Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva dacă apare în 2021 mai devreme sau mai târziu filmul Lion King 2 movie? Mulțumesc!
Ați văzut Parasite (2019)? Cum vi s-a părut?
Cine stie ceva filme in genul filmului patologie 2008? Ceva de genul ala caut, sadiste dar si realiste si nu exagerat de horor.
Caut un film horror cu o fata muta ce este luată de la părinți de niște soldați cred și dusă intr- o casa cu mai multe fete ce sunt obligate sa se prostitueze, casa este foarte murdara...? (mai mult)
Îmi puteți spune care este sezonul și episodul din The Vampire Diaries în care se duce Elena la colegiu? Îmi amintesc că era undeva în campus cu una dintre fete( Bonnie/Caroline) și cu...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme/seriale interesante de vazut? (nu pe Netflix deoarece nu am ).
De ce atunci când descarc un serial pe iPad și intru în configurări ca să văd spațiul de stocare nu îmi apar toate numele videoclipurilor (numele unora dintre acestea sunt înlocuite cu cifre fără...? (mai mult)
Va salut! As dori sa primesc mai multe informații despre Anca Tivadar(Delia din iubiri secrete). Are cineva idee ce s-a întâmplat cu ea? Ceva conturi pe rețele de socializare?
Salut, îmi puteți da niște seriale gen Sf. Fantezy dar sa fie medievale gen merlin, legend of tha seker? Cu sabii dar sa fie cineva personajul principal, de exemplu sa ai magie, sa fie mai special...? (mai mult)
Erau niste desene animate cu o maicuta( cred) care avea grija de multe fetite... era un orfelinat. Cred ca locuiau in Franta si se difuza pe minimax. Mergeau foarte repede si aveam impresia ca zburau....? (mai mult)
Cand va veni sezonul 7 din dragoni in marele necunoscut?
Cineva stie filme horror de te c*ci pe tine de frica? De recomandat Youtube sau Netflix
Urgent! Cei care ati vazut primele doua filme din seria avengers (sunt 4 filme in total)primele doua care au fost publicate, va rog sa imi povestiti tot ce se intampla in primul si in al doilea!...? (mai mult)
Vreau sa-mi ziceti care sunt desenele voastre preferate din copilarie, cele care v-au placut foarte mult. (si varsta pe care o aveti acum)
Stie cineva niste seriale britanice bune? De gen politist sau fantastic, dar nu prea scurte.
Caut un film care nu știu cum se numește. Este vorba despre un om care merge cu mașina pe șosea și din întâmplare a dat peste o vacă, el s- a dat jos din mașină apoi a văzut un fel de...? (mai mult)
Bună! Știe careva cum se numește filmul in care actorul principal trebuia să aibă grijă de un bebeluș de plastic pentru un timp? Mi- e in cap filmul dar nu pot să îmi aduc aminte nici măcar...? (mai mult)
as vrea sa va intreb ceva, de la un timp am inceput sa ma plictisesc, este vorba de anime- uri dar daca stie cineva un anime, in special cu arte martiale, va rog sa ma ajutati daca puteti,...? (mai mult)
Care este cel mai bun serial pe care l- ati vazut vreodata? Intreb asta pentru ca as vrea sa ma uit la ceva dar eu de obicei ma plictisesc repede si greu ma atrage ceva, dar au fost cateva care mi- au...? (mai mult)
Cum se numeste episodul din seria Laboratorul lui Dexter in care Deedee are in ureche niste bacterii care o fac sa cante?
Știe cineva cum se numește acest film/serial? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=137716844329685&id=101926187908751
Stie cineva niste filme în care sa fie niște acțiune, în dramă, și tristețe, și gen cu animale?
S- a uitat cineva la filmul Midsoomer? Am auzit atâtea chestii despre el și m- a făcut curioasa. Așa ca l- am vizionat. Și acum încă ma gândesc ce naiba a fost cu filmul asta? Voi ce părere...? (mai mult)
Aveti idee cu ce program este facuta aceasta animatie? https://www.youtube.com/watch?v=7800uh_pwos
Era un fim wester ( stiu ca era o secventa cu unul care facea baie in cada si ceilalti se bateau pe langa el :)) era comica secventa aia ) am vazut fimul acum multi ani si am uitat cum se numeste!...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca daca nu vizionez filme horror pierd ceva? Aud la altii cum se uita si mi se pare extraordinar deoarece fata de alte filme chiar traiesti filmul, te sperii, te implici emotional ...? (mai mult)
Mi-am făcut cont de Netflix și după perioada gratuita l-am anulat. Daca ma conectez acum imi ia banii de pe card ca se reactiveaza sau ceva de genul?
Mi- am amintit un film de când eram mai mic și nu- mi amintesc cum se numește, vă descriu acum din ce îmi amintesc: un tip cu nava sa avansată s- a prăbușit pe pământ și a dat de un regat care...? (mai mult)
Era un film cu ceva tabără unde merg niste adolescenți și la un foc încep să spună o poveste de groază si povestea chiar se adevareste si iese un zombie dintr- un laborator.Aș vrea să il revad...? (mai mult)
Cum se chema acel desene animat, in care cazuse o creatură din cer, iar o fetita s-a imprietenit cu el (creatura era albastră și și parca îl chema Geo).
As vrea sa revad un film pe care l- am vazut mai demult. In film e vorba de niste studenti si profesori care ajung pe o insula ( cred ) si se dupa ce se "cazeaza" in cabane se impart in grupuri...? (mai mult)
Este un film in care o familie este fugarita de cineva si prin magie apare o barca lângă casa lor ce ii duce într- un taram magic. Stiu ca erau zane, un minotaur. Daca știți cum se cheamă filmul...? (mai mult)
Salutari TpU, am si eu nevoie de numele unui film, era vorba de o fata care era violata de niste tipi si cumva scapa din mana lor si se razbuna pe ei, ii omoara pe rand si daca nu ma insel sunt doua...? (mai mult)
Imi puteti recomanda ceva filme/seriale despre/cu motociclete?
Era un film horror cu niste adolescenti care au intrat intr- un spital abandonat care era bantuit. Acolo se confrunta cu fantome si incearca sa scape. Era si cu o fantoma cu parul negru lung dat...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: de ce nu-mi apare sezonul 6 Teen Wolf pe Netflix si îmi arată doar 5?
Ce seriale recomandati? In afara de Prison Break, The Walking Dead si The 100 ca le-am vazut
Care filme horror v-au ingrozit cel mai tare? Multumesc!
Am o problema. Nu pot viziona Netflix cu subtitrare in romana pe smart tv Philips de prin 2015. Contul si televizorul sunt setate pe limba romana si pe alte dispozitive imi apar subtitrarile in romana....? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul turcesc de pe canal D "Ma Numesc Zuleyha"?
Daca stiti anime-ul Attack on titan, puteti sa imi recomandati un anime cu aceeasi conceptie?
Sunt aici fani ai serialului Dr.G? De ce v-a placut acest serial?
Sunt aici fani ai serialului Dr.House? Daca da, de ce v-a placut acest serial?
S-a terminat serialul arrow de tot sau va continua un alt serial cu fata lui? Multumesc!
Stie cineva daca a aparul sez 2 din Inu X Boku SS? Multumesc! Ofer funda!
Cum se numeste filmul in care joaca actorul David Duchovny in care are o fetita care este muscata de un liliac si moare in spital si dupa moartea fetitei se hotaraste sa faca un spital cu ajutorul oamenilor...? (mai mult)
Cand vreau sa ii dau contul meu de HBO Go unui prieten ii dau adresa de email si parola contului meu, nu se poate sa ii fac un profil separat?
Unde pot vedea alista filmelor cu oscar de anul acesta care sunt pe hbo go? Ori mi le poate enumera careva?
Stiti cumva continuarea tokyo ghoul adica ce urmeaza dupa el ex alt anime?
Seriale bune gen the order sau the chilling advendures of sabrina in care personajele sa fie adolescenți și sa aibă legătura cu magia va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!