Acum câțiva ani m- am uitat la un film dar nu mai țin minte cum se numește. Era vorba despre doi liceeni. Unul dintre ei era virgin iar celălalt nu. Cei doi au mers la o petrecere cu iubitele lor....? (mai mult)
Zilele trecute m-am uitat la sezonul 5 din Peaky Blinders si m-a lasat cu un gust amar. Si intrebarea este daca stiti voi seriale de genul drama cu putina actiune?
Stiti seriale care sunt ceva de genul: un copil afla ca are puteri si tace jucandu- se cu ele gen... poate controla obiectele de la distanta sau nu stiu, poate sa- si foloseasca creierul in proportie...? (mai mult)
Vreau să privesc un film dar nu știu cum se numește. Țin minte că era ceva de genul: erau 3 sau 5 frați cu superputeri și foarte drăguți. Într- un oraș a venit o fată și unul dintre cei 3...? (mai mult)
Tocmai am intrat in izolare la domiciliu din cauza acestui Covid- 19, n- am voie sa ies din casa, deci as vrea sa- mi recomandati niste seriale bune de actiune (de genul Prison Break), istorice sau ...? (mai mult)
Filme cu zei din NORSE MYTHOLOGY?
Stiu ca a trecut mult timp de cand acest film si a facut debutul, dar este vorba despre Need For Speed:Inceputuri! Azi am avut ocazia sa- l vad din nou si m- am intrebat " de ce nu au aparut si alte filme...? (mai mult)
Vreau sa privesc un film super interesant ceva aventură, acțiune, SF.
Cand eram mai mica am vazut un film de groaza cu o femeie care si- a ingropat copilul mic deoarece innebunise din cauza ca i se intamplau aceleasi lucruri in fiecare zi si era o scena in care fata ei se...? (mai mult)
Dacă tot a ajuns Coronavirus-ul la noi, spuneți-mi și mie câteva seriale care merita vizionate pe Netflix.
Mai demult am văzut un film la tv despre o tipa care este răpită dar reușește să scape si isi vânează rapitorii, iar pe unul din ei îi prinde si stiu ca il leagă si ii striveste testiculele...prea...? (mai mult)
Am vazut la tv, acum ceva timp, un film, erau scene cu sex, droguri, bataie si mai erau si focuri de arma. Stiu ca era un tip(negru) care caută răzbunare pentru un dealer(alb), care avea o tipa...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut un fim excelent. Era cu o stewardesa si un baiat care s- au cunoscut intr- un avion si au hotarat sa iasa la o intalnire. In timp ce erau in avion a aparut o escapada si ...? (mai mult)
Stiti ceva seriale de astea la caterinca precum chewing gum (daca nu l-ati vazut, recomand)?
Caut si eu un film horror cu descrierea de mai jos, din pacate nu- mi aduc foarte multe detalii cu privire la film dar mi- a placut foarte mult. Filmul l- am vazut acum 6- 7 ani daca nu chiar mai bine. ...? (mai mult)
Am văzut acum ceva timp o secvență dintr- un film, foarte mișto... era vorba de o fata care a fost răpită, dar care a reușit să scape, si- a vânat rapitorii, iar pe unul dintre ei, ...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film foarte interesant si nu- mi aduc aminte cum se numea. Stiu ca povestea incepe cu un tip care isi cauta de lucru si este chemat la un interviu. La interivul asta sunt mai...? (mai mult)
Asta poate fi o intrebare mai stupida, dar nu m- am interesat prea mult pana acum despre acest subiect. Azi am vazut filmul The conjuring 1. In film apar niste secvente parca din alte filme. La...? (mai mult)
Azi am văzut un film pe YouTube despre o femeie care avea o emisiune de seară la radio, în care primea telefoane de la ascultători și le dădea sfaturi. Soțul ei avea o amantă, despre care află...? (mai mult)
Care sezon de beyblade urmează după Beyblade metal fury?
Salut, vreau si eu un top cu cele mai bune filme adaptate dupa cartile lui Stephen King. (si preferatele voastre bineinteles)
Am vazut mai de mult un film horror dar mai mult pe parte psihologica. Era un film care era si documentar totodata despre o umbra, care omora oameni si imi aduc aminte ca un tip de la radio luase contact...? (mai mult)
cine s-a mai uitat pe Netflix la seriarul Luna Nera? M-am uitat la primul sezon si vreau sa stiu cand vine si al 2
Se poate urmari Asia express live/in direct pe internet?
Aș dori recomandări de seriale cu adolescenți cu gen sex comedy combinat cu teen drama (adică să semene cu sex education)
Netflix nu mai ofera free trial 30 zile in Romania? Sau cum se procedeaza?
Hey. Pentru a face un abonament la Netflix iti trebuie numai card? Prin Pay Point nu se poate?
am început sa ma uit pe Netflix la Luna Nera sunt la episodul 6 si e de abia primul sezon, cate episoade sunt in primul?
Filme cu lesbiene stiti?
Care credeți că este mai puternic, Kurama pe care-l deține Naruto sau Susanoo pe care-l deține Sasuke? Dar dintre ei doi?
Vreun film horror bun stie cineva?
Care e semnificatia clopotelor? https://youtu.be/wnVuQ6zoqX0
cu cativa ani in urma am privit un film si era despre un baiat care prezicea viitorul, mai exact moartea persoanelor, stiu ca pe una a cazut o roata de masina de sport si la unu i- au iesit ...? (mai mult)
Stie cineva când apare filmul "after we collided" subtitrat (este continuarea la After)?
Hey. Despre ce este vorba în serialul Sex Education?
Hey. Vreau si eu filme, desene animate, emisiuni pe care sa le vad pe YouTube sau tv. Nu am Netflix, Hbo.
stie cineva cand se va difuza pe disney channel regele leu?
Ce emisiuni, desene animate, filme imi recomandati sa vad zilele astea pe tv sau pe yt? Nu am Netflix, Hbo.
Stiti filme cu virusi care au impanzit planeta si sunt toti speriati etc?
Oare o să se mai facă sezonul 2 din,, The Mist"( negura)?
Funda! Acum ceva timp am vazut un serial pe Jetix cred. Era vorba despre un fel de agent care se lupta cu un fel de creaturi mitologice. Imi aduc aminte ca in serial mai era un fel de computer extrem de...? (mai mult)
Funda. Stiu ca acum cativa ani era un serial pe disney channel ( cred ). Era vorba despre 3 prieteni care jucau un fel de joc pe computer si de acolo ieseau creaturi in realitate si ei se infruntau cu ...? (mai mult)
Wa baieti, ziceti si mie niste seriale/filme bune, despre razboi ( nu conteaza perioada ) Am vazut band of brothers.
Salut, caut un film in care e vorba despre un adolescent care e trimis la tara sa primeasca ceva dar e pus sa munceasca pentru lucrul respectiv, lucreaza la un gard, daca stiti numele filmului va rog...? (mai mult)
Buna, cine imi poate explica cum merge emisiunea TV Next Star? O colega de a mea participa in sezonul 10 dar eu nu stiu cat se poate vota cand alege caștigătorul, ce runda urmează si cand se difuzează,...? (mai mult)
Am dat pe Netflix de un serial in care apare o tipa la un bar si ii spune unui om ca nevasta sa l- a mințit ca e gravidă si a pierdut sarcina. Cam tot serialul se bazează pe dezvăluirea secretelor....? (mai mult)
Caut un film cu un medic legist la care ii este rapita fiica de un criminal in serie. Criminalul tot ii trimitea mesaje ascunse medicului prin cadavrele pe care le lasa in urma. Mesajele erau ascunse...? (mai mult)
Era un desen pe minimax cu doua triburi rivale.Fiecare persoana avea un animal totem si imi mai amintesc ca un baiat si o fata sau indragostit.Stie cineva cum se numea?
Caut de ceva vreume un film pe care l- am vazut acum cativa ani dar nu imi mai amintesc numele. Este vorba despre o femeie care da nastere unui baiat care are un fel se super putere, omoara totul...? (mai mult)
Am vazut cand eram mai mic un film pe nume Holocaust sau ceva de genul. Chestia este ca nu il gasesc dar din ce imi aduc aminte erau oameni, copii goi in sir indian si la un moment dat li se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?