Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
As vrea sa stiu daca serialul "Yanxi, palatul suspinelor", in prezent difuzat pe TVR1, se difuzeaza pe Netflix. Eu nu am reusit sa-l gasesc. Multumesc anticipat!
Poate un "expert in anime-uri" sa imi spuna top 3 anime-uri?
Am privit 13 Reasons Why și mi-a plăcut enorm. Acum cât aștept sezonul 4 vreau să privesc un serial bun. Ce îmi sugerați?
A fost pe minimax odata un film animat nu film cu oameni real este animat dfizuat pe 1 iunie 2012 la ora 14.00 Si nu mai știu cum se numește am cautat Si programul TV după acea dată dar tot nu am găsit. ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Caut un film de prin anii 2000, unde actriță în rolul principal ucide, din greșeală (gen îl electrocutează etc), mai multe personaje și le ascunde prin casă (gen frigider)....? (mai mult)
Hei TPU, ce credeti pe parcursul anilor, sunt sanse sa mai apara un nou serial got? Unul stiu ca o sa apara in 2022 dar nu cred ca va fi nici pe jumate cat got, iti trebuie un buget imens sa preziti...? (mai mult)
Ce serii de filme știți? Gen : Transformers, Harry Potter, Resident Evil, Stăpânul Inelelor, Matrix. Nu contează dacă sunt din 2000 până în prezent, atâta timp cât e o serie. Nu contează...? (mai mult)
Am vazut un film de ceva timp dar nu stiu titlul si nici actorii. Era vorba despre doi tineri care erau indragostiti dar dupa facultate au luat- o pe drumuri diferite, cativa ani mai tarziu ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de voi și cand spun asta mă refer de fapt la memoria voastră. Mă frământ de câteva zile să găsesc un serial pe care îl vizualizam când eram foarte mic, ce- i drept ...? (mai mult)
Ce părere aveți de Stanley Kubrick și filmele sale? De ce este acesta considerat un geniu al filmului? Credeți că intenționat a inserat scene și simboluri în filmele sale ca să demaște așa- ...? (mai mult)
Aveți ceva recomandări de documentare faine?
Recent am vazut ca e un nou serial mako mermaids, in care in sezonul 3 sau 4 reapare rikki din h2o. Nu stiu cum sa fac sa il gasesc. Pe netflixul altcuiva aparea, pe al meu nu apare... de ce...? (mai mult)
Vin cu o intrebare mai stupida, dar, orice raspuns ma poate ajuta. Cand eram mai mic aveam un calculator mai vechi si cineva mi- a bagat un joc si un film. Am nevoie sa stiu numele filmului. Stiu...? (mai mult)
Știe cineva când va apărea The Lion King 2 Movie?
Ce parere aveti despre animeul shaman king? Mi l-a recomandat cineva dar nu stiu daca sa ma apuc de el.
Cine stie filme horor gen casa de ceara sau filme horor cu provocari in care sa supravietuiasca doar unu.
as vrea sa va intreb daca nu stiti cum se poate scoate/opri fundalul din jurul subtirarii pe hbo go.(ex:https://imgur.com/yaH7yYD)? Mentionez ca pe telefon nu imi arata acel fundal, decat pe...? (mai mult)
Nu stiti daca Animeul mahou sensou va avea o continuare?
Cunoasteti filme psihologice?
Seriale și filme bune pe Netflix! Dau fundă pentru cine scrie cât mai multe sugestii!
Vin cu o intrebare. A fost pe minimax odata un film dfizuat pe 1 iunie 2012 la ora 14.00 Si nu măi știu cum se numește am cautat Si programul TV după acea dată dar tot nu am găsit. ...? (mai mult)
Care mă poate lămuri și pe mine într-o privință? Ce vrea să însemne termenul de spin off la seriale?
Stiti cumva niste seriale asemanatoare cu Zona Neagra de pe Netflix? Sau ceva cu mister dar sa contina si fantasy
Care este personajul vostru preferat din serialul Las Fierbinti?
Cand va incepe serialu Vlad la pro tv ora si data?
Salut,puteti sa-mi spuneti si mie niste seriale cu masini, curse de masini daca exista?
Mi- am făcut cont de Netflix din alta țara iar acum nu am toate subtitrarile în romana pentru toate filmele și serialele și pe unele nici nu pot sa le găsesc. Am încercat sa schimb limba preferata...? (mai mult)
As cauta si eu niste animeuri cu school, sword / magic daca se poate sa includa si turnee, am vizionat : Rakudai Kishi no Cavalry Gakusen Toshi Asterix As vrea ceva asemanator.
Daca activez abonamentul ala de 30 zile gratuit pe Netflix si dupa il anulez, apoi iar il activez si tot asa, ma pot uita gratis pe Netflix la infinit?
Buna, Am vazut o data un film cu fete care erau cazate sau ceva de genul intr- un hotel. Ele erau gravide, iar una dintre ele care era si personaj principal era roscata. Din cate imi aduc aminte ea...? (mai mult)
Ce seriale de comedie mai noi va plac mult?
Un serial Netflix fain?
La ce hotel se petrece acțiunea din filmul The Wrong Missy?
Era un desen in care trebuia sa cada un meteorit, își aduce cineva aminte cum se numește?
Am vizionat în urmă cu câțiva ani un film și tot încerc să îmi amintesc cum se numește... Era o scena în acest film în care o femeie cu un nivel ridicat de inteligență îl întreabă pe un...? (mai mult)
Mă uitam când eram mai mică la un serial, la televizor, intre anii 2014- 2016 - cred ca era- . Se termina destul de târziu pe la 11, 12. Stiu ca era cu o tipa (eu țin minte Mila Kunis,...? (mai mult)
Voiam să vă întreb dacă nu cumva vă amintiți un desen animat(film) in care erau doua triburi de oameni:niste elfi si niste pitici. Ei căutau o inimă de cristal pentru a salva tărâmul...? (mai mult)
S-a uitat cineva la Midnight, Texas?
Salut lume, am văzut mai demult un film cu o blonda care avea dintii ascuțiți și e luată în grija de o familie și parcă ajunge sa mănânce acea familie in afara de tata, știu că l- am văzut...? (mai mult)
Salut, cine stie niste filme/seriale mai vechi care au avut loc in Las Vegas?
Stăteam în pat si brusc mi- am amintit de un serial cu o fata blonda care cred ca locuia intr‐o jungla si avea puterea de a se transforma intr‐un tigru sau in mai multe animale... chiar nu...? (mai mult)
Stie cineva niste animeuri de dragoste frumoase? In afara de kamisama kiss vampire knight
Heii,stie cineva cand o sa apara sezonul 2 din i'm not okay with this si outer banks?
Sunt fan serialului Vlad și de când cu Covid 19 a oprit difuzarea. Aveti vreo idee când va incepe să îl difuzeze din nou pe Ptro tv?
Am vazut acum ceva timp un film romanesc cu o familie, sotia si sotul aveau o relatie foarte monotona si sotul se duce la un moment dat la un internet cafe parca si intra pe un site de matrimoniale sau...? (mai mult)
Salutare toata lumea! Imi amintesc ca in urma cu 12 ani erau pe Minimax niste desene cu ponei, unicorni, cai inaripati si nu mai stiu cum se numeau. Imi amintesc doar ca era o fata blonda, ceva mai ...? (mai mult)
Acum vreo 10 ani era pe internet un trailer cu o fetita care statea cu bunica ei si intr- o seara aud un urlet si bunica o pune pe fetita sa se ascunda in pod si fetita vede dupa ce urca printr- o crapatura...? (mai mult)
Dacă știe cineva când se va relua producția sezonului 4 din Stranger Things?
Pe ce post de televiziune se difuzeaza Sanditon?
Unde pot vedea inregistrarea ultimei emisiuni a Florentinei Fantanaru, De-a viata ascunselea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a