am primit niciun raspuns, am zis sa ma incerc o data. Abia am terminat sezonul 1 din Greenhouse academy. Vreau sa stiu daca Hayley va ramane cu Daniel...? (mai mult)
Caut nişte seriale bune la care să mă uit şi eu în weekend şi după muncă. Fiind student la istorie şi pasionat de istoria Angliei, v- aş ruga să- mi dați nişte titluri de seriale din...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se numeste serialul care se intampla intr- un orasel care apare un hambar care aduna oameni si bile si o fata care trebuie sa adune niste bile negre, ea este politista si ancheteaza...? (mai mult)
Salutare,am si eu o intrebare legata de "Dragoni in marele necunoscut / Dreamworks Dragons" exista sezonul 7-8 in limba romana?
Pe Netflix găsesc desenele (Dexter, Vaca și puiul, Gemenii Cramp, ș.a.m.d ) dublate în română sau doar subtitrate?
Pentru fanii serialelor/filmelor japoneze. Îmi puteți da exemplu de câțiva actori tineri (până în 30), bruneti cu ochi albaștri și cu mușchi? Sau opțional mușchii. Am nevoie la ceva. Mulțumesc...? (mai mult)
Era un desen in 2015 animat, se asemăna cu spioanele. Imi aduc aminte ca erau 3 fete, una era blonda cu ochi albaștri, par lung tare si aveau un fel de puteri. Si ele se luptau cu un ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu seriale vazute de voi, nu vreau copy paste. Pana acum am urmarit asa: Dexter, Prison Break, Casa De Papel, Breakind Dead. Sunt atras de filmele cu poveste normala si nu cu SF- ...? (mai mult)
Daca stiti cum se numesc următoarele desene animate... 1. Era o prințesă destul de mică, care locuia într- un castel si toate cadrele era din carton(stiu ca nu e o exprimare corectă). 2. Erau...? (mai mult)
Cei care v- ați uitat serialul "The Borgias" vouă cum vi s- a părut? Eu mai am sezonul 3 și îl termin si până acum a fost foarte bun. Este al 3 serial după the blacklist. Nu prea mă...? (mai mult)
Salutari! Stiti cumva daca este vreun serial sau film (nou) despre daci? Am vazut mai demult ceva articole despre ceva serial care s-ar putea sa vina dar nu mai stiu nimic. Multumesc.
Hei. Imi recomanda cineva filme bune LGBT? Multumesc! :)
Vreau seriale cu gay (recomandări bune)
Inca o data, filme de genul "lost love", nu prea as vrea din cele cunoscute, ca sunt vazute deja. Btw, suntem mai multe persoane pe cont, fiecare cu filmele lui...
Dau funda. Cum se numeste filmul de duminica seara (26 iulie) de pe PRIMA TV? Cel care s-a incheiat cam pe la miezul noptii.
Ok, deci, putin ciudat, dar recomandati-mi si mie filme/seriale cu clarvazatori, prezicatori, sau orice de genul. Ritualuri, papusi voodoo, orice de genul.(((:, Va rog.
Va rog frumos puteti sa imi recomandati un anime de genul lui Kamisama Kiss sau anime de gen romantic care sa te tina captiv in fata ecranului, care sa te cuprinda si sa te treaca prin toate...? (mai mult)
Era un film cu 5 persoane care erau ultimii din neamul lor sau ceva de genu si daca isi foloseau puterile prea mult imbatraneau. Stie cineva cum ii zice?
Filme asemanatoare cu "The invisible" 2007, va rog!
Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum se numeste, daca stie cineva... Era vorba despre un el si o ea la un festival de muzică. Nu mai stiu exact, cred ca el canta la acel festival sau...? (mai mult)
Bună TPU...aş vrea câteva filme de comedie dar nu gasesc.Dau funda la cel care îmi dă cât mai multe filme!
Salut, am văzut acum câteva luni un super serial dar nu mi- l mai aduc aminte. Era vorba despre o mașina demon care se hrănea cu sânge de om iar personajele principale participau intr- o cursa,...? (mai mult)
Puteti va rog sa imi dati exemple de filme depre detectivi pe care sa le pot gasi pe Youtube? Multumesc anticipat
Cele mai bune seriale cu calatorii in timp? Sa fie mai multe seriale din aceasta categorie.
Imi recomandati si mie filme care v-au impresionat?
Stiti un film bun despre cineva care are o dependenta de orice fel si reuseste sa o depaseasca? Multumesc anticipat
Hey, as dori sa imi spuneti seriale asiatice cu vampiri daca stiti. Va multumesc.
A fost mai demult pe Disney Channel un film cu o fata si un baiat. Fata era destul de bogata, stand intr- o casa destul de mare, iar baiatul era mai sarac si stiu ca el avea un VW Polo vechi decapotabil....? (mai mult)
Am văzut cumva un film horror în care o femeie și amantul ei îl îngropau de viu pe un bărbat, acesta reușea să iasă la suprafață și venea acasă, găsea dovezi apoi se răzbuna, cum se numește...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!