Ce parere aveti despre serialul stranger things de pe Netflix?
Seriale pe Netflix cu liceeni din America sau subiectul sa fie legat de liceu?
Ce este cu serialul acela,, casa del papel,, sau ceva de genul? Il vad peste tot, ce e așa de interesant?
Era o telenovelă. Nu mai stiu exact intriga. Stiu doar ca era trei surori, indragostite de trei frați (nu vorbesc de Tierra de Reyes), (nu bag mana in foc ca erau frati, posibil sa fie doar prieteni....si...? (mai mult)
Cine a câștigat Asia Express?
Bună TPU, am vazut odată un film cu un tip pletos cu parul mare ce s-o mutat la un copil în casa cu forța ce stătea cu taicasu și cu bunica și nu mai știu cum se numește
Îmi aduc aminte ca prin anii 2000- 2001 pe TVR 2 era un serial cu doi îndrăgostiți care mi- a plăcut mult la vremea aceea. Din ce îmi mai aduc aminte, băiatul cânta la chitara și ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste desenul/serialul pe care il voi descrie?! Era pe disney channel acum mult mult timp... Era cu un baiat care juca jocuri video si cumva ce se intampla in jocul ala era real iar...? (mai mult)
stie cineva niste seriale pentru fete de 13-14 ani aparute in 2019-2020 sau 2018-2019? Si cine s-a uitat la H2o? Stie cineva cand apare sezonul 4?
Vreau și eu să știu dacă acest video este real, adică dacă chiar are legătură cu ahs 10 sau e un fals. https://youtu.be/_IcnHnDwbBA https://youtu.be/J00oXVwFtDM Sunt false aceste...? (mai mult)
Salut, deci era un film care se difuza pe Pro Tv acum multi ani(pe vremea cand facea reclama multa la voyo sau ceva) si incepea cu ceva vas de marinari care scotea o cutie din ocean si dupa apareau creaturi...? (mai mult)
Imi puteți spune niste seriale care sa conțină :bad boys(băieți care sunt rai sau perverși cu fetele dar in realitate le plac), fantasy, school, orice altceva și sa fie romance?
Imi poate spune cineva niste filme faine cu adolescenți, liceeni, studenți care se distrează, Merg la petreceri nebunești, povești se dragoste?=)) Gen project x, marea matoleala etc. ...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva daca Giorno Giovanna chiar e gay? Dau funda!(jojo's bizzare adventure)
De ce în românia nu este disponibil Apple tv plus?
Buna seara, a vazut cineva filmul El hoyo? Si daca l-a vazut, imi poate spune care este finalul filmului? Sincera sa fiu nu prea l-am inteles. Dau funda
îmi spuneti va rog și mie niște filme faine de pe Netflix? Filmele voastre preferate? Dau funda
Mi- am amintit ceva film- comedie văzut demult tare. Mai știe cineva oare cum se numea? Era cu un copil care de ziua lui a primit o lampă, care lampă era fermecată și avea în ea un duh. Și ...? (mai mult)
Hey! Știe careva un serial like Riverdale? Adică cu mister, adolescenți detectivi?
Hi! Ziceți-mi seriale gen RIVERDALE,cu detectivi din highschool,mister, suspans.Numai fără supranatural.
Hei! Mă puteți ajuta? Caut un serial de pe Netfilx în care era vorba de un polițist și o fată șatenă(sau roșcată) care se îndrăgosteau unul de altul. Atât mai țin minte... Cine mă poate ...? (mai mult)
Salutare, cine ma ajuta și pe mine cu niște seriale sau filme cu gay? Cu persoane adulte. Mai in vârstă... Mulțumesc frumos
Am o întrebare pentru cei care au vizionat/vizionează The 100. Normal ca m- am uitat pe Netflix, am ajuns aproape la finalul sezonului 1, dar am văzut ca sunt numai 4 sezoane pe Netflix...? (mai mult)
in 13 trebuie sa plătesc Netflix- ul, adică luni, dacă îl plătesc luni dimineața o sa fie vreo problema, adică o sa ma pot uita pe cont in aceea zi? O sa fie suspendat un timp? Dau...? (mai mult)
Fanii Scooby Doo : The 13 ghosts of Scooby Doo a apărut un film Curse of The 13 ghosts. Vreau filmul animat vă rooooog!?
Era un episod fan made din Scooby Doo în care Velma fuma și Shaggy lua pastile pentru ceva afecțiune mentală și Scooby era mort; înlocuit de alt câine. Echipa a intrat în ceva depozit și aveau...? (mai mult)
Imi recomanda cineva un anime care sa nu fie popular?
Nu mai rețin cum se numește un film dar pot sa îl descriu puțin. Este vorba despre un băiat care se îndrăgostește de o fata care la un moment dat pleca în desert la ceva festival și...? (mai mult)
Top 5 seriale Netflix, în afară de Stranger Things, Peaky Blinders, La Casa de Papel, Riverdale, Vikings, TVD, The Originals, Narcos si Narcos:Mexic
Caut un film de ceva vreme si nu il gasesc... Este un film de comedie putin mai vechi in care oamenii de la tara plantau in gradina oua, de gaina, picioare de gaina, tigari etc. Cand crestea planta ...? (mai mult)
As dori câteva filme horror noi. Pe cele vechi le-am văzut majoritatea. Mulțumesc.
A vazut cineva filmul About Elly? Sunt curioasa ce parere au altii despre el.
Naruto: daca am terminat sezonul 9 de ce nu mă lăsa sa vad peste 220 episode?
Mă plictisesc acasă si vreau sa vad niște filme. Ce filme îmi recomandați?
In Naruto după 220 de episoade de ce sare direct peste altele get de la 220 a sărit până la 250 fara să ști ce se intampla până acolo, de ce?
Îmi puteți spune niste filme de dragoste, nu contează cu ce sunt?
Ce seriale mai stiti de pe Netflix care sa semene cu sex education, elite, riverdale? Adica sa fie cu adolescenti. Actiunea din riverdale si elite chiar mi-a placut super mult
A vazut cineva din intamplare sau stie un serial spaniol parca, a fost difuzat pe acasa tv acum multi ani? Era vorba despre o fata saraca care era mostenitoarea nu stiu ce familii importante (ea...? (mai mult)
De ce dacă vreau sa ma uit de pe telefon la un episod dintr-un serial pe Netflix, da eroare la un episod și cele de dinainte merg și pe laptop merge? Ce sa fac?
Aveti idee de seriale cu tematica Dumnezeu, creatie? Sau similare cu supernatural (dean and sam).
Pe ProTV era cred ca o serie de filme acum cateva seri. Era vorba despre niste copii care erau izolati de niste ziduri si se descurcau pe cont propriu si alegeau care din ei sa mearga sa caute...? (mai mult)
Recomandati un film frumos de groaza, horror?
Am cum sa gasesc toate filmele care au fost la cinema si nu mai apar? Gen o lista. Ca am vazut multe care mi-au placut si nu mai stiu cum se numesc
Daca imi fac cont de Netflix si nu il platesc ce se intampla? Sunt curioasa
Dacă verișorul meu și- a făcut cont de Netflix și mi- a trimis invitație și mie, sa împărțim contul, cum sa ma conectez? Ca acolo scrie sa îmi fac abonament nu știu și eu trebuie sa împart...? (mai mult)
Hey! Era un desen animat cu ceva zâne. Un tată și o fiică locuiesc într- o pădure parcă, iar fata pleacă și atinge ceva, cred că o zână și ajunge în lumea lor. Nu mai știu cum se numește...? (mai mult)
TPU cele mai puternice filme care îmi vor face destinul full măcar. Animate că la celelalte îmi vine să vomit de la actoria lor
Care este filmul vostru preferat? De ce? Al meu este "12 Angry Men" (1957) pentru că mi- a depășit așteptările. Este un film exact pe gustul meu, cu un scenariu superb, actori potriviți și o ...? (mai mult)
Buna, dacă am Netflix și sa presupunem ca mai am 1 singur dispozitiv ca sa ma conectez, dacă ma conectez la laptop pot sa ma mai deconectez și sa schimb dispozitivul?
Buna, vreau si eu un rezumat la sezonul 8 din The Vampire Diaries (Jurnalele vampirilor)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?