Cine stie cand o sa apară sezonul 7 din Teen Wolf?
Caut toate sezoanele din lego ninjago.
Salutare, Am văzut un film romanesc acum mult timp. Singurele lucruri pe care mi le mai amintesc despre el era ca o femeie în miezul nopții vine la unu îmbrăcată doar cu un cearceaf și fac dragoste....? (mai mult)
Sper să găsesc aici răspunsuri. Eu urmăresc un serial pe FX (un canal TV din SUA care nu se găsește la noi), mai exact serialul American Horror Story. Am auzit că din toamnă serialul ...? (mai mult)
Deci eu urmăresc un serial numit American Horror Story. Apare în fiecare toamnă un nou sezon. Aș vrea să îl văd când apare. adică să nu aștept până apare subtitrat online pentru...? (mai mult)
Imi amintesc ca am vazut cand eram mai mica un film cu păianjeni imensi care lăsau oua in oameni si in mai multe locuri, după puțin timp ieseau păianjeni din ouă! Aveti vreo idee?
Aveti o idee de scurt metraj? Neaparat sa fie dupa cazuri reale ca sa aiba un impact.
dati-mi ceva idei de filme cu femei luptatoare, gen Wonder Women. Mulțumesc anticipat.
Poate sa imi recomande cineva seriale bune de dragoste?
Acum ceva timp am vazut un film. Si era cam asa: In curtea unor oameni copilul lor a cazut intr- o fel de fantana si cheama pompieri, politie, ambulanta si toata lumea se strange acolo si se chinuie...? (mai mult)
Stie cineva un film cu doi tipi cu paralizie care fug din spital si fac chestii amuzante?
stiti cumva cum se numeste filmul in care era un baiat care se putea transforma in soim si un alt personaj ca fiind partea lui intunecata si mai era o poarta ce tinea toate partile intunecate...? (mai mult)
Deci eu pana acum nu mi- am facut Netflix pentru ca nu ma uitam prea mult la seriale. Dar acum cu carantina mi- am facut. But puteti sa imi explicati care e faza cu el? La modul ca:nu stiu la ce ...? (mai mult)
Hei TPU.Stiti filme asemănătoare cu "After"?
Care este filmul sau episodul cand naruto este taiat de doua ori pe burta si vine sakura si incepe sa planga deasupra lui si dupa aia isi revine?
Hey! Vreau niste seriale in care personajul principal sa fie un psihopat :)) Si sa fie de pe Netflix serialele. Dau funda
TPU, știți câteva filme foarte bune pentru Netflix premium? Să fie cu suspans și aventura 2020 dacă știți vreun film de genu.
Niste filme horror / actiune? Ceva cu adolescenti
Imi puteti recomanda va rog frumos anime-uri ecchi cu romance,cele mai bune vazute de voi, au inceput sa imi placa. Ofer funda!
Serialul The Borgias s-a terminat la sezonul 3?
Acum ceva timp am vazut un serial la care nu- i mai stiu numele.Era vorba despre un baiat care merge la facultate.El fuma cu inca cativa sub un pod si cred ca faceau farse. Unei fete i s- a inundat camera...? (mai mult)
Buna, erau niste desene pe minimax cu un leu si stapanul lui ce erau la circ si le arata povestea. Stiu ca desenul se termina cu ei pe un deal batrani, unde stapanul canta la muzicuta. Sper sa ma ajutati...? (mai mult)
Exista seriale,filme cu legende,mituri, povesti?
Am vazut acum ceva timp un serial sau film si nu- i mai stiu numele.Imi aduc aminte doar lucruri vagi:un baiat merge la facultate sau ceva de genul, el si colegul de camera fac farse cu inca o fata.Camera...? (mai mult)
Ce filme sunt misto pe Netflix? Nu prea le am cu filmele but m- am uitat la super multe seriale si nu prea mai stiu la care sa ma mai uit. Daca aveti o lista mai mare sau nu stiu niste filme care v- au...? (mai mult)
Era difuzat la TV (TVR, PrimaTV sau Antena), eram in vacanta la tara si doar aceste posturi le prindeam pe atunci (intre 2000- 2005 - in unul din anii astia). Tot ce imi amintesc este ca era ...? (mai mult)
Recent mi-am făcut un abonament HBO Go cand caut un titlu de film pe google aflat ca și cum ar fi pe platforma dar când îl caut direct din platforma nu este. De ce?
Care-i cel mai bun film cu și despre Iisus?
Cand se va difuza in perioada aceasta filme, ecranizari cu și despre Iisus Hristos și care dintre ele și pe ce post tv? Dau funda și multumesc fain.
Hey. Caut un anime de câteva zile dar nu reusesc sa il gasesc. E vorba de un băiat ce vine din alta lume pe pământ aici se întâlnește cu alt băiat care făcea parte din organizația care ucidea...? (mai mult)
Recomandari de animeuri? In acel anime sa existe o putere speciala (cum e chakra/jutsu in Naruto) si personajul principal sa o invete si sa devina tot mai puternic pe parcurs.
Aproape am terminat sezonul 1 din Hannibal. De ce nu și-au dat seama din prima că el e criminalul? Pana la sfarsitul sezonului isi da seama cineva? Cum?
Știți dacă in afara de Viki mai este altă aplicatie în care sa gasesc drame asiatice in română?
Cum se numeste filmul cu tipul ala de tipa ca descreieratul "this is sparta"?
Am dat din intamplare de un anime ecchi dintr- un AMV pe Youtube, este prima data cand privesc asa ceva, nu am privit pana acum se numeste YOSUGA NO SORA.Pentru cei care l- ati urmarit as vrea...? (mai mult)
Hey, in legătura cu filmul, , before I fall" nu am prea înțeles finalul, Sam moare când este lovită de camion? Adică ea mai este prinsă in aceea bucla in care sa retrăiască acea zi? Sau atunci...? (mai mult)
Am un cont HBO go, pe câte dispozitive ma pot conecta simultan?
Ce parere aveti de filmul rusesc The Coma(Koma) aparut anul trecut? Exista filme sau seriale in gen cu acest film?
Salut, nu stiti cumva mai apare vreun sezon la shadow hunters sau un serial gen shadow hunters lucifer?
Care este sezonul sau episodul in universul paralel cand Madara Uciha a castigat lupta intre el si Hasirama? Si clanul Uciha a ramas in viata?
De ani de zile caut un film vazut pe film cafe, l- am vazut acum ceva ani..Cred ca peste 8- 9 ani.Filmul mi- l amintesc asa:Era vorba despre o fata care avea o reputatie cam proasta, iar ea se...? (mai mult)
Era un film de comedie mai vechi cu 2 adolescenti care incercau sa mearga la o petrecere dar la un moment dat drogurile lot au fost furate de niste copii. Nu mai stiu foarte multe detalii dar...? (mai mult)
Stiti ceva filme bune de actiune? De tip hunger game, avatar, alita, divergent, lucy. Fantasy mai mult...
Bună ziua, mă interesează unde pot găsi documentarele de pe Netflix subtitrate în română. Un link ceva. Mulțumesc!
La digi au scos comedy central?
Mai merită să ma uit la Bleach după ce s-a terminat lupta cu Aizen? Mai sunt episoadele la fel de interesante?
Care parte din filmele "Greu de ucis" v-a placut mai mult?
Cum se numea filmul acela? O sa incerc sa povestesc pe scurt. Un grup de cateva persoane pun la cale ca o fata sa- l jefuiasca pe unu cu bani, dar pana la urma aceasta se indragosteste de el. Parca...? (mai mult)
Cum se numeste filmul thriller/horror despre o femeie inchisa in subsol de un barbat gras? Omul ii spusese ca e sfarsitul lumii si a facut asta ca sa o protejeze. Nu stiu mai mult. Vazusem trailerul cativa...? (mai mult)
A vizionat cineva American Horror Story sezonul 9? Ce parere aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)