E vorba de un filmn din Al Doilea sau Primul Razboi Mondial, l- am vazut acum ceva ani pe TVR, tot ce- mi amintesc este despre un cuplu, care are 2 copii, unul dintre ei moare parca, sotul se duce...? (mai mult)
Ce filme ați mai văzut?
Cum se chema filmul de pe NETFLIX cu aia care își dau artificii în camera la părinți și își bagă mașinuța in fund?
Îmi puteți recomanda un serial, gen The Vikings?
Filme cu spitale de nebuni? Psihopati, sociopati, pedofili etc.
De unde e mitul asta cu bloody mary si fetele alea care dansau langa foc noaptea? Din cauza la astea eram foarte speriat in copilarie
Filme de groaza? Ceva misto, nu cele pe care toată lumea le-a văzut
Era un film asemănător cu serialu expresul zapezii..doar ca era cu ceva gen de craciun nu mai stiu numele. Oare stie cineva?
De ce Laura încearcă să fugă de Massimo, dacă Massimo e o bombonică? :*
Am vazut anul trecut un film si nu mai stiu cum se numeste. Era o comedie cu 2 adolescenti care s- au vazut dupa mult timp si au decis sa mearga la o petrecere. L- au convins si pe alt prieten sa...? (mai mult)
Ce filme/Seriale cu tema medicală stiti pe Netflix(la noi, in Romania)? Multuuuuuu❤❤❤
Pentru cei ce au văzut seria naruto/ shippuden, care dintre cele 2 au fost mult mai interesante? Țin sa menționez ca recent m-am apucat de shippuden
Vreau si eu un serial cu adolescenti gen Scream sau 13 reasons why.
Stie cineva un serial gen Love alarm?
Era ceva film mai vechi sci- fi cu niste extraterestri care aratau ca oamenii si parca erau imbracati la costum si aveau ochi negri, mari. Ei apar cand personajele de pe firul narativ dau de...? (mai mult)
Cum pot sa platesc pe Netflix daca eu nu am card si nici nu stiu cum si unde sa fac un card? :(
era un serial pe tvr2 dacă tin minte cu un baiat care este transportat din lumea lui in alta lume in trecut si anume într- o lume paralelă, scena s- a intamplat într- o zonă cu stâlpi...? (mai mult)
Vreau și eu un film cu o poveste de iubire, cu romantism, cu un cuplu drăguţ, cu încercări prin care trec protagoniștii dar la final să rămână tot împreună. Ceva recomandări? Și...? (mai mult)
Hei! De vreo 3 saptamani caut un film si nu stiu cum se numeste.L- am vazut prin 2009 si e din al doilea razboi mondial. Era despre o fata si un baiat cu varsta pana in 25 de ani, fata era blonda cu buzele...? (mai mult)
Buna, acum cativa ani am vazut doua filme dar nu mai stiu cum se numesc si as vrea sa aflu, asa ca o sa va povestesc ce imi amintesc din acele filme si poate stiti voi cum se numesc(o sa va povestesc...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi recomandati niste anime-uri de 12 episoade, nu conteaza genul doar sa ma captiveze? Si mai am o intrebare, merita sa ma uit la filmele si ova-urile de la One punch man?
Vreau si eu sa gasesc doua filme, daca ma puteti ajuta. Primul film este vorba despre o femeie care locuia singura si era stalkerita si abuzata si filmata de un barbat care fugea prin peretii blocului...? (mai mult)
Dupa filmul 300 spartani, am inteles ca e un fel de continuare, dar film facut in genul "Troia", nu tot asa dupa benzi desenate cum a fost 300, care arata razboiul dupa moartea lui Leonidas cand se...? (mai mult)
Pot primi o lista cu cele mai bune seriale de crime de pe Netflix? Sunt fan Casa de papel.
Ce pareri aveti despre serialul Prison Break sezoanele 1-5?
Îmi puteți da câteva filme psihologice și în același timp să aibă și acțiune?
Ce filme psihologice știti? Genul ăla de filme când cineva se joaca cu mintea altcuiva, îl manipulează, chestii de genul
Bună! De ce tot scoate industria de filme, numai filme făcute după benzi desenate sau jocuri video? Eu sunt de părere că distrug mai mult toate benzile desenate și jocurile video! Își bat joc...? (mai mult)
TPU! Vreau sa ma uit la un film bun de groaza 2020. Imi recomandati?
Cand eram mai mica ma uitam la niște povestiri biblice erau niște băieți și ei mergeu la un om mai bătrân care îl chema domnul Fixit si el le povestea povestilor.Problema e ca am tot cautat dar...? (mai mult)
As avea nevoie de un film de comedie super bun care sa fie chiar de comedie! Mulțumesc anticipat!
Salut, sunt Robert! Si as dori o lista de filme horror mai noi din 2000 in prezent. Horror+mister, orice ceva ce e foarte horror. (Nu jigsaw sau wrong turn pentru ca le-am vazut, si nici The Cube).
Am văzut că au reînceput filmările serialului Vlad. Aveți vreo idee când va începe și redifuzarea serialului pe PRO TV?
Vreau sa ma uit la the walking dead. Ma uit câteva minute și după tableta se blochează și trebuia sa ii dau restart. Vreau sa sa zic ca m- am uitat si la casa de papel, tot de le același ...? (mai mult)
Acum ceva timp era un desen pe megamax. Era o lume normala in care adulții au dispărut, iar o gașca de copii parcă încercau sa găsească de ce. Tin minte ca era parcă un personaj Kalu
Stie cineva daca (,) chiar exista un film official lansat cu Pisicile Razboinice in inima padurii? Daca este il pot viziona pe Netflix?
Disney+ o să se lanseze în România în noiembrie 2020. Pentru că în Statele Unite s- a lansat în luna noiembrie. 5 luni mai târziu s- a lansat în Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și...? (mai mult)
Cine mă ajută să găsesc un film? Când eram mai mic, am privit un film, cred că era ceva horror/SF și nu imi mai aduc aminte mare lucru din el. Dar știu că era interesant, erau 2 creaturi/rotoboți,...? (mai mult)
Buna, Ce se intampla in ultimul episod din Star vs the forces of evil, pentru ca am vazut episodul si am ramas confuz?
De ce la tv da mereu acelasi filme? (Film cafe, tnt, amc, paramount channel, tv 1000)
De ce s-a inchis Anime4Fun?
În ce țări a caror monedă este euro, Netflix are cel mai ieftin tarif?
Exista un film cu o fata blonda care si- a înscenat moartea si apoi omora oameni si chiar si popria familie, acțiunea se intampla undeva intr- o casa tipic americană cu lan de porumb...iar...? (mai mult)
Salutare! De curând mi- am făcut abonament la Netflix, dar am o problemă, subtitrările în română nu- mi sunt afișate. Îmi poate spune cineva cum le pot activa?(țin sa menționez că acest...? (mai mult)
Hiiii! Va rooog,cine ma poate ajuta si pe mine cu niste traduceri, pentru un serial? Multumesc anticipat!
M- am chinuit mult sa- mi amintesc cum se numeste un film unde este un băiat care gaseste in padure un pui de caprioara si- l ia acasa. Ei practic au iesit la vanat si tatal sau impusca mama...? (mai mult)
Bună TPU, caut un film despre un om cu un blestem sau super putere... Dacă cineva se apropie de el moare și găsește o fata care nu moare și dacă stau împreună nu mai moare nimeni din jurul...? (mai mult)
Vreau si eu niste nume pentru un cont cu citate din filme/seriale. Ceva frumos, nu lucruri banale
Imi poate spune cineva de ce nu avem pe AMC serialul The walking dead? Multumesc
Salut TPU, am vazut aseara un film cu doi politisti dintre care unul era Vin Diesel si celalalt avea niste dreaduri lipite de cap pana la ceafa si ei il cauta pe "overdose" si pe inca unul diablo, adica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.