Cat trebuie sa platesti lunar la Netflix? Dau funda
Ce parere aveti de noul serial lansat de catre cei de de la Netflix. Freud, l-a vazut cineva este interesant?
Deeeeeci am facut un cont de Netflix cu abonament in Olanda folosind vpn deoarece se pare ca gift codurile cumparate in Romania nu pot fi folosite in tara XD (sa nu cumparati btw) si a trebuit sa folosesc...? (mai mult)
A vazut cineva serialul Dexter? Am auzit ca e foarte bun, este adevarat?
Deci, când eram mult mai mic pe un program cu desene era un film animat cu niște ursi de diferite mărimi, gen unul era foarte mic și altul era foarte mare, ma rog erau mai mulți ce se plimbau într-...? (mai mult)
Salut.Vreau sa- mi fac un cont pe Netflix iar intrebarea mea este:Trebuie sa am suma x pe card cand il adaug acolo? Sau merge si daca nu am bani pe card? Ca stiu ca ai o luna gratuita iar dupa incepe sa...? (mai mult)
Deci asta e un film vechi, in genul animatie, dar nu mai stiu cum se numeste si vreau sa ma ajutati, din cate imi amintesc m- am uitat la el acum 10- 12 ani si povestea era asa : existau mai multe tipuri...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da toate filmele cu spider man în ordine?
Cine se uita la Riverdale? Sunt la sezonul 3 episodul 8. Cine imi poate spune când va fi mai multă pace între ei? Când se vor demasca adevărații vinovați? Hiram când va fi aflat vinovat? ...? (mai mult)
Pentru urmaritorii serialului Vlad, luni, saptamana aceasta a fost difuzat?
Imi puteti recomanda niste animeuri? Am vazut: Black Clover Naruto boruto one punch man fary tail hero academia tokyo goul seven dedly sins death note hunter x hunter sword art online ...? (mai mult)
Acum cateva minute inainte sa pun intrebarea a venit unul la Romanii au Talent care spunea ca a facut o masinarie care distorsoneaza timpul. Nu cred in chestiile astea dar as vrea sa vad ce ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in cautarea aurului negru [pulberea neagra] in care acei doi americani il cautau si au ajuns la amazoance in lupta cu acele fiare salbatice?
Este un film in care un tip incepe sa faca pe eroul, dar isi ascunde identitatea.Intr- o scena, ia un pistol de la raufacatori, trage cu el, dar pentru ca nu stie sa il foloseasca, se raneste de la...? (mai mult)
am 13 ani si vreau sa devin actrita, cred ca am talent, mama mea este de acord cu asta, dar nu stiu ce ar trebui sa fac. Orasul unde stau este unul destul de mic, dar poate ca as gasi ceva,...? (mai mult)
Știți cumva daca va mai fi sezonul 3 din Cronicile Shannara? Îmi puteți spune si cum se termină ultimul episod din sezonul 2?
Acum cateva seri a fost pe protv un film dar nu sunt sigur cum se numea. Parca Legenda regelui Arthur. Poate puteti voi sa ma ajutati.
de unde as putea sa descarc subtitrarile pentru anime-ul Death Parade in romana?
Era acum vreo 16-17 ani pe minimax un desen cu niste oameni care traiau sub pamant, stie cineva cum se numea?
Din ce desen animat este următoarea replica :" Sunt un animal ghidus, toata ziua stau sub dus"? Mulțumesc:)
am vazut mai demult un film cu 2 tipi care fumau mai mereu canabis unul avea 17 ani iar celălalt era un bărbat mai in varsta care avea grija de piscină și casa familiei, in film i se mai...? (mai mult)
TPU recomandati- mi filme (Nu din alea) 1080p ok care sunt de acțiune sau chiar horror cu zombi.Să fie pe YouTube. Ceva că un I Am A Legenda combinat cu mafioți la categoria horror iar la cea de acțiune...? (mai mult)
Un film de dragoste imposibilă aveti?
Salut, imi puteti recomanda si mi- e un anime bun? Precizez ca imi plac foarte mult anime urile cu lupte cu sabii, prefer ca gen- urile sa fie: aventura, fantezie, supranatural, romantic. Multumesc...? (mai mult)
toti cei care stiu de serialul "Sabrina" (Sunt la sez 1 episodul 13 deci nu imi dati spoilere), cand va aparea un nou sezon din serial?
Salut, imi poate spune cineva ce vine dupa Naruto shippuden episodul 500 mesajul, va rog.
Am vazut acum cativa ani buni un film cu un tip care s- a trezit intr- un oras ciudatel sa zic. Un oras in desert si daca- mi aduc bine aminte isi facea aparitia o femeie ori un mos care ii explica situatia...? (mai mult)
Buna- dimineata, TpU! Am o intrebare. Mai stiti cum se numeste filmul in care apare un baiat de, nu stiu, 10- 11 ani din Alaska si cu niste pui de caini labradori vorbitori care erau pierduti, iar ...? (mai mult)
acum 2- 3 ani in urma am vazut un serial cu 3 frati care aveau fiecare o super putere, stiu ca băiatul cel mare era foarte inteligent tot ce citea ținea minte, iar fata si bebelușul nu ...? (mai mult)
Salutare TPU, cunoasteti site- uri de seriale fara reclame, chiar si cu bani, unde sa avem cat mai multe seriale, la zi? Erau acum cativa ani vplay si serialepenet. Mai sunt altele asemanatoare? Multumesc,...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu masini, in afara de Fast and Furious si Need for Speed. Multumesc!
Oare găsesc Game of Thrones pe Netflix?
Filme preferate din 2017-2020?
Bună,caut un episod din Dexter dar nu știu cum se numea, in episod era atunci când Dexter își micșora casa și părinții, atât stiu. Stie cineva numele episodului?
Ceva filme foarte bune pentru perioada asta de stat in casa? Dau funda
Merita sa imi fac cont la Netflix?
Salut, imi pot face abonament la HBO cu un card de la CEC BANK?
Buna, caut un film despre un copil adoptat de o familie care va aduce sfârșitul lumii, acest copil fiind copilul lui satana. L-am văzut acum foarte mult timp și numai știu cum se numește!
vreau un serial bun!:)) sau un film. Nu vreau o lista de 100 de seriale. Dau funda mare.
Am văzut săptămâna trecută un film la tv, dar nu mai știu canalul pe care l- am văzut! Era vorba despre un băiat care a stat plecat câțiva ani prin lume, era cântăreț și s- a întors...? (mai mult)
Am văzut cândva pe tcm filmul, o singura secventa îmi mai amintesc, un tip se duce noaptea cu bicicleta pana la blocul iubitei sale și mama fetei ii deschide usa la apartament (parca erau blonde ...? (mai mult)
Sunt episoade cu Naruto Shippuden "DUBLATE IN ROMANA"?
Exista vreo aplicatie unde as putea vedea filme offline?
Buna, caut si eu un film dar imi aduc aminte mai mult frânturi din el. E vorba despre un barbat care se costuma in femeie (si nu e coana mare!) si ajunge la o familie unde baga un caine la masina de ...? (mai mult)
Filme in genul Oh Ramona, Selfie, Selfie69?
Mereu m-am intrebat de ce in Romania nu se dubleaza filmele si serialele? Si, voi sunteti pro sau contra dublari? Dau funda
Am vazut odata un film cu vreo 4, 5 oameni care erau inchisi intr- o celula. Fiecare dintre ei avea o alta religie si se certau pe tema religiei, moralei sau chestii asemanatoare. Printre ...? (mai mult)
Are cineva idee cum se numeste melodia ce o tot asculta Don Luciano in Regina si Fabrizio in Mostenirea? Imi place foarte mult.
Vulpița și Viorel de la Acces Direct, sunt actori sau totul este real?
Salut, îmi puteți da niște seriale fantezy aventura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?