Salutare TPU, Și voi pățiți să adormiți la filme? Am pățit asta a 3a oară deja, la cinematograf... Oare am vreo formă de oboseală cronică?
toti cei care s-au uitat la serialul Teen wolf, unde a fost filmat serialul si daca e adevarata locatia, dau funda!
Hei. Recomandări seriale bune, gen horror sau dramă? Ce serial v-a facut sa vreti sa vedeti tot mai mult din el? PS: Riverdale si Outsider le-am vazut deja
Recomandări de filme și seriale pe Netflix?
Pot sa ma uit la filme de pe Netflix fara sa am cont? Daca da, cum pot?
Ce filme bune imi recomandati de pe Netflix? Le prefer pe cele cu adolescenti/sf
Cum se numeste episodul ala din Las Fierbinti cand și-a luat Vasile scuter?
Spuneti-mi filme despre epoca medievala mai putin celebre care sa cuprinda genuri ca : mister/horror/crima/war
Stie cineva ce vrea sa- i zica Miranda Andreei prin fraza asta de la finalul de The Devil wears Prada? , , I see a great deal of myself in you. You can see beyond what people want, and what they need...? (mai mult)
Era o telenovela spaniola veche cu un internat de fete, iar una din fete se indragosteste de un profesor de la scoala (profesorul era mereu pe motor:)))
Cine a văzut sau se uită acum pe PRO TV la, , I am a legend "sau, , legenda vie"? Acum sunt la partea cu casa și explozia și m- am speriat tare. Recomand 14+ . Notă: 100000+ Ce ziceți? Mai ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care se întâlnesc un grup de prieteni si isi pun toți telefoanele pe masa si cine primește un mesaj/apel sa il citească cu voce tare/sa il pune pe speaker? Multumesc...? (mai mult)
Buna seara, as dori sa va intreb daca stiti cum se chema un film pe care l- am vazut mai demult pe yt, insa am uitat numele si as dori sa il revad. Este vorba despre o femeie si un barbat, el era scriitor...? (mai mult)
Un film bun asemănător cu "After"?
Ce parere aveti despre serialul Umbre? Pana acum am vazut doar primul episod si nu stiu ce sa zic. As vrea sa imi dati pareri exacte, nu in comparatie cu alte filme romanesti.
Salut, caut un anime al caruit titlu era un sinonim pentru finete, delicatete, blandete sau ceva de genul. Va multumesc anticipat!
Caut un film si nu stiu cum se numește. Ideea filmului este ca... oamenii sunt controlați de guvern si trebuie sa faca ce zic ei. Și nu au voie să se înmulțească. Daca stie cineva..pls
Poate cineva sa-mi recomande niste filme conspirationiste cu virusi, pe Youtube? Sau sfarsitul lumii? Care sa fie cat mai aproape de realitatea curenta?
De ce pe Netflix nu apar filme noi? Mai mult sunt seriale...
Filme faine de văzut cu prietenii? Orice gen, doar să nu fie dintre cele mai cunoscute că le-am văzut. Ms
Salutare, imi amintesc ca era un canal TV romanesc acum cativa ani unde se difuzau desene animate foarte vechi subtitrate (din anii 1930, 1940 etc.), se difuzau aproape toata ziua si cred ca erau difuzate...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme de genul: Incendies, Forrest Gump, Good Will Hunting. Care sa dezvolte anumite ganduri filozofice, invataturi despre viata. Sa aiba in ele drama, poate putin romantism...? (mai mult)
A incercat cineva sa isi plateasca abonamentul la Netflix la Vodafone?
Buna seara, am o rugaminte la cei care urmaresc sau nu urmaresc, dar stiu de unde se difuzeaza de luni serialul turcesc Dragoste de tata si de la ce ora?
Hei TPU. Cele mai faine filme? Doar filme fara seriale. Funda
Aveti idee cand va aparea La Casa De Papel sezonul 4 pe Netflix si daca vor aparea toate episoadele? Ofer funda!
Salut, puteti sa imi recomandati niste anime-uri?(horror sau actiune)
Ce parere aveti despre filmul midway?
Cine stie niste animeuri tip Another sau de groaza si acțiunea sa se întâmple la scoala? Dau funda
Salut, cum se cheama filmul ala in care un baiat merge cu tatal lui la pescuit si in drum spre casa moare? Dupa baiatul primeste inchisoare la domiciliu si ajunge in cartier la el un criminal care se ...? (mai mult)
Stie cineva un film gen: Divergent, Hunger game sau Mazze runner?
Am vazut acum ceva timp un film de comedie. Nu- mi aduc aminte foarte multe detalii dar era vorba de un babysistter parca (un om care trebuia sa aiba grija de un copil parca) si a dat o petrecere si de...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la filmul " I am legend", stie cineva daca moare cainele?
Top filme de iubire?
Îmi puteți sugera niște filme de cinema? Mulțumesc!
Erau de mult niste desene cu 2 frați, castori sau ceva de genul... care trebuiau să găsească soluții pentru diferite chestii. Atunci când aveau o idee se aprindea un bec deasupra capului si...? (mai mult)
Hei. Erau acum ceva timp niste desene cu o fetiță si prietenul ei... Nu mai stiu exact, un fel de extraterestru de culoare mov. Tin minte ca pe fetita o chema Kate sau ceva de genul... ma poate ajuta...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film romanesc, drama, in care un barbat (jurnalist cred ca era) dupa ce isi pierde colegul de munca vrea sa faca un documentar in memoria lui, dar nu are destule informatii...? (mai mult)
Acuma cativa ani, am vazut un film horror ce mi- a placut foarte mult. Nu mai stiu multe despre acel film dar imi aduc aminte urmatoarele : Erau doua surori, sora mica s- a mutat la cea...? (mai mult)
Niște filme/seriale de dragoste pe Netflix? Preferabil din anii 2017-2020
Cine a văzut elite, unde dispare Samuel în s2?
Stiti ceva, va mai scoate serialul "Sex Education" sezonul 3?
Imi puteti spune cum se numea acel film in care niste oameni erau intr-un fel de desert si ieseau monstri de sub pamant doar noaptea. Doar atat stiu, dau funda urgent!
Ma puteti ajuta sa gasesc un film foarte vechi de acțiune, actorul principal nu era niciunul wow in zilele de astăzi. Tot ce pot sa- mi amintesc este ca se băteau in ring si dupa un minut le dadea...? (mai mult)
De când au renunțat cei de la Netflix la opțiunea testării gratuite? Mi-am facut și eu cont crezând ca am la dispoziție 1 lună de testare gratuită, dar surpriză am fost taxat!
Spuneti-mi niste filme pe care pot sa le vad in seara asta. As prefera ceva trist, gen Titanic.
Vreau să privesc un film dar nu știu cum se numește. Țin minte că era ceva de genul: erau 5 frați și aveau puteri magice. Într- un oraș a venit o fată și unul dintre cei 5 frați s- a îndrăgostit...? (mai mult)
A văzut cineva serialul Foodie Love și îmi poate spune ce se întâmplă în ultimul episod cu protagonista, vă rog?
Recomandati-mi si mie niste seriale pe Netflix.
Cei care ati vazut tokyo ghoul, cate bătălii sunt in total si in ce episoade sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?