Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
De ce nu pot gasi nicaieri inazuma eleven sezonul 2 DUBLAT? (dublat nu subtitrat)
Cum se puteau edita filmele înainte dacă nu existau computere performante ca cele de azi în care să fie aranjate cadrele, muzica, etc? Mă refer la filme de lung metraj care se văd la TV. De exemplu,...? (mai mult)
ŤPÛ era un desene animat cu un băiat care avea moștenit de la bunicul său un cinema, bunicul lui a fost prins acolo în cinema și el trebuia să îl salveze, cum se chema desenul animat? Pls căci...? (mai mult)
Vreau sa vad serialul La piloto pe Netflix si nu merge. Stie cineva de ce?
Caut si eu un film istoric cu vrăjitoare pe care nu îl găsesc deloc! Este vorba de un vrăjitor bătrân care îl învață pe un băiat tânăr magie si despre niște vrăjitoare din...? (mai mult)
Buna, am văzut acum ceva timp un film era vorba despre o fata virgina. Filmul începe cu ea la o petrecere și e provocată sa se dezvirgineze cu un obiect, după asta ea începe sa învețe ce e sexul...? (mai mult)
Cum se numește filmul cu doi prieteni care merg prin deșert și ajung să fie îngropați în nisip până la gât, iar unul dintre ei este pe punctul de a fi mușcat de un șarpe, însă acesta mușcă...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se numea emisiunea de dupa "brigada mobila" cu Sorin Ovidiu Balan din 2014 de pe Antena Stars? Helpp
Caut un film cu o familie care se muta si merg cu masina la noua casa, pe drum evită un accident si cand ajung in noua casa descopera ca este bântuită de o familie. La sfârșit de fapt accidentul...? (mai mult)
Ar trebui sa ma uit la serialele alea animate clasice? Seriale gen simpsons, rick and morty, family guy, american dad. Mai sunt bune de urmarit si azi? In genul sa le incepi de la 0 ...? (mai mult)
Serial asemanator cu teen wolf?
Salut,imi spuneti niste filme bune cu jafuri bancare? Mersi
Recomandați- mi un film sau serial pe Netflix de acțiune și/sau SF. Am urmărit John Wick și mi- a plăcut. Ceva care să nu fie foarte vechi dacă se poate. După 2008 ar fi perfect. Sau dacă...? (mai mult)
Salutare. Am văzut că unele filme Marvel (si nu numai) sunt pe Netflix, dar mie nu îmi apar. Cum as putea sa le vad?
Salutare. Ieri, 2 Iunie, ce episod din Dragoste de tata (Benim tatlı yalanım) s-a difuzat pe Antena 1? Stiu ca se difuzeaza in reluare.
Am o întrebare legată de the flash(serialul). Dacă Eoboard Thawne în sez 1 a luat corpul lui H.R și la finalul sez 1 a murit(Eoboard Thawne). Cum în sez 2 H.R a devenit Reverse flash e ceva sosie...? (mai mult)
TPU filme bune românești asemănătoare cu Miami Bici? Să fie pe NETFLIX
Sergiu Nicolaescu sau Cristian Mungiu?
Imi recomandati si mie niste filme de pe Netflix, va rog. Nu stiu ceva ce pentru voi a fost "epic", v- a placut enorm, numai sa nu fie de dragoste, SF, Thirller, Horror, Suspans, Actiune,...? (mai mult)
Filme care sa aiba Agartha ca subiect? Sau cel putin cu acelasi inteles, o lume subterana gasita de oamenii de deasupra? (Agartha fiind lumea de care se spune ca se afla in centrul planetei)
Vreau și eu filme sau seriale turcești de dragoste frumoase sau sau filme normale de dragoste/cu adolescenți in conflict cu părinții! Pup
Acum vreau sa ma adresez persoanelor mai mari ca mine cu vreo maxim 5 ani eu acum am 13 si vreau sa va intreb ceva. Nu mai stiu in ce an dar stiu ca era inainte de 2016 dar pe CARTOOON NETWORK...? (mai mult)
Care credeți că a fost/este cel mai bun regizor român de filme?
Salut, îmi puteți recomanda seriale cu supranatural gen lucifer, Grimm etc am Netflix și nu stiu la ce serial sa ma mai uit.
Voi la ce documentare v-ați uitat și le recomandați?
Buna, (cei din 1996- 2002 poate tin minte si o sa ma ajute) pe minimax era un desen animat despre o fata roscata, impletita in 2 cosite, care traia parca cu matusa acesteia. Tin minte intr- un episod,...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște seriale de comedie pură? Ceva de genul serialului Mrs Brown's boys.
Buna ziua! Serialul *Prodanca si reghe - pretul succesului* nu se mai difuzeaza la televizor? Am văzut și pe clicksud e bagat numai pana la episodul 9.
Hey, m- am uitat recent la un film pe Netflix doar ca acum nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre o nava spatiala construita de oameni care a fost data disparuta acum ceva ani, iar un echipaj a reusit...? (mai mult)
Pentru voi ce conteaza mai mult cand vedeti un film sau un serial, povestea, efectele speciale, calitatea filmarii, expresivitatea actorilor... ce va face pe voi sa spuneti ca un film ...? (mai mult)
Salutare. Caut un film ce se difuza pe Jetix / Disney cu ceva timp în urma... Era vorba despre un pusti care îl înlocuiește pe unchiul sau pentru a pleca în spațiu. Din câte îmi amintesc numele...? (mai mult)
Salut tuturor. Mi- am facut acum cont de Netflix si nu pot sa vad filmele cu subtitrari in romana, pe telefon am schimbat limba in Romana dar la tv a rămas engleza si nu se schimba. Mentionez ca locuiesc...? (mai mult)
Ceva filme sau seriale legate de inchisoare? In afara de Prison Break.
Pentru cei care sunt la curent cu universul cinematografic Marvel (Marvel Cinematic Universe)": • Câte filme "MCU" au fost produse și lansate până în momentul actual, 22/23? • Care este treaba...? (mai mult)
Salut, cand eram mai mic am vazut un film in care erau niste copii mergeau sa cumpere ceva la un magazin dupa care jos a dat de o masina care tragea bani la imprimata, iar dupa asta au plecat nu stiu...? (mai mult)
Imi puteti da niste idei de filme (doar filme) care să fie pe Netflix? Multumesc!
Hei! Imi puteti recomanda niste filme cu adolescenti cu puteri? Dar as vrea sa nu fie facute mai devreme de anul 2000... eu am vazut The darkest minds, The covenant, Chronicle, The push, The jumper....? (mai mult)
Imi recomandati si mie niste filme bune? Comedii romantice vreau, dar din anul 2000 in sus...
Hey. Se uita careva la "Lectii de viata"? Parca in iarna din 2018 am vazut un episod cu un copil adoptat care a fost parasit in maternitate. Prin urmare a crescut, a aflat cine e mama biologica si a vizitat-...? (mai mult)
Hei TPU, am o intrebare, cand eram eu mic se difuza un serial ori pe disney channel ori pe jetix in care era vorba despre ceva copil facut din "otrava" sau ceva de genul. Are vreo idee cineva despre ...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda un film de comedie foarte bună fără cenzură, sa fie +16?
Cine îmi recomandă un serial gen Banshee? Ps:am văzut The punisher
Salutare, Îmi recomandati și mie un film pe Netflix care sa fie despre familie? Sa fie firul acțiunii cu multe momente fericite iar ca subiect principal sa fie viata de familie?
Mai știe cineva cum se chema desenul acela de pe Disney Junior cu acei tipi care trăiau într- un depozit și aveau super multe camere (fiecare camera avea o tema diferită) și erau vizitați de nepoata...? (mai mult)
M- am uitat mai demult la un film si nu mai stiu cum se numeste=]] poate o sa ma ajute cineva =]. Era un film cu extraterestii care au venit pe pamant cu nava si au aterizat in ocean. Au inceput...? (mai mult)
Hei, imi poate explica cineva de ce eu nu am anumite seriale/filme pe Netflix, adica tot un cont din Romania de 4 pers. are anumite seriale iar al meu de 2 persoane tot de Romania nu are? E din cauza...? (mai mult)
Ce seriale cu povesti faine recomandati, as prefers fantasy in afara de got si ca serie the filme hobbit si the lords of the right mai sunt?
Spuneți-mi va rog niște filme și seriale forta pe Netflix.P. S. Sunt băiat(adolescent) cât mai multe sugestii vreau
Filme apocaliptice bune?
Imi puteti spune numele filmului/serialului in care fata se indragosteste de agresorul ei? Am vazut secvente dar nu stiu numele. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!