Filme bune pe Netflix? Nu seriale
Salut, caut de ceva vreme numele unui film horror care e destul de bun, e despre un baiat care face un accident sau este lovit de masina si ajunge in coma si sta in coma mai mult timp si nu da semne ...? (mai mult)
Este un film putin mai vechi si am uitat cum se numeste, este despre o familie intr- o casă in care zilnic se repetă aceleasi lucruri, dar fata isi dă seama de chestia asta si restul familiei...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi beyonce visual album 2013?
The Legacies e pe HBO Romania? Urgent
Pe Netflix o să bage vreodată seriale românești? Pentru că producția unui serial în România e mult mai ieftin ca- n alte țări mai dezvoltate. Actorii, regizorii și alții se plătesc mult mai...? (mai mult)
Desenele animate Uimitoarea lume a lui Gumball au un final sau ceva? Am vazut cand erau date la televizor ca apareau secvente in care se anunta oarecum tema finalului fiind un fel apocalipsa...? (mai mult)
Salut, am vazut acum ceva timp la tv un film in care niste oameni batrani rapesc un copil, iar tatal copilului il cauta si il gaseste. Din ce stiu dar acei oameni batrani il baga intr- un beci ceva de...? (mai mult)
Știți că în unele filme/telenovele sunt actori care joacă dublu rol și pe TV îi vezi ca și personaje din acel film vorbind unul cu celălalt. Prin ce metodă e posibil acest lucru? Ce se folosește...? (mai mult)
Astăzi pe Netflix s- a băgat un film animat, se numește Animal Crakers. Limba română nu e dispomibilă, nici audio nici subtitrare. Dar în limba greacă e disponibil dublat și subtitritrat....? (mai mult)
Salutare oameni buni! Va urez multa multa sanatate la toti.Ma puteti va rog ajuta cu o lista cu anime- uri profunde de dragoste, care sa iti atraga atentia si sa te tina si in suspans, daca cuprinde ...? (mai mult)
Salut, am vazut un film mai de mult cu sfarsitul lumii si il caut de mult timp si nu il pot gasi, nu e nici cel 2012 sau 2009 cum se numeste din ce stiu cum se termina filmul era cu o femeie care pana...? (mai mult)
Știe cineva când apare dracula Untold 2?
Unde as putea sa vad documentare? Despre Egipt, Financiare nu stiu.Pe mai multe teme
prin anul 2005, erau niste desene animate cu niste robotei in care bagai niste bile si trageau cu ele, se faceau si turnamente, etc. asta e tot ce imi aduc aminte, are idee cineva cum ...? (mai mult)
De ce in fear the walking dead sunt cateva personaje din the walking dead?
De ce nu mai apar episoade din Riverdale?
Deci sunt si eu curios daca mai tine minte careva un desen animat de mai demult cu 2 personaje si cu un povestitor care ii trimitea in diferite povesti.Stie careva cum se numea?
Hei TPU, am ratat aseară un episod din Experiente Paranormale, Sezon 2, episod 10 de pe CBS Reality. Mai pot sa-l vad acum?
Pe ce site pot să urmăresc wwe la zi?
Cine ar putea sa-mi faca o povestire pe scurt a filmului 365 de zile? Multumesc!
Exista vreun serial istoric romanesc?
Cum a fost scary movie 5 filmat daca filmul Mama din 2013 nici nu a iesit in cinema cand ei s-au apucat de filmari?
Buna, as dori si eu un top filme de dragoste cat mai noi! Ma poate ajuta cineva?
Caut un film horror pe care l- am văzut acum mult timp și nu îl găsesc. Ce pot face ca să îl găsesc? L- am și descris câtorva persoane, dar unele persoane spun că filmul nu există, ...? (mai mult)
Cu ani in urma am vazut un film, pe care as dori sa il revad, dar nu imi amintesc cum se numea si nici mare lucru din el. Stiu ca era vorba despre diavol sau revenirea diavolului pe pamant....? (mai mult)
Stiti filme vechi sf in viitor, cu virusi care distrug omenirea?
Serialul Fringe(2008) vs X-Files(1993)? Despre ce este vorba in cele doua seriale?
Cum se numeau sezoanele din Românii au talent? (de exemplu: Sezonul 10 Perfect, 9 Suprem, sau 7 Epic) Restul?
Cand ma uit la seriale, filme. Eu vorbesc uneori cam mult si pare ca vorbesc cu aia din tv, le dau si sfaturi. E normal sau nu e?
Imi puteti recomanda cateva filme horror bune? In afara de The Conjuring, Insidious sau Anabelle
Nu am mai suportat sa vad finalul de la Naruto. Cum s-a terminat? A castigat Madara Uchiha? Voua cum vi s-a parut finalul?
Am vazut o data un film, o drama. O mama isi pierduse copilul(baiat) si apoi, peste ani, il regaseste. Copilul ii bate la usa si ea atunci crede ca ar putea fi chiar el..stiu ca mi- a placut...? (mai mult)
am inceput sa vizonez seriale BL thai. Am vazut TharnType The series si as vrea niste recomandari de seriale Bl thai, multumesc in avans. !
Am văzut la tv un serial unde o fată avea un telefon mare și alb. Când o suna cineva ecranul era negru(nu mai știu ce culoare), pe mijloc apărea numele apelantului și dedesubt semnul de receptor...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu un film, e mai vechi, nu stiu exact anul, nici actorii nu erau foarte cunoscuti. Pe scurt e despre un hotel unde trebuia sa ii promiti gazdei hotelului, fiind o femeie...? (mai mult)
Salut, vreau si eu filme asemanatoare cu Truth or Dare, Dark Web, Would you rather, Don't hang up
Salutare la toti imi cer scuze de deranj, poate intrebarea mea o sa para infantila dar m- am facut curios daca m- ar ajuta cineva as fi foarte recunascator.Nu stiu exact cum sa incep.Cand eram mai mic...? (mai mult)
Hello TPU.Am văzut un film de război cu extratereștri. În film un tip repeta mereu aceași zi încercând metode diferite sa supraviețuiască. Dacă nu ma înșel era pe o platformă marina baza lor...? (mai mult)
m- am uitat la Big Mouth pe Netflix si chiar mi- a placut mult pentru ca, oarecum, erau expuse anumite "probleme" prin care pot trece adolescentii intr- o maniera amuzanta. Dar, din pacate,...? (mai mult)
Cum se remasterizează videoclipurile muzicale sau filmele vechi de dinainte de 2000 in HD?
Niște filme bune care au ca temă războiul și se găsesc pe Netflix? Preferabil ceva în genul Eroi Anonimi.
Salut, puteți să îmi recomandați filme care seamana la poveste cu: Băieții nu plâng niciodată? Mulțumesc anticipat
Bună, în urmă cu 7- 8 ani am văzut un film care a fost difuzat pe Protv, dar nu a mai fost difuzat de atunci. Mi- a plăcut mult filmul dar nu îmi aduc aminte nici cum se numea și nici actorii....? (mai mult)
Hei. Văzusem acum mai bine de un an un film și nu mai dau de el nicicum. Era un film cu doi gay, unul se mutase la o mătușa sau bunică și pentru a nu- i plăti chiria avea grija de o fata. Femeia...? (mai mult)
Cand eran mic, acum 10-7 ani sa zic era un desen foarte ciudat.Se numea casa misterelor sau ceva in genul asta si-mi mai amintesc ca avea si un A.Il mai stie cineva? Numele
Anul asta nu o sa apara urmatorul sezon din the walking dead?
Era mai demult un fel de serial(cred) cu Băsescu, Udrea si alti parlamentari în " variantă mică ". Stiti cumva cum se numea?
Stie cineva daca a fost lansata partea 3 din 3 metri deasupra cerului?
Cand e lansarea sezonului 5 din Lucifer? Ca am vazut ca e misto sezonul 5, in acel sezon are si un frate geaman.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!