Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Martie 2025 sunt:
Are cineva abonament pe Mubi? Sau știe ce oferă mai exact abonamentul? Scrie 1 film pe zi, dar dacă ai un cont free tot un film pe zi vezi.
Acum ceva timp am vazut un film pe tvr, nu mai știu cum se numea, stiu ca era vorba de bărbat singur care se trezește cu o fetita de vreo 10 ani in fata usii. Fetita e a lui dintr- o relație mai ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un film de genul The Platform?
Imi puteti sugera niste seriale cu armata, politie, gen THE LAST SHIP, SWAT, SEAL TEAM, AGENTS OF SHIELD, BLINDSPOT etc. Sau orice alte seriale de oricare gen.
Buna, caut filme cu psihopati care intra in casa si le place sa urmărească pe persoana din casa, gen the resident, the ocupant... sau cu chiriași care sunt urmăriți de proprietari. Multumesc!
Exista vreun site unde as putea gasi desenele: Cum sa iti dresezi dragonul(sez 3-6) Max steel (sez 2-3) Preferabil in romana Sa fie gratis Sa nu incalce legi ale dreptului de autor?
Help. Am vazut un film horror cand eram mai mic si nu mai stiu cum ii zice. Tot ce stiu era ca se intampla intr- o padure. Stiu ca erau o fantoma sau doua, dar cred ca una care era un batranel care de...? (mai mult)
Stie cineva vreo metoda de a lua Netflix gratis macar pentru cateva zile? As doti ca metoda aceea sa nu incalce vreo lege =). Dau funda
Urmaresc de ceva timp pe Youtube emisiunea "in cautarea adevarului". Am vazut intr- un episod o fata simpatica si as dori pentru propria curiozitate sa îi aflu numele sau Facebook- ul! ...? (mai mult)
Imi puteti spune un film indian romantic?
Un film in care un copil isi pierde mama, iar tatal sau il duce la o instituție de muzică unde si trăiau. Canta urat dar cu mult efort a demonstrat tuturor ca are talent. Cum se cheama filmul?
Salut, TPU, tocmai am terminat serialul legacies iar pana apare sezonul nou chiar nu am ce face, as vrea cateva seriale asemănătoare cu asta, sau cu tvd si the originals, Dar nu orice seriale, seriale...? (mai mult)
Imi recomandati va rog seriale asemanatoare cu "Sabrina: Între lumină și întuneric"? Mi- a placut foarte mult acest serial si l- am terminat intr- un interval de 3- 5 zile.E serialul meu preferat la...? (mai mult)
Stie cineva daca episoadele noi din The Walking Dead se dau pe AMC Romania? Si daca da, cand si la ce ora?
Bună ziua, cine îmi poate recomanda seriale foarte bune de la Netflix sau HBO genul Action, Crime, Mystery și Comedie (poate să fi și cu adolescenți) în afară de Casa de Papel, Narcos și...? (mai mult)
Cat trebuie sa platesti lunar la Netflix? Dau funda
Ce parere aveti de noul serial lansat de catre cei de de la Netflix. Freud, l-a vazut cineva este interesant?
Deeeeeci am facut un cont de Netflix cu abonament in Olanda folosind vpn deoarece se pare ca gift codurile cumparate in Romania nu pot fi folosite in tara XD (sa nu cumparati btw) si a trebuit sa folosesc...? (mai mult)
A vazut cineva serialul Dexter? Am auzit ca e foarte bun, este adevarat?
Deci, când eram mult mai mic pe un program cu desene era un film animat cu niște ursi de diferite mărimi, gen unul era foarte mic și altul era foarte mare, ma rog erau mai mulți ce se plimbau într-...? (mai mult)
Salut.Vreau sa- mi fac un cont pe Netflix iar intrebarea mea este:Trebuie sa am suma x pe card cand il adaug acolo? Sau merge si daca nu am bani pe card? Ca stiu ca ai o luna gratuita iar dupa incepe sa...? (mai mult)
Deci asta e un film vechi, in genul animatie, dar nu mai stiu cum se numeste si vreau sa ma ajutati, din cate imi amintesc m- am uitat la el acum 10- 12 ani si povestea era asa : existau mai multe tipuri...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da toate filmele cu spider man în ordine?
Cine se uita la Riverdale? Sunt la sezonul 3 episodul 8. Cine imi poate spune când va fi mai multă pace între ei? Când se vor demasca adevărații vinovați? Hiram când va fi aflat vinovat? ...? (mai mult)
Pentru urmaritorii serialului Vlad, luni, saptamana aceasta a fost difuzat?
Imi puteti recomanda niste animeuri? Am vazut: Black Clover Naruto boruto one punch man fary tail hero academia tokyo goul seven dedly sins death note hunter x hunter sword art online ...? (mai mult)
Acum cateva minute inainte sa pun intrebarea a venit unul la Romanii au Talent care spunea ca a facut o masinarie care distorsoneaza timpul. Nu cred in chestiile astea dar as vrea sa vad ce ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in cautarea aurului negru [pulberea neagra] in care acei doi americani il cautau si au ajuns la amazoance in lupta cu acele fiare salbatice?
Este un film in care un tip incepe sa faca pe eroul, dar isi ascunde identitatea.Intr- o scena, ia un pistol de la raufacatori, trage cu el, dar pentru ca nu stie sa il foloseasca, se raneste de la...? (mai mult)
am 13 ani si vreau sa devin actrita, cred ca am talent, mama mea este de acord cu asta, dar nu stiu ce ar trebui sa fac. Orasul unde stau este unul destul de mic, dar poate ca as gasi ceva,...? (mai mult)
Știți cumva daca va mai fi sezonul 3 din Cronicile Shannara? Îmi puteți spune si cum se termină ultimul episod din sezonul 2?
Acum cateva seri a fost pe protv un film dar nu sunt sigur cum se numea. Parca Legenda regelui Arthur. Poate puteti voi sa ma ajutati.
de unde as putea sa descarc subtitrarile pentru anime-ul Death Parade in romana?
Era acum vreo 16-17 ani pe minimax un desen cu niste oameni care traiau sub pamant, stie cineva cum se numea?
Din ce desen animat este următoarea replica :" Sunt un animal ghidus, toata ziua stau sub dus"? Mulțumesc:)
am vazut mai demult un film cu 2 tipi care fumau mai mereu canabis unul avea 17 ani iar celălalt era un bărbat mai in varsta care avea grija de piscină și casa familiei, in film i se mai...? (mai mult)
TPU recomandati- mi filme (Nu din alea) 1080p ok care sunt de acțiune sau chiar horror cu zombi.Să fie pe YouTube. Ceva că un I Am A Legenda combinat cu mafioți la categoria horror iar la cea de acțiune...? (mai mult)
Un film de dragoste imposibilă aveti?
Salut, imi puteti recomanda si mi- e un anime bun? Precizez ca imi plac foarte mult anime urile cu lupte cu sabii, prefer ca gen- urile sa fie: aventura, fantezie, supranatural, romantic. Multumesc...? (mai mult)
toti cei care stiu de serialul "Sabrina" (Sunt la sez 1 episodul 13 deci nu imi dati spoilere), cand va aparea un nou sezon din serial?
Salut, imi poate spune cineva ce vine dupa Naruto shippuden episodul 500 mesajul, va rog.
Am vazut acum cativa ani buni un film cu un tip care s- a trezit intr- un oras ciudatel sa zic. Un oras in desert si daca- mi aduc bine aminte isi facea aparitia o femeie ori un mos care ii explica situatia...? (mai mult)
Buna- dimineata, TpU! Am o intrebare. Mai stiti cum se numeste filmul in care apare un baiat de, nu stiu, 10- 11 ani din Alaska si cu niste pui de caini labradori vorbitori care erau pierduti, iar ...? (mai mult)
acum 2- 3 ani in urma am vazut un serial cu 3 frati care aveau fiecare o super putere, stiu ca băiatul cel mare era foarte inteligent tot ce citea ținea minte, iar fata si bebelușul nu ...? (mai mult)
Salutare TPU, cunoasteti site- uri de seriale fara reclame, chiar si cu bani, unde sa avem cat mai multe seriale, la zi? Erau acum cativa ani vplay si serialepenet. Mai sunt altele asemanatoare? Multumesc,...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu masini, in afara de Fast and Furious si Need for Speed. Multumesc!
Oare găsesc Game of Thrones pe Netflix?
Filme preferate din 2017-2020?
Bună,caut un episod din Dexter dar nu știu cum se numea, in episod era atunci când Dexter își micșora casa și părinții, atât stiu. Stie cineva numele episodului?
Ceva filme foarte bune pentru perioada asta de stat in casa? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?