Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Unde îmi vand scenariul? Sau cel puțin sa-l vadă cineva care chiar e interesat?
Filme acțiune faine?
Îmi puteți spune seriale/filme cu fete care se îndrăgostesc de șeful lor sau ceva de genu? Precum Dolunay, Ask lanftan anlamaz, Kara sevda. (Turcești)
Buna, puteti sa-mi spuneti niste filme faine de pe Netflix? De preferat horror, de dragoste si cu adolescenti :)) M-am uitat la multe si nu prea mai am idei:) Multumesc.
Cum sunt așezate filmele Saga Amurg, după ordine? Vreau un răspuns rapid va rog daca se poate
Vreau și eu o lista (lunga daca se poate) de comedii romantice, exemple: prieteni cu beneficii, Always be my maybe, îndrăgostitul
Oameni buni, a fost difuzat anul trecut în cinematografe filmul: "Între chin și amin". Nu-l găsesc pe tot internetul, nici de cumpărat. Are cineva vreun pont?
Salut, am vazut acum ceva timp un film pe pro tv, se facea ca era un razboi contra extraterestrilor si personajul principal cand murea lua ziua de la capat, se intalneste cu o fata care a avut aceleasi...? (mai mult)
Mi- am adus aminte ca prin 2014- 2015 aproximativ, era un youtuber Cosmin. Avea accent moldovenesc si facea tot felul de clipuri in care juca rolul mai multor personaje, gen cum facea Codrin...? (mai mult)
Pe Netflix sunt doar filme produse de Netflix? Daca nu, care ar fi procentul?
Daca folosec cardul revolut (l-am folosit deja pe cel din banca) mai pot primi o luna gratuit la Netflix fiind abonamentul pe acelasi nume ca si cel folosit cu cardul bancar?
Incerc de ceva timp sa gasesc un film animat cu scooby doo insa nu imi mai amintesc multe lucruri din plot. Tot ce imi amintesc e ca masina misterelor era condusa de villain de pe o telecomanda...? (mai mult)
Cine se uita pe A1 si poate sa-mi povesteasca pe scurt care e faza cu `Vulpita`? Ce e asta, show? Film? Emisiune? Stire?
Filme pe aceeași temă cu Orphan, The prodigy sau case 39? Mulțumesc anticipat
Salutare. Când eram mai mică am văzut un desen animat unde un băiețel avea niște cratițe fermecate, care singure fierbeau și vorbeau...și nu l- am mai văzut de atunci și indicii multe nu țin...? (mai mult)
Era un serial pe care il vedeam cand eram mic, dar foarte mic cred ca acum 10- 11 ani despre o familie mai ciudata. Stiu ca sora mamei cazuse in nu stiu ce void sau ceva de genul si era un fel de om ...? (mai mult)
Am incarcat un film virusat pe google drive iar cei de la google drive mi-au sters filmul acela! Ce pot face sa recuperez filmul?
Salut, as dori sa stiu care sunt dupa parerea dvs. cele mai frumoase filme, noi daca se poate...
Doresc si eu filme gen horror, dragoste, thriller in limba italiana cu subtitrare in romană! Dau fundiță!
In urma cu ceva vreme am văzut la tv un film, însă am prins doar o parte din el și vreau să știu cum se numește. Era de Crăciun și era vorba despre un cuplu cu 2 copii. Bărbatul ...? (mai mult)
Ce îmi recomandați? Netflix care au filme nelimitate (așa cum se lauda dar lipsesc cu desăvârșit milioane de filme) sau FilmBox?
Cand va fi lansat Disney+ in Romania?
imi puteti recomanda si mie niste seriale cu dragon gen cum era game of thrones?
Cei care au Netflix. De ce nu am subtitrare în română la serialul Lucifer? Am doar în engleză și italiană. Cum fac sa am subtitrarea?
Am văzut un clip cu un barbat care i-a furat geanta unei femei oarbe care stătea pe banca și ăla i-a adus-o înapoi când și-a dat seama. Cred ca e turcesc. Dacă aveți habar
Vreau și eu să îmi ziceți cele mai tari filme despre Sfârșitul Lumii.
Imi recomanda cineva o platforma precum Netflix unde o biblioteca de filme vechi cu acțiuni și horror?
As vrea sa imi fac abonament la Netflix. Este sigur sa imi dau datele cardului meu de debit? Adica stiu ca e un site cu milioane de utilizatori dar sunt mai paranoica de fel :)) am vrut sa imi fac PayPal...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva unde ma pot uita la AsiaExpress de pe telefon?
Am văzut un film horror în trecut. Îi gen filmul 11/11/11. Nu îmi aduc aminte decat ca acțiunea, se întâmpla dimineața la ora 7.06. Adică gen la 6 și 66 minute (666).
Salut, incerc sa imi amintesc un film de groaza, chestia este ca imi amintesc cateva secvente si nu stiu daca sunt corecte. Este vorba despre o baba moartă care isi bântuie casa ca s- a mutat o femeie...? (mai mult)
De ce serialele de pe Netflix nu sunt complete? Multe au doar primul sezon.
Am văzut in urma cu cativa ani un film despre un criminal in serie ce ucide fete cu motorină si apoi le taie in bucăți, tin minte ca era politist si o fata devenise prietena cu el si ea...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da niște seriale, filme fantezy Sf gen cu adolescenți? Multumesc
Cu totii stim filmul "Halloween". Nu stiu cati din voi ati vazut toate partile dar eu nu inteleg de ce Laurie Strode in "Halloween 4 The Return of Michael Myers" are o fiica si in "Halloween H20: 20 Years...? (mai mult)
Filme care sa redea cel mai fidel cartile?
Am nevoie de voi să îmi spuneți dacă cunoașteți numele filmului horror după câteva secvențe din el: Oamenii sunt trași în lanțuri de ceva malefic care se hrănește cu ei, iar o ...? (mai mult)
Niste seriale faine?
O sa va uitati la noul sezon Iubiri secrete? Pentru cei care nu stiu, o sa inceapa un nou sezon in aceasta vara.
Imi puteti recomanda niste filme de preferat sau seriale de pe Netflix? Ca sa stiti eu prefer actiunea, misterul si mai ales cele cu final emotionant gen kingsman 2 daca ati auzit de film...? (mai mult)
So, stie cineva vreun film cu o avocata si clienta care ajung la final impreuna? :)
Niște filme mai perverse... Recomandări?
Imi puteti recomanda niste filme frumoase? Eu nu pot sa aleg unul pentru ca sunt prea nehotărît :)) vreau ceva actiune/thriller/aventura, exclus comedie sau horror. Preferabil sa fie filmat in America...? (mai mult)
Doar mie mi se intampla sa imi iasa filmele/serialele din 'Lista mea' de la HBO GO? In fiecare zi cand ma uit imi lipseste cate ceva.
O sa enumar povestile a trei seriale pe care le- am vazut prin 2002 toate SF. 1 calatorie interdimensionala cu ajutorul unui costum electric ceva in gen (tin minte o scena ca s- a deschis un portal langa...? (mai mult)
Voua ce emisiuni de afara va plac? Orice, politica, sociale, divertisment, stiinta, orice.
Ce filme v-au ramas in memorie?
Filme interesante despre parfumuri, istoria parfumeriei?
Cum se numeste serialul din acest video? https://www.youtube.com/watch?v=ih1WBHvuyH0&list=LL-uNVNHt0Diwsc-Wadg6j1A&index=1
Salut, nu am mai vazut One Piece de aprox 2 ani si as vrea sa stiu episodul in care Luffy se bate cu oamenii peste, nu-mi mai aduc asa bine aminte dar stiu ca se bătea sub apa cu el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!