Am nevoie de sugestii de filme gen Fast and Furious Tokio Drift, Ceva cu curse. Multumesc!
Cate episoade are sezonul 4 din la casa de papel?
Vreau si eu Filme. :) Nu liste de pe site-uri, pot sa imi iau singura. Spuneti-mi un film, doua, care v-au placut mult, mult. :) Multumesc.
Stie cineva filme post-apocaliptice, gen Book of Eli?
Seriale si filme misto de pe Netflix?
As vrea si eu cateva seriale bune, mie imi plac ceva de genu cum a este Stranger Things dar cu cat mai putine scene 18+, mersi.
Ce trebuie sa scriu la SMS OTP la Netflix? Va rog e urgent
Stie cineva de ce pana acum la Gospodar fara pereche, nu a aparut Tudor Bogdan si gospodarul din Republica Moldova?
Vreau sa stiu si eu numele serialului chinezesc cu o fata saraca si un baiat fitos si bogat din academie(armata), iar primul lor sarut a fost langa un pat supraetajat(suprapus)
Salut, as vrea sa stiu si eu care sunt toate seriile naruto. Gen stiu ca e naruto original si naruto shipuden si cred ca mai sunt.
Recomandati-mi va rog niste filme horror dar nu prea scarboase, vreau ceva sa ne sperie bine de tot :) Multumesc!
Daca aveti o lista cu seriale/filme misto de pe Netflix puteti sa imi donati si mie cateva? Multumesc
Salut, am început să mă uit la One Piece și am ajuns la episodul 546, am sărit peste episoadele extra, o să regret că am sărit peste ele? Prin extra mă refer la cele care nu sunt legate de...? (mai mult)
Cine știe un film genul Chronicles, cu adolescenți care găsesc puteri supranaturale sau chestii de genu, dau fundă Mulțumesc
Bună! Știu că gusurile nu se discută si că fiecare e diferit și ii place altceva. Dar dacă tot e izolarea asta. Puteti sa imi recomandați un film bun? Unul pe care l- ați putea vedea de 10...? (mai mult)
Ce părere aveți despre desenul animat de aici, merită să-l continui? https://www.youtube.com/watch?v=Vesq4QNf1Z4&lc=z224v5x5azb5hjvupacdp43b1adeoiuuodxu23b1gutw03c010c
Vreau și eu câteva seriale chinezești/coreene în care să fie o fată și un băiat care se urăsc dar apoi încep să se placă.
Vreau si eu niste filme bune care merita văzute.
Vreau si eu niste filme gen agent 47. Mersi!
Știți cumva daca azi apare Miami bici pe Netflix? Ziceau că apare la 10 și nimic.
Mai demult văzusem un serial parca la tv cu niște fete, cred ca una purta ochelari și ele rezolvau cazuri și îmi amintesc doar un episod. In ăla era vorba despre cum un băiat care a murit și s-...? (mai mult)
Ce site se folosește pentru traducerea automata a filmelor?
Am o intrebare pentru fanii Doctor Who! Banuiesc ca ati vazut series 12. Ce parere aveti de final? Aveti impresia ca showrunner ul, Chriss Chibnall a distrus serialul? Daca da, de ce? ...? (mai mult)
Salutare. Caut un film/serial(ca nu mai stiu exact ce era) de ceva vreme si nu il găsesc. Ma uitam la el cand aveam cam 10- 11 ani si era pe AXN daca nu ma înșel. Ideea e ca nu mai stiu numele da...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma cu un film. Încep : :)) Un american se trezeste intr- o dimineață ca trebuie sa se izoleze in casa din cauza unui virus. Își izolează totul in casa si asteapta ordine...? (mai mult)
Credeti ca exista vreo sansa sa apara sezonul 3 din Gravity Falls? Stiu ca creatorul Alex Hirsch a zis ca s- a incheiat si din astea dar ganditi- va. S- a terminat in 2016. In 2017 nimic iar in...? (mai mult)
Vineri 27 Martie a fost un film la ProTv de la ora 11, dar nu îmi mai aduc aminte numele. Dacă ar putea cineva sa ma ajute.
Știți filme de drama cu familii sau adolescenți...(ceva gen Befor I fall)?
recomandati-mi un serial asemanator cu Chilling Adventures of Sabrina..Tot cam aceeasi tematica adolescenti supranatural putin horror etc.DAU FUNDA URGENT!
Îmi poate da cineva toate filmele avengers în ordine? Mulțumesc
Heyy deci, am văzut un desen acum câțiva ani și vreau să îl revăd, dar nu mai știu cum se numea. In el era vorba despre niște fete care locuiau in cer și erau pe pământ doar pentru a se distra...? (mai mult)
Are cineva video ala cu cocosul care striga pe o voce distorsionata co- coviiid? Coviiid?
Idei de filme gen Drag Me To Hell? Ofer funda!
Am văzut un film acum cativa ani buni si nu mai stiu cum se numeste. Cred ca era horror nici asta nu sunt sigură. Parca erau un grup de tineri ce mersesera intr- un oras si in oras se întâmplau...? (mai mult)
O sa apara vrodata real steal 2 ala cu robotu de antrenament care aproape il bate pe Zeus?
Are cineva abonament pe Mubi? Sau știe ce oferă mai exact abonamentul? Scrie 1 film pe zi, dar dacă ai un cont free tot un film pe zi vezi.
Acum ceva timp am vazut un film pe tvr, nu mai știu cum se numea, stiu ca era vorba de bărbat singur care se trezește cu o fetita de vreo 10 ani in fata usii. Fetita e a lui dintr- o relație mai ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un film de genul The Platform?
Imi puteti sugera niste seriale cu armata, politie, gen THE LAST SHIP, SWAT, SEAL TEAM, AGENTS OF SHIELD, BLINDSPOT etc. Sau orice alte seriale de oricare gen.
Buna, caut filme cu psihopati care intra in casa si le place sa urmărească pe persoana din casa, gen the resident, the ocupant... sau cu chiriași care sunt urmăriți de proprietari. Multumesc!
Exista vreun site unde as putea gasi desenele: Cum sa iti dresezi dragonul(sez 3-6) Max steel (sez 2-3) Preferabil in romana Sa fie gratis Sa nu incalce legi ale dreptului de autor?
Help. Am vazut un film horror cand eram mai mic si nu mai stiu cum ii zice. Tot ce stiu era ca se intampla intr- o padure. Stiu ca erau o fantoma sau doua, dar cred ca una care era un batranel care de...? (mai mult)
Stie cineva vreo metoda de a lua Netflix gratis macar pentru cateva zile? As doti ca metoda aceea sa nu incalce vreo lege =). Dau funda
Urmaresc de ceva timp pe Youtube emisiunea "in cautarea adevarului". Am vazut intr- un episod o fata simpatica si as dori pentru propria curiozitate sa îi aflu numele sau Facebook- ul! ...? (mai mult)
Imi puteti spune un film indian romantic?
Un film in care un copil isi pierde mama, iar tatal sau il duce la o instituție de muzică unde si trăiau. Canta urat dar cu mult efort a demonstrat tuturor ca are talent. Cum se cheama filmul?
Salut, TPU, tocmai am terminat serialul legacies iar pana apare sezonul nou chiar nu am ce face, as vrea cateva seriale asemănătoare cu asta, sau cu tvd si the originals, Dar nu orice seriale, seriale...? (mai mult)
Imi recomandati va rog seriale asemanatoare cu "Sabrina: Între lumină și întuneric"? Mi- a placut foarte mult acest serial si l- am terminat intr- un interval de 3- 5 zile.E serialul meu preferat la...? (mai mult)
Stie cineva daca episoadele noi din The Walking Dead se dau pe AMC Romania? Si daca da, cand si la ce ora?
Bună ziua, cine îmi poate recomanda seriale foarte bune de la Netflix sau HBO genul Action, Crime, Mystery și Comedie (poate să fi și cu adolescenți) în afară de Casa de Papel, Narcos și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?