Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
O sa mai apara partea a 2 a a filmului Warcraft, adica au trecut deja 4 ani de la primul film din cate am auzit e cancelled.
Imi puteti oferi si mie, daca stiti filme in genul lui "Still Born"? Multumesc anticipat!
Ceva filme de acțiune?
am vazut acum 2- 3 ani un film pe care as vrea sa il revad dar nu ii mai stiu numele si nu il pot gasi nici pe acel site care iti gaseste filmele. Este vorba despre niste adolescenti care se...? (mai mult)
Ce seriale sa urmăresc? Ce îmi recomandați?
Pareri despre Peaky Blinders?
Am vazut o scena dintr- un serial pe Facebook, ideea e ca nici in descriere nici in comentarii nu a fost spus numele, am pierdut postarea, nu o mai gasesc. Cred ca este un serial recent,...? (mai mult)
Teorii pentru La Casa de Papel sezonul 5? (Atentie, spoilere) - Cine credeti ca va muri? - Cum vor scapa din banca? - Poate avea sotia lui Berlin un rol in acest sezon? - Se va alatura Alicia ...? (mai mult)
Deci stie cineva de ce nu pot face ss-uri pe Netflix? Cand le fac apare negru
Ce filme ați mai văzut? Ce film/serial de pe Netflix recomandați?
Stiti cumva daca serialul The Magicians de pe HBO o sa fie la fel de sexual si in sezoanele urmatoare? Aproape termin sezonul 1 si este sex in fiecare episod. Mi se pare ca exagereaza.
Știe cineva filme/seriale cu supraviețuire pe o insula pustie? Fundă celor mai tari!
Buna! Ce alte seriale gen Cable Girls (centralistele) recomandati? Sau orice serial care merita sa il incep.
Vreau filme horor cu provocari s-au jocuri si din care sa scape doar unu.Multumesc
Buna tuturor! Acum cativa ani (10- 15 ani) era la tv un serial sf cu tineri, adolescenti, fete si baieti. Acestia călatoreau prin univers si ajungeau pe diferite planete. Stiu ca in unul dintre episoade...? (mai mult)
Bună TPU! Ce ați alege între Netflix și HBO GO? Care este mai bun?
Stie cineva unde pot sa gasesc filmul Carl & Bertha?
Aș putea descărca filme de pe net în televizor?
Recomandati ceva filme sau seriale buna? Indiferent de platforma de streaming
Stie cineva filme asemănătoare cu 365 de zile sau Fifty shades? In afara de Jocul lui gerard sau Amar, le-am vazut si nu mi-au prea plăcut. Multumesc!
Filme sau seriale legate de facultate..studenti la facultate
Vazusem mai demult un film pe protv cred sau nu stiu unde si era despre un tip care incerca sa isi recapete inima cred, in fine stie cineva cum se numeste?
Știe cineva cum îl cheamă pe actorul ce îl joaca pe "Limba" din Las Fierbinti?
TPU în afară de primul film cu maimuțele care trec podul și sunt libere și acesta https://youtu.be/BWR2serOdAw Mai sunt și alte părți? Adică pe google îmi arată 100 de filme dar nu cred...? (mai mult)
Vreau sa vad un film despre Leonardo da Vinci, un film unde arata cine a fost el, ceea ce a făcut, chestii de genul. Idei, ceva?
Trebuie sa platesc ca sa folosesc Disney+ sau doar imi fac cont si atat?
Am o intrebare pentru cei ce au vazut La Casa De Papel. In sezonul 3 (partea a 3 a), reusesc sa jefuiasca banca? Si in acest sezon moare altcineva important in afara de Nairobi? Mersi
Top 5 filme romantice-comedie
Știți vreun film horror asemănător cu room 1408? :)
Dacă moare Ștefan din The Vampire diaries cum se duce Damon la el acasa?
Îmi recomandați, vă rog, niște filme thriller, istorice sau catastrofă (în această ordine a preferințelor). Mulțumesc! Fundă
Imi puteti spune niste seriale de pe HBO interesante? Imi place genul fantasy, sf eventual si romance. Puteti sa spuneti ce vreti dar vreau unele de oameni normali, adica fara consum de droguri,...? (mai mult)
Filme cu fete care se transforma total? (fata plinuta devine slaba) ceva de genul acesta
Puteti sa-mi dati un exemplu de film documentar care v-a placut?
Ce filme de genul El cuerpo si Contratiempo imi recomandati?
Recomandari de filme/seriale?
Salut, ce episod era in inima de tigan, in care Luca este batut de Giani cand voia sa-i plateasca sa il omoare? Am cautat de am innebunit si nu gasesc.
Salutare tuturor, aș dori și eu un anime. Dar să aibă anumite "scenete". 1: Dragoste. 2: Acțiune. 3: Comedie. 4: Tristețe. MULȚUMESC.
Știe cineva dacă seria Twilight Saga s-a încheiat complet cu episodul Breaking dawn 2 sau va fi o continuare?
Caut un film horror bun, de preferat despre cryptids si paranormal/ fantome si alte creaturi (cu exceptia extraterestrilor). Va rog fara filme ieftine care se bazeaza doar pe jumpscare- uri, precum "The...? (mai mult)
Nu m-am mai uitat la TV de ceva timp și astăzi am observat ca a fost emisiunea,, sef sub acoperire" se mai difuzează și în prezent? Pare destul de interesant
Buna, acum ceva timp incepusem un serial pe Netflix care avea mai multe episoade, insa toate episoadele nu aveau legatura una cu alta, nu imi amintesc exact pentru ca am vazut doar un episod. Insa in...? (mai mult)
Pentru a fi regizor ce aptitudini îți trebuie?
A văzut cineva filmul A quiet place 2? Îl caut din 10 martie de când a fost lansat dar găsesc numai trailere :(
Unde gasesc editia Ochii din umbra din 2 octombrie 2011?
Salut, am fost printre cei care se uitau zilnic la desene în copilărie când eram mult mai mic, am încercat azi să mă uit la vechile desene (ex: The Garfield show) și nu îmi plac deloc, mi se...? (mai mult)
In ce sezon din Grey's Anatomy isi aleg personajele specializarea?
Niste filme bune despre sclavie?
Știe cineva care este ordinea filmelor din seria Amurg? Până acum am văzut Amurg și Lună nouă. Care ar fi următoarele?
Cum as putea tine si eu evidenta la filmele si serialele vizionate pana acum? Adica exista vreun site unde le pot adauga eu si sa ramana salvate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a