Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Am vizionat în urmă cu câțiva ani un film și tot încerc să îmi amintesc cum se numește... Era o scena în acest film în care o femeie cu un nivel ridicat de inteligență îl întreabă pe un...? (mai mult)
Mă uitam când eram mai mică la un serial, la televizor, intre anii 2014- 2016 - cred ca era- . Se termina destul de târziu pe la 11, 12. Stiu ca era cu o tipa (eu țin minte Mila Kunis,...? (mai mult)
Voiam să vă întreb dacă nu cumva vă amintiți un desen animat(film) in care erau doua triburi de oameni:niste elfi si niste pitici. Ei căutau o inimă de cristal pentru a salva tărâmul...? (mai mult)
S-a uitat cineva la Midnight, Texas?
Salut lume, am văzut mai demult un film cu o blonda care avea dintii ascuțiți și e luată în grija de o familie și parcă ajunge sa mănânce acea familie in afara de tata, știu că l- am văzut...? (mai mult)
Salut, cine stie niste filme/seriale mai vechi care au avut loc in Las Vegas?
Stăteam în pat si brusc mi- am amintit de un serial cu o fata blonda care cred ca locuia intr‐o jungla si avea puterea de a se transforma intr‐un tigru sau in mai multe animale... chiar nu...? (mai mult)
Stie cineva niste animeuri de dragoste frumoase? In afara de kamisama kiss vampire knight
Heii,stie cineva cand o sa apara sezonul 2 din i'm not okay with this si outer banks?
Sunt fan serialului Vlad și de când cu Covid 19 a oprit difuzarea. Aveti vreo idee când va incepe să îl difuzeze din nou pe Ptro tv?
Am vazut acum ceva timp un film romanesc cu o familie, sotia si sotul aveau o relatie foarte monotona si sotul se duce la un moment dat la un internet cafe parca si intra pe un site de matrimoniale sau...? (mai mult)
Salutare toata lumea! Imi amintesc ca in urma cu 12 ani erau pe Minimax niste desene cu ponei, unicorni, cai inaripati si nu mai stiu cum se numeau. Imi amintesc doar ca era o fata blonda, ceva mai ...? (mai mult)
Acum vreo 10 ani era pe internet un trailer cu o fetita care statea cu bunica ei si intr- o seara aud un urlet si bunica o pune pe fetita sa se ascunda in pod si fetita vede dupa ce urca printr- o crapatura...? (mai mult)
Dacă știe cineva când se va relua producția sezonului 4 din Stranger Things?
Pe ce post de televiziune se difuzeaza Sanditon?
Unde pot vedea inregistrarea ultimei emisiuni a Florentinei Fantanaru, De-a viata ascunselea?
Filmul prison break:the final break(2009) ce este mai exact? Nu cumva sunt ultimele doua episoade ale sezonului 4? Gen despre ce e vorba?
Caut seriale turcesti asemanatoare cu Dolunay, Kara Sevda, Ask laftan anlamaz, mai exact, cu fete care se indragostesc de seful lor sau ceva de genu. Ofer funda!
Asta e pentru fanii The 100. Peste cateva zile o sa se lanseze sezonul 7. Unde o sa il vedem daca pana si pe Netflix sunt doar 4 sezoane?
Mai recomandati- mi seriale faine va rog. Din ce am vazut, imi plac you, the end of the f world, casa de papel, elite, riverdale, societatea, strager things, toy boy, dark, prison break, cam...? (mai mult)
Hey, caut un serial la care să mă uit de ceva timp și nu pot să găsesc nimic care să îmi placă destul de mult. De obicei mă prind serialele care se învârt mai mult pe o poveste, nu cele la...? (mai mult)
Hei TPU, ati vazut vreodata un serial de doua ori la rand, gen l-ati terminat odata si il mai incepeti inca odata?
Știe cineva dacă mai apare sezonul 2 din kuzu no honkai?
Câte episoade are Pariu cu viața?
Bună, caut un film văzut pe HBO acum câțiva ani. Filmul era despre o femeie care se îndrăgostește de un baiat cu mult mai tânăr decât ea. Cei doi au o relație foarte erotică iar ea povestește...? (mai mult)
Era acum ceva timp un film cu un baiat care parca era crescut in jungla cred si il lua tatal lui la oras si el nu era obisnuit ceva de genul si baiatul avea un cercel in forma de pana in urechea...? (mai mult)
Hei, Mă frământ să caut un film pe care l- am văzut acum câțiva ani, însă nu am găsit absolut nimic. Era vorba despre un bărbat care a fost capturat de către niște indivizi și drept tortură...? (mai mult)
Recomandări seriale cu supranatural?
Buna, cine a văzut Operațiune de recuperare pe Netflix, îmi puteți spune și mieeee e Tyler cel de la sfârșit, când Ovi iese din apa se vede un bărbat in dreapta lui, este Tyler?
Bună TPU aș vrea să vă împărtășesc o trăire tristă aș putea spune dar nu atât cât să dea în tragic, ce m- a făcut să mă simt un pic trădat ca atunci când afli că nu există Moș Crăciun...? (mai mult)
V-a placut Miami Bici? In caz că nu v-a placut, ce mai exact nu v-a placut?
Caut un film desene de copii. L- am văzut acum 10 ani. Începea cu o trăsura și o melodie făina. Era și cu șoricei vorbăreți. Și fata a purtat o pereche de balerini și nu ...? (mai mult)
Unde pot revedea emisiunea de pe Digi24 cu Cristian Tudor Popescu, din data de 15.05. 2020? Cred ca se numeste Cap Limpede. M-ar interesa de fapt ultimile 15 minte
Salut,imi puteti recomanda un serial super, super fain?
Ce părere aveți despre canalele Cinemax?
Salut, sper ca ma puteti ajuta, este vorba despre un film nu prea stiu prea multe detalii, ce imi amintesc este ca 2 prieteni termina școala sau ceva de genul si pleaca in alta țară, Mexic sau Spania...? (mai mult)
Salut, acum un an am vazut un film (pe Netflix) cu un cuplu, care au ramas peste noapte singurii oameni de pe pamant, la inceput s- au distrat, au baut si au mancat, dar au inceput sa fie speriati...? (mai mult)
Cunoasteti filme romanesti in care sa fie vorba chiar si pentru un moment al filmului de intimplari paranormale sau film cu clarvazator?
Salut, un film precum prison break?
Am văzut acum câțiva ani un film cu o fata muta ce a plecat cu mașina spre iubitul ei dar a ajuns sa fie plătită, violată și omorâtă, iar apoi un spirit indian o posedă și îi omoară...? (mai mult)
De ce la chefi la cutite la sezonul 6 sunt filmările din sezonul 4?
Salutare, caut si eu un film pe care l- am vazut mai demult dar era la tv si nu am vazut cum se numea scurta descriere. Erau 2 surori la o ferma undeva in pustietate ramasesera singure adica erau(orfane)tatal...? (mai mult)
Care ar fi scenariul de film perfect pentru voi? Ati putea descrie, putin, în linii mari? Comentariile răutăcioase si fara bun simt mai bine sa se aptina!
Îmi puteți spune niște documetare faine pe Netflix?
Stie cineva cand va aparea sezonul 4 din Castlevania?
E un film in care un copil se duce jos sub pamant cu niste mini capcauni intr- o mlastina mirositoare si plina de gunoaie. Era un fel de comunitate capcauni ce nu se spalau niciodata si le placea...? (mai mult)
De ce pe Netflix îmi arată un top cu seriale din Marea Britanie? Nu ar trebui să imi arate din România? Marea Britanie? De ce? https://imgur.com/gallery/W6kkvKS
Salut, in ce episoade din Naruto exista aceasta conversatie : https://www.youtube.com/watch?v=ADeaDuLfW8E Nu vreau neaparat episodul exact, doar ceva pe aproape, multumesc
TPU îmi puteți spune câteva filme pentru NETFLIX Premium? Ceva amuzant care să te cuprindă.
Cum pot schimba pe Netflix regiunea în care mă aflu!? Deoarece anumite filme și seriale nu au ca subtitrare decât limba Engleză, limba de afisare am schimbat- o dar tot la fel, doar subtitrare la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!