De ce ar trebui sa ma uit la Game of Thrones si de ce serialul este mai prost scris decat toate filmele Avengers la un loc? Daca puteti sa- mi recomandati un serial lipsit de supraestimari care sa nu fie...? (mai mult)
Știți vreun film tare in care sa joace Chyntya Candranaya? Tipa asta https://youtu.be/9O8BsfjvEFQ Ofer funda :)
Cum vi se pare filmul Annabelle 3?
Imi poate recomanda cineva un film bun de groază pe HBO GO?
Ce filne imi recomandati? Daca se poate sadice, dar nu cu fantome si chestii ireale.Ma refer la crime etc.
Dupa lansarea unui film, cat trebuie sa astept ca sa il pot vedea hd pe net?
Când o sa apară sezonul 5 din The Seven Deadly Sins?
La ce seriale vă uitați acum? Îmi recomandați niște seriale la care să mă uit? Nu vă pot da fundă la toți, dar o să vă dau evaluări pozitive dacă vă place :)
Heyy,am o intrebare. In ce volum din Kakegurui este continuarea din Sezonul 2 pentru ca as vrea sa vad ce se intampla mai departe;---;
In copilăria mea am văzut un film in limba spaniola cu un copil care era crescut de măicuțe la orfelinat. După ce acesta a crescut a vrut sa ajute orfelinatul de la faliment devenind luptător...? (mai mult)
De ce nu pot vedea attack on titan? In ce tara trebuie sa schimb vpn ul?
Cand eram mic era un film cu un Killer(Criminal), care omoara lumea, nu il prea mai tin minte, dar mai stiu cateva chestii din el, la inceput o fata si un baiat erau prinsi de acesta (intr- un fel ...? (mai mult)
Era un desen animat mai vechi cu un postas iepure care manca ceapa, iar celorlalți nu le plăcea asta pentru ca mirosea, iar în intr-o la un moment dat sare de undeva cu o umbrela în mana
Salutare! Întrebare pentru cei care va uitați la Naruto: Voi săriți peste fillere sau urmăriți numai episoadele care țin strict de manga? :)
Bună, am o întrebare în special pentru fanii serialului "Jurnalele vampirilor". Am urmărit cu drag acest serial dar și The Originals sau Legacies. As vrea o continuare de la serialul meu favorit ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme horror mai vechi asa, 2012 - 2016. Gen Sinister (1, 2) Mirrors (1, 2) Light's Out, The Grudge. Mi se par mai bune astea decat ce e acum pe Netflix.
E vorba de un filmn din Al Doilea sau Primul Razboi Mondial, l- am vazut acum ceva ani pe TVR, tot ce- mi amintesc este despre un cuplu, care are 2 copii, unul dintre ei moare parca, sotul se duce...? (mai mult)
Ce filme ați mai văzut?
Cum se chema filmul de pe NETFLIX cu aia care își dau artificii în camera la părinți și își bagă mașinuța in fund?
Îmi puteți recomanda un serial, gen The Vikings?
Filme cu spitale de nebuni? Psihopati, sociopati, pedofili etc.
De unde e mitul asta cu bloody mary si fetele alea care dansau langa foc noaptea? Din cauza la astea eram foarte speriat in copilarie
Filme de groaza? Ceva misto, nu cele pe care toată lumea le-a văzut
Era un film asemănător cu serialu expresul zapezii..doar ca era cu ceva gen de craciun nu mai stiu numele. Oare stie cineva?
De ce Laura încearcă să fugă de Massimo, dacă Massimo e o bombonică? :*
Am vazut anul trecut un film si nu mai stiu cum se numeste. Era o comedie cu 2 adolescenti care s- au vazut dupa mult timp si au decis sa mearga la o petrecere. L- au convins si pe alt prieten sa...? (mai mult)
Ce filme/Seriale cu tema medicală stiti pe Netflix(la noi, in Romania)? Multuuuuuu❤❤❤
Pentru cei ce au văzut seria naruto/ shippuden, care dintre cele 2 au fost mult mai interesante? Țin sa menționez ca recent m-am apucat de shippuden
Vreau si eu un serial cu adolescenti gen Scream sau 13 reasons why.
Stie cineva un serial gen Love alarm?
Era ceva film mai vechi sci- fi cu niste extraterestri care aratau ca oamenii si parca erau imbracati la costum si aveau ochi negri, mari. Ei apar cand personajele de pe firul narativ dau de...? (mai mult)
Cum pot sa platesc pe Netflix daca eu nu am card si nici nu stiu cum si unde sa fac un card? :(
era un serial pe tvr2 dacă tin minte cu un baiat care este transportat din lumea lui in alta lume in trecut si anume într- o lume paralelă, scena s- a intamplat într- o zonă cu stâlpi...? (mai mult)
Vreau și eu un film cu o poveste de iubire, cu romantism, cu un cuplu drăguţ, cu încercări prin care trec protagoniștii dar la final să rămână tot împreună. Ceva recomandări? Și...? (mai mult)
Hei! De vreo 3 saptamani caut un film si nu stiu cum se numeste.L- am vazut prin 2009 si e din al doilea razboi mondial. Era despre o fata si un baiat cu varsta pana in 25 de ani, fata era blonda cu buzele...? (mai mult)
Buna, acum cativa ani am vazut doua filme dar nu mai stiu cum se numesc si as vrea sa aflu, asa ca o sa va povestesc ce imi amintesc din acele filme si poate stiti voi cum se numesc(o sa va povestesc...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi recomandati niste anime-uri de 12 episoade, nu conteaza genul doar sa ma captiveze? Si mai am o intrebare, merita sa ma uit la filmele si ova-urile de la One punch man?
Vreau si eu sa gasesc doua filme, daca ma puteti ajuta. Primul film este vorba despre o femeie care locuia singura si era stalkerita si abuzata si filmata de un barbat care fugea prin peretii blocului...? (mai mult)
Dupa filmul 300 spartani, am inteles ca e un fel de continuare, dar film facut in genul "Troia", nu tot asa dupa benzi desenate cum a fost 300, care arata razboiul dupa moartea lui Leonidas cand se...? (mai mult)
Pot primi o lista cu cele mai bune seriale de crime de pe Netflix? Sunt fan Casa de papel.
Ce pareri aveti despre serialul Prison Break sezoanele 1-5?
Îmi puteți da câteva filme psihologice și în același timp să aibă și acțiune?
Ce filme psihologice știti? Genul ăla de filme când cineva se joaca cu mintea altcuiva, îl manipulează, chestii de genul
Bună! De ce tot scoate industria de filme, numai filme făcute după benzi desenate sau jocuri video? Eu sunt de părere că distrug mai mult toate benzile desenate și jocurile video! Își bat joc...? (mai mult)
TPU! Vreau sa ma uit la un film bun de groaza 2020. Imi recomandati?
Cand eram mai mica ma uitam la niște povestiri biblice erau niște băieți și ei mergeu la un om mai bătrân care îl chema domnul Fixit si el le povestea povestilor.Problema e ca am tot cautat dar...? (mai mult)
As avea nevoie de un film de comedie super bun care sa fie chiar de comedie! Mulțumesc anticipat!
Salut, sunt Robert! Si as dori o lista de filme horror mai noi din 2000 in prezent. Horror+mister, orice ceva ce e foarte horror. (Nu jigsaw sau wrong turn pentru ca le-am vazut, si nici The Cube).
Am văzut că au reînceput filmările serialului Vlad. Aveți vreo idee când va începe și redifuzarea serialului pe PRO TV?
Vreau sa ma uit la the walking dead. Ma uit câteva minute și după tableta se blochează și trebuia sa ii dau restart. Vreau sa sa zic ca m- am uitat si la casa de papel, tot de le același ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat