Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Era acum ceva ani un serial horror cu un baiat care nu avea buric si un om fara fata, as vrea sa stiu cum se cheama daca mai tine cineva minte!
Hei TPU. Deci știți filme în care un profesor se îndrăgostește de o eleva sau invers? Funda funda fundă
Ce se intampla de nu se mai gasesc filme vechi pe google? Mai ales cele subtitrate? (ex. jocuri de noroc (2006) si legalese (1998) Chiar daca nu au castigat niciun premiu Oscar, asta nu inseamna ca ...? (mai mult)
Imi recomandati vreun anime care v-a placut sau vreun serial?
Vreau o lista cu cele mai tari filme 2019/2020. In special horror. Cea mai lunga lista primeste funda.
Am câtiva ani am văzut un film la tv. Tot ce îmi amintesc este ca personajul principal era o femeie destul de instabilă la nivel emoțional, egoistă și răutăcioasă. În încercarea de a găsi...? (mai mult)
Vreau sa imi recomandati niste seriale (mister) cum ar fi Pretty Little Liars.
Imi trimiteti un site cu videoclipuri cu Jane si Dragonul? E un desen animat din copilarie pe care as mai vrea sa-l vad odata.
Deci este un desen foarte vechi de pe minimax de prin 2009- 2013 cu o fata si un baiat care stateau intr- o padure sau jungla ceva... si ei erau din "sate/triburi" diferite si nu aveau voie sa fie impreuna...? (mai mult)
Cum pot sa instalez filme in limba engleza doar ca sa aiba subtitrare in limba romana pe telefon?
Imi poate recomanda cineva filme/seriale LGBT?
Desen animat vechi, ajutoor? Era o oaie și un lup care o tot pândea. Când s- o înhaţe, era tras de bastonul ciobanului extrem de lung și parcă îi și trăgea un pumn. Era pe Cartoon Network și...? (mai mult)
Era un film cu un băiat care trăia cu mama sa și se lupta. Mama sa este omorată si acesta decide sa se răzbune pe faptas. El incepe sa lupte într- un meci amical apoi este ales de public...? (mai mult)
Caut un film francez destul de vechi. E vorba de o comedie drama/horror. Actiunea e undeva in secolul 18 si se desfasura la un han, proprietarii ucideau si furau lucrurile clientilor. Filmul incepea...? (mai mult)
Seriale de comedie cu sarcasm si ironie?
Stie cineva sa imi zica, daca exista cumva un film facut pe tema cutremurului din 77? Si daca da, cum se numește? M-ar interesa.
Stie cineva cum se numeste filmul in care un barbat e ingropat de sotie si amantul ei de viu, dupa aceea el iese de acolo, se duce acasa si transforma casa intr- o capcana pana cand ii prinde...? (mai mult)
Salut,dacă ma puteti ajuta si pe mine cu un site unde pot gasi si eu subtitrari la anime-uri?
Ma plictisesc si vreau sa va provoc la barfa. Care este pentru voi, Top 3 in privinta celor mai frumoase actrite ever? :)
Știți ceva seriale și filme foarte faine?
Ce parere aveti de serialul outsider de pe hbo?
Imi puteti da o lista cu niste filme horror gen sa fie si thriller dar nu neaparat. Gen sa fie niste adolescenti si sa fie terorizati de ex (animal, monstru, killer, creatura etc.) Dau funda...? (mai mult)
Are cineva o ipoteză fan fiction dar sa aiba sens : Cum de Barry Allan este Savitar, când?
Am urmărit cap coadă Frozen (1) Care sunt elementele, indiciile homo erotice așa mult aclanate? Scene, glume din traducere etc. N-am găsit nimic de genul
Cum v-a placut filmul The Devil Wear Prada? Impresii?
Îmi puteți recomanda seriale cu adolescenți bune și captivante, în genul celor de mai jos? Riverdale, PPL, PPL The perfectionist, 13 reasons why, The Lying Game, The 100)
Era un film parca, facut in 2018, cu o fata care voia să se duca la petrece. Ea își tot dădea mesaje cu emoticoane despre sex, gen "?❤?" Parintii ei au văzut si au vrut să nu...? (mai mult)
Ma bantuie o chestie de ceva timp. Am ascultat recent sonata nr.14 pentru pian de Beethoven si sunt foarte sigura ca este cantata la pian intr- un film gen the Notebook. Ma puteti ajuta sa gasesc...? (mai mult)
Am vazut cand eram mai mic un film horror cu un puscas marin care avea o sotie ce era profesor la o facultate. Aceasta a luat cativa elevi si l- a luat si pe sotul ei intr- o excursie in padure. Si s- ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare urmatorul episod din Swamp Thing de pe hbo? Il astept de ceva timp.
Stiti site uri unde as putea sa gasesc episoade pierdute din desene animate? Gen ca episodul pierdut din tom si jerry sai mickey mouse
Care e faza cu Amazon Prime Student, trebuie sa fii student in S.U.A ori care este treaba? Ca din cate am inteles primesc 6 luni gratuit.
Amazon Prime are filme/seriale subtitrate in romana?
Imi puteti recomanda niste filme/seriale cu tema de Armata? Nu razboi, nu panica, ceva in care sa fie prezentata scoala militara mai mult, academia, antrenamentele, invatatul si asa ...? (mai mult)
Cine a urmarit serialul Elita sezonul 2 am cateva intrebari. Carla i- a pus in cutia postala lui Samuel banii pentru cautiune si in penultimul episod cineva il urmarea pe Samuel atunci cand s- a ascuns...? (mai mult)
Cate sezoane și episoade are The boys?
Bună TPU, am o întrebare, vreau sa ma uit la un film cu adevărat horror pentru seara asta, ma gândeam ceva cu psihopați cărnuri etc, am sa ma uit seara, sa am efect cât de cât scary. Dau ...? (mai mult)
Abonamentul de Netflix imi ofera sansa sa vad filme scoase la cinematograf? Apar si alea spaniole chiar daca stau in Uk le pot vedea sau nu?
Cand eram mic era un film cu un Killer(Criminal), care omoara lumea, nu il prea mai tin minte, dar mai stiu cateva chestii din el, la inceput o fata si un baiat erau prinsi de acesta si killeru ii facea...? (mai mult)
Ma puteti ajuta, caut un film chinezesc (cred, sau japonez, corean, nu fac diferenta) si nu dau de el.Era vorba la inceput despre ceva clan de asasini dintr- o padure care voiau sa asasineze o ...? (mai mult)
Bună, TPU, am început să mă uit la mai multe filme horror ca de obicei si imi place sa ma tem noaptea ca e cineva sub pat chiar daca este doar in imaginatia mea sau sa cred ca e cineva care se uita...? (mai mult)
Buna! As dori o lista de filme gen The fault in our stars sau The Age of Adaline. Spun o lista fiindca e foarte probabil sa fi vazut multe dintre ele. Multumesc
Unele videoclipuri pe Youtube desi sunt in engleza sau in alta limba, oricand dau click pe ele, titlul este tradus in romana iar subtitrarile sunt in romana de asemenea. De exemplu un videoclip cu titlul...? (mai mult)
Peacock va fi disponibil si cu subtitrari in romana?
Exemple de filme cu baieti indragostiti care devin obsedati de iubitele lor cum este The fear (frica) 1996.
Imi puteti recomanda va rog frumos cele mai bune filme vazute de voi pe Netflix? Ofer funda!
Vreau să mă uit la un serial de la tv cu sop cast. Problema e că atunci când intră în el e aiurea. Cum să explic:sonorul(replicile) sunt inainte iar videoul este înapoi. Adică spre exemplu daca...? (mai mult)
Poate cineva să îmi spună câte minute are episodul 6 de la sezonul 6 din Teen Wolf?
Ca tot e perioada asta cu coronavirus, ce filme stiti de acest gen? Adica cu epidemie ceva care sa faca oamenii sa stea inchisi in casa? Multumesc anticipat
Era un film gen cu un asasin se întâmpla undeva la metrou și gen îngrijitorul era capul răutăților, care e?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!