Ce trilogii de filme cunoașteți? Cum e Matrix, Transoformers, Spider Man.
Am vazut mai demult un film cu o familie care s- au cazat la un hotel noaptea si acolo incep sa se petreaca lucruri bizare, vise, viziuni, foarte ciudat dar bun filmul si la sfarsit tin minte ca era...? (mai mult)
A vazut careva gomorah? Are mai multa actiune dupa primele episoade? Sezonul2 3 cum e fata de 1? Dar godfather harlem a vazut careva? Cum e? El chapo e ca narcos? Sper sa fie mai bun decat narcos mexico...? (mai mult)
Daca esti elev ai voie sa iti cumperi bilet de adult la cinemacity? Gen daca eu sunt copil ma pot duce cu bilet de adult?
Are cineva informaţii oficiale, când o să apară sezonul 4 din serialul de pe Netflix "Anne cu E la sfârșit?
Salut TPU! Ce episoade din Bluey ați vrea să apară? Despre ce să fie ele? Eu aș vrea:un episod cu Winton și terierii acum că sunt frați vitregi, un episod în vizită la buni, dar de data asta...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un serial va rog, as vrea sa fie ceva cu calatorii si astea, like journey si sa fie mai happy si placut de vizionat.
Deci acum un an am găsit un film pe Pro TV, care mi- a plăcut începutul dar tot filmul nu am apucat să- l văd și chiar aș vrea. Îmi aduc aminte ca era numele lui The…. : O poveste de dragoste....? (mai mult)
Buna ziua. Pana de curand am vazut pe Youtube mai multe inregistrari ale emisiunilor "Replay" de pe TVR. M- am uitat cu drag la inregistrarile respective. Am vrut sa le revad, insa atunci cand am dat...? (mai mult)
Ozark serialul incepe in forta din sezonul 2? Sezonul 1 a fost destul de incet.
Nu era mai bine sa apara un serial asa cu cate un episod saptamanl? de recent a inceput sa apara asa direct totul? e altceva cand astepti.
De ce sunt nesimtiti aia de la Netflix? Am ramas fara bani pe card si imi zicea ca am contul suspendat si am zis ca inainte sa intre alti bani sa schimb abonamentul de la 10 euro la 5 euro asa ca am intrat...? (mai mult)
Filme foarte vechi cu Grecia și Roma antica unde se pot găsi? Adică filme făcute pana în anii 2000?
Buna tuturor. Va rog, să mă ajutați cu un film mai vechi ( de prin 50- 60- 70 despre 3 astronauți care ar trebui sa aselenizeze doar că. totul se face in studiourile tv. Unul din ei nu este de ...? (mai mult)
A fost cineva la filmul abigail? Daca nu macar o sa fie bun, dar la tarot?
In cinema am vazut ca omul maimuta nu mai e de vineri, e posibil sa apara pe streaming?
Salutare din nou! Care este filmul vostru preferat si de ce? :)
Era un film/serial. Nu țin minte... Știu doar că era genul dragoste. Doi adolescenți care se îndrăgostesc. Doar că continuă "relația" de la distanță din cauza că băiatul pleacă în armată. ...? (mai mult)
Numele unui film care este o parodie la War of the Worlds cu Tom Cruise.Multumesc!
Bună tuturor! Caut un film cu extratereștrii vechi, l- am vizionat de foarte mult timp dar nu- mi aduc aminte cum se numește. îmi amintesc că extraterestrul se transforma in om și se îndrăgostește...? (mai mult)
Anu trecut pe Disney + găseam un serial(care avea doar sezonul 1), am vrut să văd dacă s-a adăugat și sezonul 2, dar nu mai găsesc deloc serialul. De ce?
Bună TPU, caut un film vechi(posibil horror sau thriller) care s- a difuzat pe TNT(acum Warner TV) mai demult și nu îl găsesc nicăieri, nu știu cum se numește, îmi aduc aminte doar finalul deoarece...? (mai mult)
E asa de bun suits? M-am uitat 3 episoade la el si mi s-a parut plictisitor, voua cum vi s-a parut? De la ce episod a inceput sa va prinda? Are macar suspans ce anume are? Actiune oricum nu are.
Salut TPU! Ce părere aveți despre episodul The Sign din Bluey? Eu consider că e un carusel de emoții.
Salut TPU, stie cineva cine este actrita Eva din lectii de viata episodul 10 sezonul 9. Dau funda
Violleta2022, ce părere ai despre filmul Buzz House?
Cum se numește filmul în care doi soți locuiesc împreună într- o casă, parte a unui experiment, dar descoperă că soțul este de fapt un impostor, iar soțul adevărat este ascuns undeva în...? (mai mult)
Nu vi se pare putin exagerat ca spunem ca multe seriale care apar sunt de top? de exemplu shogun, fallout? nu zic, sunt bune, dar nu de top, de top e sopranos, e boardwalk empire, voua cum vi se pare...? (mai mult)
Cum vi s-a parut filmul dune? dar omul maimuta? momentan cum vi se pare ca a inceput anul cu filmele?
Care subt cele mai bune filme și seriale despre legendele arthuriene și Robin Hood?
Salut Era un film cu Van Damme in care el conducea iar ceva prieten de al lui era ranit in scaunul pasagerului din dreapta, mi se pare ca asa incepea. Imi poate spune cineva despre ce e film e...? (mai mult)
Salutare! Am văzut acum ceva vreme un film și numai știu cum se numește Erau niște studenți sau doctori numai rețin exact, una din grupul lor i- a rugat pe ei să o ajute să vadă dacă este...? (mai mult)
Stiti unde pot vedea ultimul episod din la bloc(La Bloc dupa 10 ani din 2013)?
Cum fac ca mai multe poze sa prinda miscare
S-a dus careva la filmele omul maimuta sau omen la cinema, merita?
Stiti niste filme cu adolescenti care se îndrăgostesc si se pun impreuna? Vreau ca filmul sa aiba si scene deocheate
Salutare prieteni TPU. Știți cumva titlul filmului despre un hot de buzunare și este implicat într-un atentat cu bombă pus de o tânără? Mulțumesc frumos pentru un răspuns.
Cum credeti ca se va termina serialul Clanul?
Buna, deci am vazut un film in care o masina intra intr-un tunel si nu a mai iesit. Stie cineva cum se numeste filmul?
Am văzut un film acum ceva timp cu o femeie care era însărcinată și în spitalul unde trebuia sa nască doctorii I au răpit bebelușul, atât ei cât și celorlalte femei, după ce a continuat...? (mai mult)
Vorbesc de un serial,dar o sa intram in spoilere, de ce in fargo sezon 2 in penumtimul episod apare o nava spatiala? ce legatura are nava spatiala cu serialul in sine?
Salut TPU! Episodul Ghost Basket din Bluey a apărut în România? Știu că noile episoade apar la ora 8 dimineață și reluările la 21 seara. Dacă a apărut mă voi uita la reluare.
Salut TPU, am vazut un film anul trecut despre un barbat care ademenea femei intr- o casa, se transforma in vreo reptila sau ceva care statea in apa. La sfarsit erau cateva acvarii in care erau puse...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut anul trecut un film despre un barbat care ademenea femei intr- o casa, le baga in niste acvarii, nu retin prea multe detalii, stiu ca se transforma in ceva, statea mult sub apa....? (mai mult)
Las fierbinti, episod în care Giani se plânge la Bobiță în barul lui la masa de faptul ca plătește mult la curent ca mașina de spălat nu stiu ce, acum minim 4 sezoane în urmă, nu știu care...? (mai mult)
Știe cineva până în ce an a fost difuzat pe Minimax desenul animat "Balanel și Miaunel"?
Salut TPU! Doar eu cred că anime- urile romantice vechi sunt mai bune decât cele moderne? În cele moderne ni se prezintă viața de zi cu zi a 2 tineri îndrăgostiți fără ca aceștia să ajungă...? (mai mult)
Am vazut un film cu o fata bolnava de schizofrenie care își imagina un iubit și ca se căsătorea, ca avea copii iar apoi i-au murit copiii! Știe cineva cum se numea?
Ați văzut trailer-ul de la,, House of the Dragon" sezonul 2? Credeți ca în sezonul asta moare Rheynera? Oare vor arata pe ecran moartea ei? Ce părere aveți?
Salut, caut un film in care protagonistul un (un om batran) se întoarce în orașul său natal. Acolo vizitează un mormânt și se învârte după un fluture până amețește și cade cu capul pe piatra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.