acum ceva ani m- am uitat la un film horror insa nu- i mai stiu denumirea, era vorba despre o familie cu 2 fetite, una dintre ele s- a dus in garaj a lasat aprinsa o lampa cu lumanare si a...? (mai mult)
Pentru cine a vazut filmul:cum interpretati sfarsitul filmului Lucy(2014)? Ce a devenit Lucy si despre ce e vorba ca a trebuit sa invete omenirea intr-un miliard de ani?
Seriale misto? In ultimul timp mi- au placut the end of the f world, toy boy, the society, sex education, riverdale, elite..ca sa va faceti o idee. Adica genul comedie intunecata, comedie dramatica,...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște seriale gen Prison Break, în sensul că aș dori să aibă acțiune, personajul central să fie un geniu și să aibă în centru dragostea față de famile?
E posibil ca Disney Channel sa se inchida si in Romania atunci cand Disney Plus va fi disponibil si la noi? Nu stiu daca am pus intrebarea la categoria corecta.
TPU caut si eu un film comedie romantica, un baiat si o fata ramaneau blocati intr-o casa din cauza zapezii cred ca erau vecini si pana la urma se indragosteau.
Recomandări Anime-uri?
Se uită cineva de pe aici la thai drama? În mod special bl? Dacă da, recomandați-mi câteva. (Am văzut deja tharntype, lbc, theory of love, 2wish, the effect, reminders, Why r u)
Salut tuturor, cunoasteti acel serial numit Breaking Bad? In care personajul principal era ilustrat drept un om cu gandire analitica, ce lua deciziile in cel mai rational mod posibil si acordand o atentie...? (mai mult)
Ajutați- mă să gasesc un film. Este vorba despre niște oameni de știință care creeaza niște roboți. Albi și mari. Aceștia aveau niste fire conectate iar din cauza unei defecțiuni ochii au devenit...? (mai mult)
De la ce episod incepe razboiul in naruto shippuden?
Cum se numea desenul de pe Disney junior cu oameni reali? Erau in jur de patru muncitori, îmbrăcați in salopete roșii și un domn, care se imbraca numai in bej și spunea "Spațiu personal".
În ce lună va apărea sezonul doi din Re:Zero având în vedere amânarea lui datorită pandemiei?
Hei! Cate episoade are fiecare sezon din Asia Express?
Este un film cu femei in costume de baie care sunt ținute prizoniere undeva și forțată sa lupte între ele in cușca iar la un moment dat pe una din ele o injectează cu un ser de la un soldat ca sa...? (mai mult)
Ce site-uri de subtitrari recmomandati? Eu cunosc: subtitrari.regielive.ro, subs.ro/subtitrari, titrari.ro
Salutare, un film de comedie subtitrat in romana ..stie cineva? Ofer fundita
Imi puteti spune cum se numea un film in care un om iși dadea seama de fiecare data cand oamenii din jurul lui mințeau?
Cand apare stranger things 4?
Acum câțiva ani, circula pe internet un clip horror in genul 3D. Era un fel de autopsie. Însă muzica de pe fundal îți provoca coșmaruri. In randul tinerilor clipul era foarte apreciat și...? (mai mult)
Vreau niste animeuri asemanatoare Dragonului American.
Filme, seriale de vazut in aceasta perioada?
Care este instagramul Andreei din Iubiri secrete pe care o cheamă Ilinca Baciu?
Îmi poate recomanda cineva mai multe seriale interesante pe care le-ați văzut, va rog?
Ce filme cu bărbați care se iubesc imi recomandati? As prefera unul cu bisexuali, nu neapărat gay, în care un băiat bi cu gagica sa aleg un bărbat in locul fetei sau filme asemănătoare. Multumesc!...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie filme de genu: personajul isi inseneaza moartea/ dispare si isi face o noua viata, eventual se intoarce, dar sa fie cu inscenarea mortii sau disparitia. Multumesc frumos!
Buna TPU. Este un serial pe HBO care începea cu o fata care era in mașina cu tatăl sau și dintr-o data el moare. Vreau sa îl găsesc dar nu mai știu numele :(
Ca tot suntem in carantina...Voi incepe prin a va intreba la ce filme, seriale va uitati? Puteti sa imi lasati cateva filme la care sa plang, categoria dragoste si drama? Am inceput sa ma uit la...? (mai mult)
Tin minte de cand eram mic ca am vazut la TV un desen (sau episod din desen) in care era pe fundal la un moment dat refrenul melodiei Another Brick in the Wall de la Pink Floyd. Tin minte ca era un episod...? (mai mult)
Era mai de mult un film animat pe Cartoon Network (cred) cu un băiat în prima fază real care intra intr- o carte si devenea personaj animat. Si acolo se intalnea cu 3 cărți vorbitoare (sau ...? (mai mult)
Cum se numeau desenele acelea in care personajele vorbeau foarte ciudat și stăteau parca in hotel si vorbeau gen, HABLABLUBLABLABLU:))))) chiar nu mai tin minte?
Recomandari filme horror (gen Halloween, Friday The 13th)?
In legatura cu 3lar, seria de review-uri de pe canalul creativemonkeyz, are cineva vreo idee unde as putea sa gasesc episoadele ce lipsesc din playlist-ul lor?
Ce filme cu supereroi/răufăcători îmi recomandați, adică poate să fie răufăcătorul fată nu conteaza ca nu am ce să fac în casă?
Salut, îmi puteți spune și mie niste anime- uri la care să mă uit, da care să te prindă și să vrei sa te uiți în continuare la el, am văzut deja majoritatea animeu- rilor cunoscute și nu...? (mai mult)
Ce filme hororr sau politiste recomandati?
Îmi puteți recomanda un serial de pe Netflix? Nu mai știu la ce să mă uit. Menționez că pe Lucifer, Insatiable, Toy Boy, Dragoste pe nevăzute, Atenție Frige și The Protector le- am...? (mai mult)
Cum se numeste filmul? https://www.youtube.com/watch?v=aitFCVkTvjs
Ce s-a intamplat cu Costel din "la bloc" cand a disparut din serial? Care este povestea din spate (in serial) dupa cearta cu Lili?
Bună la toată lumea... Caut de ceva timp un film- serial și încă un film. 1 film- serial se difuza pe AXN și era drama/psihologic. Din câte îmi amintesc se numea "fear" si avea seriale foarte...? (mai mult)
Stie cineva finalul "La bloc"? Ce se schimba? Se despart Nelu si Bela? Lili si Costel? Ce se schimba in relatiile personajelor si care pleaca? Dau funda celui care face un rezumat cat mai bun despre...? (mai mult)
Bună ziua TPU, astăzi am vrut să văd serialul Narcos dar am avut surpriza să găsesc 2 seriale cu aceleași nume Narcos: Mexico ( 2018) și Narcos (2015)! Iar acum nu știu care să îl vizionez!...? (mai mult)
Pentru cei care ati vazut sau stiti de serialul Once Upon A Time, va rog sa imi recomandati alte seriale sau filme care sa fie asemanatoare. Multumesc!
Am vazut mai de mult un film cu un barbat ce isi insela sotia si ea cand a aflat a incercat sa se schimbe sa fie mai sexy dar el tot a inseat- o si la sfarsit ea da cu masina peste el. Stie cineva...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste filme cu povesti de dragoste sot-sotie in care sotul isi inseala sotia sau iubita. Dau fundita Multumesc
Recomandari de filme misto? In general ma uit la comedii si filme romantice. De exemplu din cele mao recente mi- au placut tall girl, the perfect date, the kissing both, wonder, absolut tot si sunt...? (mai mult)
Buna Ma poate ajuta cineva cu niste filme de dragoste cu scene de sex explicite. Nu vreau american pie.
De ce nu sunt toate sezoanele de la family guy pe Netflix ca nu inteleg? Sunt doar sezoanele 13, 14, 15 16
Stie cineva cum o cheama pe actrița principala din episodul de pe protv lectii de viata acesta https://youtu.be/5pn7GuJNm8s in special instagramul ei?
Salutari tuturor, de curand mi s- a facut dor de comedia aceea Academia de Politie, am gasit prima parte sa zic asa dar nu le gasesc pe celelalte 2, 3, 4...adica nu mi le da sau sunt sterse habar nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!