The End of Evangelion se difuzează in cinematografele din România?
Salut, am vazut acum ceva timp un film care mi- a placut si mi- as dori sa il revad. Din pacate nu imi amintesc cum se cheama dar imi amintesc cat de cat firul actiunii: un cuplu din America face rost...? (mai mult)
era de mult pe disney sau pe Jetix nu- mi amintesc foarte bine un film in care un baiat moare si este transportat in corpul unei fete care face BALET. BAIATUL FACEA HOKEY si in cele din urma...? (mai mult)
Hei TPU, ce parere aveti de serialul Vikings, adica am vazut 8 episoade din sezonul 1 si nu mi se pare interesant, e un masacru total, raiduri si alte prostii, vreau sa stiu DACA are rost sa- l privesc...? (mai mult)
Salut, cine stie cum se numeste un film, am văzut pe Facebook o secvență din el, tin minte ca era vorba despre un avion cu pasageri, cand ajunge la destinație, ajunge peste cativa ani, ca si cum ...? (mai mult)
Am vazut recent filmul "The platform". Filmul este genial si imi place foarte mult acest gen de filme, dar nu mai stiu alte tipuri de filme. As prefera sa fie gen psihologic, care sa te tina in suspans...? (mai mult)
Știți niște aplicații în care poți sa faci desene animate, moca?
Care este numele real al Ioanei Pavelescu din Lectii de viata - sez. 5, ep. 52?
Care este cel mai bun film DC, după părerea voastră?
Cel mai bun film cu Sfârșitul Lumii? care are aceasta temă:sfârșitul lumii, apocalipsa.
Era un episod din Lilo & Stitch in care apărea Dragonul american: Jake Long. Își mai aduce aminte cineva cum se numea episodul? Pe cel cu Kim Possible il stiu, dar vreau pe cel cu Jake.
Câteva filme gen Supernatural sau Teen Wolf?
Salut, am văzut odată un film si vreau sa- l revăd si nu mai stiu cum se numeste sper ca puteti sa ma ajutati, era un băiat si o fată care făceau echipa sa salveze universul sau ceva de genul si...? (mai mult)
Era un film in care o femeie se trezea in aceeași zi in care soțul sau murea de nenumărate ori. Știți cum se chema?
Cine este mai puternica, Freya Mikelson sau Bonnie Bennet? Și de ce?
Mai ține minte cineva cum se numea episodul din Lilo & Stitch in care apare Dragonul american: Jake Long? Pe cel cu Kim Possible îl știu, dar vreau pe cel cu Jake. Vă rog cat mai rapid.
Imi recomandati va rog un film pe HBO GO? Voi aveti rabdare sa vizionati un film cap-coada sau va vine sa stati pe telefon?
Salut. Care e legatura dintre The Vampire Diaries, The Originals si Legacies? Si care e ordinea? Dau funda. Mersi
Ce parere aveti despre filmul 365 days?
Salut.Cum il cheama pe actorul ce il joaca pe "Limba" in Las Fierbinti?
Imi recomandati un film horror ca sa nu mai pot dormi noaptea? ::D cat mai horror posibil
Buna! Puteti sa ma ajutati cu numele unui film, va rog? Ce mai tin minte din acest film este ca un barbat se intoarce acasa dupa mai mult timp si aici o gaseste pe fosta lui prietena casatorita cu fratele...? (mai mult)
Buna! Inca o intrebare despre un film, sunt filme bune pe care le- am vazut mai demult si acum as vrea sa le revad insa la unele nu imi mai amintesc numele. Deci, filmul acesta isi are actiunea in vremea...? (mai mult)
Filme despre holocaust bune? Multumesc!
Planuiesc impreuna cu niste amici sa facem scurte episoade de comedie, intrucat anul trecut am facut un clip de comedie de 3 minute pentru un proiect scolar, iar acum ne- ar placea sa facem...? (mai mult)
Buna! Caut un film in care un cuplu au un baietel, ei sunt plecati in Africa. Cand se intorc de acolo afla ca baietelul este grav bolnav, ceva incurabil, insa mama lui il ingrijeste acasa, ii citeste...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Cronica Cârcotașilor? Mai are vreun folos în zilele noastre?
Bună, imi puteți sugera niște seriale asemănătoare cu filmul "After" (2019)? De preferat cele pe care le-as putea găsi și pe NETFLIX.
Știe cineva ce se întâmpla la final cu fata (Laura ) din filmul 365 de zile? Ea moare pana la urma sau se va face partea a-2a?
Hey, ceva anime-uri in care personajul principal este baiat si este transferat la o scoala de fete?
un film cu / despre adolescenti? Ceva comedie sau actiune
Salut, stie cineva ce episod e ala din Inima de Tigan cand este batut Codrut si dupa Giani ii ameninta pe Mircea si Luca ca ii omoara? Gen Codrut iesea dintr- un mall si la usa il bate cineva. Dau funda,...? (mai mult)
Salut, am cont de Netflix de 12 euro, am in plus canalul de copii, cum schimb canalul de adulți, sa am 5 canale de adulți? Mulțumesc
Era un film cu o femeie care se uita in oglinda si implinise 25 de ani si cica asa cum arata la 25 de ani o sa ramana pe veci, stiti cum se numeste filmul?
O sa mai apara partea a 2 a a filmului Warcraft, adica au trecut deja 4 ani de la primul film din cate am auzit e cancelled.
Imi puteti oferi si mie, daca stiti filme in genul lui "Still Born"? Multumesc anticipat!
Ceva filme de acțiune?
am vazut acum 2- 3 ani un film pe care as vrea sa il revad dar nu ii mai stiu numele si nu il pot gasi nici pe acel site care iti gaseste filmele. Este vorba despre niste adolescenti care se...? (mai mult)
Ce seriale sa urmăresc? Ce îmi recomandați?
Pareri despre Peaky Blinders?
Am vazut o scena dintr- un serial pe Facebook, ideea e ca nici in descriere nici in comentarii nu a fost spus numele, am pierdut postarea, nu o mai gasesc. Cred ca este un serial recent,...? (mai mult)
Teorii pentru La Casa de Papel sezonul 5? (Atentie, spoilere) - Cine credeti ca va muri? - Cum vor scapa din banca? - Poate avea sotia lui Berlin un rol in acest sezon? - Se va alatura Alicia ...? (mai mult)
Deci stie cineva de ce nu pot face ss-uri pe Netflix? Cand le fac apare negru
Ce filme ați mai văzut? Ce film/serial de pe Netflix recomandați?
Stiti cumva daca serialul The Magicians de pe HBO o sa fie la fel de sexual si in sezoanele urmatoare? Aproape termin sezonul 1 si este sex in fiecare episod. Mi se pare ca exagereaza.
Știe cineva filme/seriale cu supraviețuire pe o insula pustie? Fundă celor mai tari!
Buna! Ce alte seriale gen Cable Girls (centralistele) recomandati? Sau orice serial care merita sa il incep.
Vreau filme horor cu provocari s-au jocuri si din care sa scape doar unu.Multumesc
Buna tuturor! Acum cativa ani (10- 15 ani) era la tv un serial sf cu tineri, adolescenti, fete si baieti. Acestia călatoreau prin univers si ajungeau pe diferite planete. Stiu ca in unul dintre episoade...? (mai mult)
Bună TPU! Ce ați alege între Netflix și HBO GO? Care este mai bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!