Stie cineva ce episod e asta din asia express? https://www.youtube.com/watch?v=Ii0nDUQmxHo&t=813s 11:55 - minutul
Voi ce filme asteptati sa se lanseze anul acesta? Eu am asteptat Gretel & Hansel. Mi-a placut. Bizar dar bun.
Acum ceva ani buni pe minimax difuza un serial in care o scriitoarea scria povesti si avea si un iepuras...stiu ca un serial era cu niste purcelusi dusi sa fie vanduti, sau cu niste pisici... Stie cineva...? (mai mult)
Știe cineva dacă se mai vorbește despre Noora și William, in sezoanele 3 și 4 și dacă rămân împreuna?
TPU știți toate cele trei filme, , labirintul"? Mai este o continuare după ce ei descoperă setul și reușesc să distrugă orașul? Primul film a fost în 2013 și după în 2015 al doilea și în...? (mai mult)
Angles of death va avea al doilea sezon? Imi spuneti pe ce data? Un anime asemănător? Dau inima
Salut, cateva filme de suspans, nu vreau multe, putine dar bune.
Vreau si eu niste seriale koreena (asemanatoare cu,, w")baietii sa fie frumosi si povestea sa fie mai mult drama
Am văzut acum ceva timp la TV un film. În el era vorba despre o doamnă care avea o fiică. Fata ei divorțase de soțul ei, doamna respectivă a cunoscut pe cineva cu care a și fost împreună, lui...? (mai mult)
Am vazut la stories la my friends că au postat secvențe dintr-un serial în care caracterele purtau salopete roșii. Cum se numește serialul?
A văzut cineva filmul "Mother!" din 2017 cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem? Dacă da, cum vi s-a parut și cum îl interpretați?
Sunt sanse sa vedem Resident Evil 4 Remake anii următori? Am auzit ca la anul apare 8
Bună, îmi recomandă cineva site-uri de filme românești?
Salut, prieteni! Imi puteti explica care e treaba cu conturile Netflix? Ce inseamna abonamentul minim? Pot vedea cu acest abonament filmele atat pe Laptop cat si pe telefon daca nu o fac in acelasi timp?...? (mai mult)
Seriale in genul lui sex education stiti? Cu multe faze +18 si chestii legate de relatii, etc
Hei. Vreau si eu un rezumat pentru sezonul 7 din The Vampire Diaries (Jurnalele vampirilor)
Va rog mult sa ma ajutati! Tot caut un film de cativa ani! L- am vazut si nu mai tin minte cum se numeste! Azi am avut oportunitatea de a vedea un film asemanator si incerc a va explica in detaliu caracteristicile...? (mai mult)
Ok, este un film despre o tipa care vrea sa își facă propria frăție la facultate la început o tipa era afara și a murit din cauza frigului și tipa aia devine șefa știe cineva?
Ceva seriale calumea cu supereroi stiti? Ce recomandati?
Hey salut! Imi poate da si mie cineva niste seriale cu adolescenti+supernatural? Sau geva similar cu serialul beyond? Dau fundita Multumesc!
Era pe hallmark inainte prin anul 2002- 2004 la tv intre filme un scurt metraj cu un copil ce tatal sau il trimitea sa ia ceva de la un magazin de ceaiuri, niste ierburi si pe drum ii zboara hartia cu...? (mai mult)
Cate episoade are sezonul 2 din casa de papel?
Fiindca ma plictisesc in carantina, m- am decis sa- mi fac cont de Netflix. Am incercat azi- dimineata. Am bagat toate datele ca la carte, n- am omis nimic. Toate corecte, datele de pe card etc....? (mai mult)
Cei care ati vazut Fullmetal Alchemist este bun de vizionat? Eu nu l-am vazut si mi l-a recomandat cineva dar as vrea sa stiu si parerile voastre.Va multumesc anticipat!
Mi- am amintit de un film de acțiune pe care l- am vizionat acum cativa ani si pe care as vreau sa il vad iar, dar nu îl pot gasi. Era ceva gen despre uciderea unui președinte american cu o ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste seriale bune de pe hbo? Nu as vrea ceva mare ca Game of Thrones dar nici foarte mic.
Stiti cumva seriale unde exista mai multe personaje si care sa aiba o poveste interesanta?
Seriale gen The Tomorrow People? Prea smecher și puțin romantic asa, cu superputeri.
Seriale sau filme foarte asemanatoare ca Prison Break?
Serialul 90210 in 2008 este anulat sau doar 5 sezoane are? Vreau sa ma uit si am gasit pe un site unde scrie ca e anulat, dar cand am cautat despre el, am gasit ca alt serial cu acelasi nume, ...? (mai mult)
Este sezonul 6 din merlin? Ca nu stiu daca sunt toate sezoanele.
Vreau sa- mi instalez Netflix. Dar nu stiu cu ce serial sa incep. Nu ma dau in vant dupa actiune, imi place mai mult drama, comedia, dragostea. Ce seriale / filme / animeuri mi- ati recomanda ...? (mai mult)
TPU cele mai faine filme /seriale de iubire?
Care e faza cu serialul La Casa De Papel? De ce e așa urmărit?
Definitie "Thriller", dau funda.
De ce nu imi arata subtitrarile in romana la Netflix, eu sunt in Germania, dar am facut cont din românia?
Salutare. Tin minte că era la televizor mai demult un desen animat cu o tipă care vedea monștri. Era o fată care a moștenit de la bunica ei sau ceva de genul ăsta, darul de a vedea monștrii. Parcă...? (mai mult)
Am văzut aseară un film - Realitati Alternative- Prea tare jur. Era vorba despre viata din prezent și trecut si viitor pentru o femeie gen cu dimensiuni dar fără paranormal, era simplu...? (mai mult)
Niște animeuri dar să aibă: Să fie romantic Dramatic Suspans Seriozitate Să fie trist (m- ai rar) Nici una din ce am spus sus să nu fie principal adică mă refer ca animeul să nu fie ...? (mai mult)
Vreau si eu un rezumat la sezonul 6 din The Vampire Diaries (Jurnalele vampirilor).
Recomandare filme bune pe Netflix. Mulțumesc!
Unde pot vedea live postul filmbox plus?
stie cineva cum pot pe aplicatia Netflix de pe Android sa accesez doar anime-uri, nu imi apar decat daca le caut eu, nestiind ce anime-uri au.
Acum ceva timp am vazut un film in care era un cuplu, barbatul moare, dar cumva prietena lui ii mai vedea sufletul cat corpul lui era la spital, ea incerca sa- l readuca la viata. Stie cineva cum se...? (mai mult)
Salutare oameni buni! Cei care ati terminat sezonul 4 din serialul La Casa De Papel ce parere aveti, cum vi s-a parut? Va mai fi o continuare si daca da stie cineva cand va aparea? Ofer funda!
Elena din The Vampire Diaries (Jurnalele vampirilor) va ramane cu Stefan sau Damon?
In sezonul 6 din The Vampire Diaries(Jurnalele vampirilor) Damon va ramane cu Elena dupa ce se va intoarce din lumea cealalata?
Pe Netflix nu au subtitrări în română toate filmele și serialele? Am contul făcut în UK, dar nu cred că e asta problema. Unele filme și seriale au, unele nu și unele populare precum...? (mai mult)
Pentru cei care se uita sau au urmarit Riverdale, Jughead moare? Daca nu, va rog explicati-mi si mie despre ce e vorba. Care e treaba cu moartea lui?
Am nevoie de sugestii de filme gen Fast and Furious Tokio Drift, Ceva cu curse. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!