caut si eu disperat un film sau serial nu mai stiu ce era dar (chinezesc, japonez, coreean:una din astea trebuie sa fie ca natie) era vorba ca cineva sapa un tunel parca si era ajutat de ...? (mai mult)
Am vazut un film acum cativa ani cu un om ce a scapat era un criminal si la un baiat ii placea de fata, iar criminalul a rapit- o, baiatul a vazut la un geam ca tasnea cu sange pe pereti, a chemat politia...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme cu oameni in salbaticie?
Buna ziua tuturor! Am un abonament Netflix facut pe teritoriul Italiei, deci cu acces doar la filmele destinate acestei tari. Cum as putea accesa din Italia filmele Netflix pentru Romania? Daca ...? (mai mult)
De duminică incepe un sezon nou asia expres sau sunt reluări?
Cum se numește filmul din acest videoclip? https://youtu.be/BXGt0DjpXYI
Îmi poate da cineva niște idei de seriale turcesti faine din perioada 2018-2019? Dau funda
Va rog sa ma ajutați cu numele unui film. Cred ca era cu Nicolas Cage. Acțiunea începuse în evul mediu, dar personajul principal a călătorit în timp, în prezent în film. A ajuns la...? (mai mult)
Cui nu- i plac filmele cu vikingi? :) Si eu sunt fan asa ca am facut o lista mai jos - articolul este updatat la zi!; ) http://t.co.ro/Wk6FbL Daca mai stii si altele lasa un comentariu, te rog ...? (mai mult)
As vrea seriale, filme foarte comice
Ce filme Horror sau comedie imi recomandati dragi colegi de platforma?
Am văzut de curând un clip in care erau doua masini la semafor. In una din ele era un bărbat iar in cealalta un băiat si o fata. Băiatul ii arata un semn obscen celuilalt iar el ridică finut...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste seriale asemanatoare cu Naruto? PS:
Vreau si eu sa conversez cu lumea așa ca -Parerea voastră despre Prinson Break? Se mai face si sezon 6?
Am auzit de serialul "My secret terrius" de pe Netflix. Mi- am făcut cont de Netflix dorind să- l văd, dar nu îmi apare, spune că este eroare. De la ce credeți că este? Cum pot rezolva?...? (mai mult)
Mă macină ceva :)) De ce nu a stat Jack cu Rose în titanic pe placa aia? Plus că dacă stăteau amândoi se luau în braţe și se încălzeau :)) Sau asta era cea mai bună idee a lor ca să facă...? (mai mult)
Vreai si eu cele mai bombă seriale Netflix,da' de alea cele mai mișto. Nu contează ce gen, sa va placa voua.
Cum se numește acel film in care toti au pe braț un cronometru care le indică cat mai au de trăit?
Salut, imi puteti recomanda o serie de Anime-uri in genul la Highschool DxD?
Am avut abonament pe Netflix dar l- am retras inainte de data de facturare(adica sa nu se mai prelungeasca abobamentul) dar ăstia tot mi- au facut abonament si mi- au retras banii! Am vreo modalitate...? (mai mult)
Era un film horror mai vechi cu un student care se mutase intr-o casa si camerele casei se insiruiau si din cate imi mai aduc eu aminte statea un mos sub el si il tot avertiza!
De mult caut un film care este destul de vechi, in care apare Jet Li. Este vorba de un sat care este atacat de teroristi. Tot ce tin minte este ca Jet Li reuseste sa se ascunda si sa incerce...? (mai mult)
Un film bun pe NETFLIX? NU Serial! VA MULTUMESC.
Voua va merge HBO GO? Nu imi apare istoricul de filme si imi da si o eroare
Bună, după pare voastră ce serial ar merita sa îl vad primul pretty little liars sau arrow? Va rog frumos sa îmi răspundeți cat de repede puteți deoarece as vrea sa încep sa ma uit din seara...? (mai mult)
Care film cu Iisus Hristos, viata și invatatura Lui vi se pare cel mai bun și mai frumos?
Impart un cont de Netflix cu 4 insi si punem cate 3 euro fiecare, deci avem parte doar de 1 device conectat. L- am conectat pe tv, dar daca ma deloghez si ma conectez pe telefon se pune ca am ...? (mai mult)
Salut, acum ceva vreme am văzut un film horror pe ProTV despre niste parinti care și- au pierdut fiica, readucand- o la viata pentru o săptămână (sau ceva de genu) si nu avea voie să treacă de...? (mai mult)
Imi da si mie cineva va rog o lista cu ordinea in care ar trebui sa ma uit la naruto? Cu tot cu filme si episoade speciale si ce mai au ei ca nu le stiu pe toate.
Cei care ati vazut serialul Arrow sa imi spuneti va rog daca merita sau nu, daca sunt interesante toate sezoanete sau daca devine din ce in ce mai prost cu fiecare sezon? Vreau sa ma apuc de un...? (mai mult)
Vreau si eu un film/serial frumos pe Netflix
Buna! Cand eram mica am vazut un film horror, actiunea se petrecea in padure, era 2 fete (cred) care au luat un strain care facea autostopul cu ele in masina (strainul era un "om" care nu vorbea) la...? (mai mult)
Ce anime-uri ati recomanda si de ce? (nu e problema daca e spoiler) Daca se poate sa lasati mai multe optiuni
Este pacat sa te uiti la serialul Lucifer?
Hei, salut, imi poate recomanda cineva niste seriale misto de actiune?
Dati-mi va rog numele unor filme sau seriale(de preferat filme) cu adolescenti. Care sunt rai/buni, batjocoriti/atacatori, gasti de prieteni etc, intelegeti voi. Dau funda celui mai bun raspuns
Imi puteti recomanda va rog frumos cele mai frumoase anime- uri romantice vazute de voi? Ma intereseaza sa fie scurte, sa aiba un sezon gen 12- 13 episoade. Ofer funda! Va scriu ce am vazut ...? (mai mult)
O să apară sezonul 2 din copiii bionici forța de elită?
Stie cineva niste filme horror subtitrate?
Salutare. Când eram mai mică am văzut un desen animat unde un băiețel avea niște cratițe fermecate, care singure fierbeau și vorbeau, cred că era ceva legat de Italia și băiețelul a ajuns...? (mai mult)
vreau sa aflu cum se numeste un film dar stiua doar povestea. Unu calca pe o mina in desert si sta acolo 3 zile si la un moment dat se hotaraste sa ridice piciorul si mina nu explodeaza.
TPU un film ca DEADPOOL 2 care să fie la fel de amuzant? Mai sunt filme de genu?
Ce credeti despre filmul "Fight Club"? Are nota destul de mare pe imdb 8, 8. https://www.imdb.com/title/tt0137523/
Filmele si serialele in care sunt distruse cele mai multe masini? Si de asemenea in care sunt urmariri in care este distrus tot ce este in calea lor?
Ca să mă uit la Hulu îmi trebuie neapărat VPN? Că nu înțeleg...
Ce seriale de comedie gen Familia Bundy, Futurama / Family Guy imi puteti recomanda?
Bună! A apărut partea a 3-a din "Trei metri deasupra cerului"?
As dori sa știu dacă mai exista opțiunea de abonament săptămânal la Netflix. Și la abonamentul lunar, pot sa- l fac doar pentru o luna și apoi sa îl anulez? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Recomandați-mi vă rog filme horror bune.
Imi puteti recomanda un serial cam la fel ca Teen wolf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)