Salut, am vazut naruto si naruto shippuden si as vrea sa vad doar batalia finala, dar nu mai stiu de la ce episod incepe doar batalia, fara episoadele de umplutura, cum trebuia sa scriu pe google ca...? (mai mult)
Sunt curioasă de profil de Instagram sau de orice al lui Bogdan Butoianu din "comanzi la mine ep-20 din 2013.
Salutare, ştie cineva dacă va mai începe vreun sezon din Bahar viata furata si cand?
Hei. Ce anime-uri imi recomandati?
Ce films imi recomandati de 13+ sau de 16+ dupa Netflix?
Un animeu bun de vizionat?
Acum cativa ani, am vazut un film dar nu ii mai stiu numele. Tin minte o scena asa: Intr- o camera, intrau niste fluturi (eu ii tin minte negri, dar s- ar putea sa fi fost de alta culoare). Eu am ...? (mai mult)
Era pe Disney Channel un serial cu o fetita (era mai micuta, creata si cu ochelari) care avea un frate si o soparla. Parintii si bunicul aveau un restaurant cu mortadella.
Stie cineva in ce sezon din serialul Lucifer este faza aceea când Lucifer o apara pe detectiva cu aripile? Sezonul 3 sau4?
De ce în filmele de dinainte de Revoluție, vocea actorilor din filmele românești suna aproape la fel? De exemplu, vocea actrițelor era ascuțită, pițigăiată, iar a bărbaților ascuțită....? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca Jack si Rose chiar au existat in realitate in afara de filmul titanic daca povestea este adevarata, multumesc
Recomandati-mi niste filme si seriale SF faine, gen Agents of SHIELD. Mersi. Dau funda castigatoare.
Caut site- uri de seriale / filme coreene, japoneze sau chinezesti cu subtitrare in romana De la un timp mi s- a pus pata sa ma uit la seriale sau filme gen Dr.cutie (care se petrece in trecut...? (mai mult)
am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr-...? (mai mult)
Heyooo. As vrea si eu niste animeuri romantice si cu comedie, pana in 14 episoade
Se mai face sezonul 7 din teen wolf?
Voi la ce desene animate va uitati când erați mici? Eu ma uitam la: zâmbetul lui Sharon, Babar elefantul, My little pony in varianta anilor 80, Marina (mica sirena), testoasele ninja din ani 80...? (mai mult)
Salut, era o dată un desen stil serial de Nickelodeon cu 4 băieți care cantau și erau prieteni, aveau un studio, un sef Griffin, cum se numea (unul se numea Carlos Garcia iar altul se numea...? (mai mult)
acum o luna am văzut un film fantasy dar nu mai știu cum se numea, filmul era cu niște adolescenți care erau urmași a unor magicieni, erau 5 cred, dar vânătorii de magicieni i- au vânat...? (mai mult)
Seriale cu actiune ca POWER, PRISON BREAK?
Salut, pareri despre serialul The Strain?
Salut.Era un film cu niste tineri care merg la bunicul lor aflat pe patul de moarte iar acesta le arata un album cu toate femeile cu care s- a culcat.Batranul moare iar tinerii decid sa plece la Nice, ...? (mai mult)
Are cineva idee de ce majoritatea serialelor mai vechi nu se găsesc online sau se găsesc foarte greu? Spre exemplu dacă dau un search pe google și caut un serial pe care vreau să- l vizionez îmi ...? (mai mult)
Lesbienele, gayi sau bisexuali din filme care se saruta, sunt asa si in viata reala? Eu daca as fi actor nu as saruta niciodata un barbat
Hey! Stie cineva când apare sezonul trei din Find me in Paris? M-am uitat la cele doua sezoane și mi-a plăcut mult dacă știe cineva ceva va rog sa-mi spuneți.
Salut, niste seriale similare ca Merlin, legend of the seeker, Van Helsing?
Îmi puteți recomand Animeuri pentru un începător? Scurte și amuzante
Ma ajuta cineva cu niste filme cu mult sex?
Am văzut mai de mult un film horror (cred ca era bazat pe o carte de- a lui Stephen King) dar nu mai știu cum se numea filmul. Era vorba despre o ceata, (creata din greșeală de armata) din ...? (mai mult)
Ma ajutati cu cateva filme horror?
Știe cineva o aplicație pe care să te poți uita la seriale/filme etc cu prietenii? Mai știam o aplicație dar gen mergea doar pentru Netflix și am pierdut contul?
Caut seriale faine la care sa ma uit. Ce seriale îmi recomandati voi?
De ce ar trebui sa ma uit la Game of Thrones si de ce serialul este mai prost scris decat toate filmele Avengers la un loc? Daca puteti sa- mi recomandati un serial lipsit de supraestimari care sa nu fie...? (mai mult)
Știți vreun film tare in care sa joace Chyntya Candranaya? Tipa asta https://youtu.be/9O8BsfjvEFQ Ofer funda :)
Cum vi se pare filmul Annabelle 3?
Imi poate recomanda cineva un film bun de groază pe HBO GO?
Ce filne imi recomandati? Daca se poate sadice, dar nu cu fantome si chestii ireale.Ma refer la crime etc.
Dupa lansarea unui film, cat trebuie sa astept ca sa il pot vedea hd pe net?
Când o sa apară sezonul 5 din The Seven Deadly Sins?
La ce seriale vă uitați acum? Îmi recomandați niște seriale la care să mă uit? Nu vă pot da fundă la toți, dar o să vă dau evaluări pozitive dacă vă place :)
Heyy,am o intrebare. In ce volum din Kakegurui este continuarea din Sezonul 2 pentru ca as vrea sa vad ce se intampla mai departe;---;
In copilăria mea am văzut un film in limba spaniola cu un copil care era crescut de măicuțe la orfelinat. După ce acesta a crescut a vrut sa ajute orfelinatul de la faliment devenind luptător...? (mai mult)
De ce nu pot vedea attack on titan? In ce tara trebuie sa schimb vpn ul?
Cand eram mic era un film cu un Killer(Criminal), care omoara lumea, nu il prea mai tin minte, dar mai stiu cateva chestii din el, la inceput o fata si un baiat erau prinsi de acesta (intr- un fel ...? (mai mult)
Era un desen animat mai vechi cu un postas iepure care manca ceapa, iar celorlalți nu le plăcea asta pentru ca mirosea, iar în intr-o la un moment dat sare de undeva cu o umbrela în mana
Salutare! Întrebare pentru cei care va uitați la Naruto: Voi săriți peste fillere sau urmăriți numai episoadele care țin strict de manga? :)
Bună, am o întrebare în special pentru fanii serialului "Jurnalele vampirilor". Am urmărit cu drag acest serial dar și The Originals sau Legacies. As vrea o continuare de la serialul meu favorit ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme horror mai vechi asa, 2012 - 2016. Gen Sinister (1, 2) Mirrors (1, 2) Light's Out, The Grudge. Mi se par mai bune astea decat ce e acum pe Netflix.
E vorba de un filmn din Al Doilea sau Primul Razboi Mondial, l- am vazut acum ceva ani pe TVR, tot ce- mi amintesc este despre un cuplu, care are 2 copii, unul dintre ei moare parca, sotul se duce...? (mai mult)
Ce filme ați mai văzut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!