Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Filmul prison break:the final break(2009) ce este mai exact? Nu cumva sunt ultimele doua episoade ale sezonului 4? Gen despre ce e vorba?
Caut seriale turcesti asemanatoare cu Dolunay, Kara Sevda, Ask laftan anlamaz, mai exact, cu fete care se indragostesc de seful lor sau ceva de genu. Ofer funda!
Asta e pentru fanii The 100. Peste cateva zile o sa se lanseze sezonul 7. Unde o sa il vedem daca pana si pe Netflix sunt doar 4 sezoane?
Mai recomandati- mi seriale faine va rog. Din ce am vazut, imi plac you, the end of the f world, casa de papel, elite, riverdale, societatea, strager things, toy boy, dark, prison break, cam...? (mai mult)
Hey, caut un serial la care să mă uit de ceva timp și nu pot să găsesc nimic care să îmi placă destul de mult. De obicei mă prind serialele care se învârt mai mult pe o poveste, nu cele la...? (mai mult)
Hei TPU, ati vazut vreodata un serial de doua ori la rand, gen l-ati terminat odata si il mai incepeti inca odata?
Știe cineva dacă mai apare sezonul 2 din kuzu no honkai?
Câte episoade are Pariu cu viața?
Bună, caut un film văzut pe HBO acum câțiva ani. Filmul era despre o femeie care se îndrăgostește de un baiat cu mult mai tânăr decât ea. Cei doi au o relație foarte erotică iar ea povestește...? (mai mult)
Era acum ceva timp un film cu un baiat care parca era crescut in jungla cred si il lua tatal lui la oras si el nu era obisnuit ceva de genul si baiatul avea un cercel in forma de pana in urechea...? (mai mult)
Hei, Mă frământ să caut un film pe care l- am văzut acum câțiva ani, însă nu am găsit absolut nimic. Era vorba despre un bărbat care a fost capturat de către niște indivizi și drept tortură...? (mai mult)
Recomandări seriale cu supranatural?
Buna, cine a văzut Operațiune de recuperare pe Netflix, îmi puteți spune și mieeee e Tyler cel de la sfârșit, când Ovi iese din apa se vede un bărbat in dreapta lui, este Tyler?
Bună TPU aș vrea să vă împărtășesc o trăire tristă aș putea spune dar nu atât cât să dea în tragic, ce m- a făcut să mă simt un pic trădat ca atunci când afli că nu există Moș Crăciun...? (mai mult)
V-a placut Miami Bici? In caz că nu v-a placut, ce mai exact nu v-a placut?
Caut un film desene de copii. L- am văzut acum 10 ani. Începea cu o trăsura și o melodie făina. Era și cu șoricei vorbăreți. Și fata a purtat o pereche de balerini și nu ...? (mai mult)
Unde pot revedea emisiunea de pe Digi24 cu Cristian Tudor Popescu, din data de 15.05. 2020? Cred ca se numeste Cap Limpede. M-ar interesa de fapt ultimile 15 minte
Salut,imi puteti recomanda un serial super, super fain?
Ce părere aveți despre canalele Cinemax?
Salut, sper ca ma puteti ajuta, este vorba despre un film nu prea stiu prea multe detalii, ce imi amintesc este ca 2 prieteni termina școala sau ceva de genul si pleaca in alta țară, Mexic sau Spania...? (mai mult)
Salut, acum un an am vazut un film (pe Netflix) cu un cuplu, care au ramas peste noapte singurii oameni de pe pamant, la inceput s- au distrat, au baut si au mancat, dar au inceput sa fie speriati...? (mai mult)
Cunoasteti filme romanesti in care sa fie vorba chiar si pentru un moment al filmului de intimplari paranormale sau film cu clarvazator?
Salut, un film precum prison break?
Am văzut acum câțiva ani un film cu o fata muta ce a plecat cu mașina spre iubitul ei dar a ajuns sa fie plătită, violată și omorâtă, iar apoi un spirit indian o posedă și îi omoară...? (mai mult)
De ce la chefi la cutite la sezonul 6 sunt filmările din sezonul 4?
Salutare, caut si eu un film pe care l- am vazut mai demult dar era la tv si nu am vazut cum se numea scurta descriere. Erau 2 surori la o ferma undeva in pustietate ramasesera singure adica erau(orfane)tatal...? (mai mult)
Care ar fi scenariul de film perfect pentru voi? Ati putea descrie, putin, în linii mari? Comentariile răutăcioase si fara bun simt mai bine sa se aptina!
Îmi puteți spune niște documetare faine pe Netflix?
Stie cineva cand va aparea sezonul 4 din Castlevania?
E un film in care un copil se duce jos sub pamant cu niste mini capcauni intr- o mlastina mirositoare si plina de gunoaie. Era un fel de comunitate capcauni ce nu se spalau niciodata si le placea...? (mai mult)
De ce pe Netflix îmi arată un top cu seriale din Marea Britanie? Nu ar trebui să imi arate din România? Marea Britanie? De ce? https://imgur.com/gallery/W6kkvKS
Salut, in ce episoade din Naruto exista aceasta conversatie : https://www.youtube.com/watch?v=ADeaDuLfW8E Nu vreau neaparat episodul exact, doar ceva pe aproape, multumesc
TPU îmi puteți spune câteva filme pentru NETFLIX Premium? Ceva amuzant care să te cuprindă.
Cum pot schimba pe Netflix regiunea în care mă aflu!? Deoarece anumite filme și seriale nu au ca subtitrare decât limba Engleză, limba de afisare am schimbat- o dar tot la fel, doar subtitrare la...? (mai mult)
Stie cineva filme/seriale gen 'the walking dead'? P.S. Dacă sunt pe Netflix e si mai bine. Multumesc.
Era un film cu o fata ca nu prea era buna de nimic si stiu ca a ajuns sa lucreze la ceva birou cu ajutorul recomandarii unei prietene. Si cum nu prea se pricepea, a mintit ca seful de acolo o viola ca...? (mai mult)
Ce gen de filme va plac? Si din genul preferat, care ar fi actiunea filmului la care v- ati uita cel mai des si la nenumarate filme? Cei care raspund rautacios si fara bun simt mai bine...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti daca va amintiti desenul acela animat cu lupi si bizoni din Yellowstone daca nu ma înșel. Dacă vi- l amintiti va rog sa imi spuneti cum se numeste. Era de pe minimax daca...? (mai mult)
Ce seriale de pe Netflix sunt genul ala pe care le-au vazut toti iubitorii de seriale?
Filme asemanatoare cu "Love and other drugs", va rog!
Vă întrebasem de ce anumite seriale/filme sunt difuzate în țara noastră sub un cu totul alt nume decât cel original. Ei bine, acum aș vrea să știu de ce scenariștii și producătorii denumesc...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti cateva filme de animatie foarte bune? Cele pe care le- am vazut: happy feat 1 si 2, baby boss, incredibles 1 si 2, kung fu panda 1, 2, 3, astroboy, rio 1, 2, corgii ...? (mai mult)
Cine știe filmul, e bomba vreau să îl văd doar că e o bucată din film pe Facebook. https://www.facebook.com/110950827177669/videos/2395783027379091/
Cand apare sezonul 2 din the society?
Salut, îmi puteți da niște seriale fantezy, aventura unele care nu sunt asa de cunoscute? Multumesc
Este o serie de mai multe filme care sunt mai "reale" cu niste tineri(diferiți de fiecare dată) si au care o viziune despre cum o sa moară... stie cineva cum se numeau? Stiu ca toate filmele aveau...? (mai mult)
Știți filmele The twilight saga (Saga Amurg)? Dacă da, atunci îmi puteți recomanda filme asemănătoare, va rog? Ador the twilight saga
Hei,imi puteti spune niste seriale faine?
Am vazut acum multi ani un film la tv, era povestea a doua fetite de culoare ce fusesera luate de langa parinti pentru a fi educate si facute menajere. Ele evadeaza si traverseaza toata America ...? (mai mult)
Cineva cu cont pe Hulu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a