Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, din ce film este aceasta secvență? https://youtu.be/Fl8FjehU6qs Mersi
Recomandări de filme amuzante
Cum Pinocchio nu a putrezit cand a ieșit din apa?
Caut un film mai vechi, gen Thriller / Suspans/ Mister cu un grup de oameni ce ajung pe o insula de unde nu mai reusesc sa scape si incep sa moara pe rand. Din pacate nu imi aduc aminte multe faze....? (mai mult)
Pasionati de filme sf, as vrea ceva recomandari
spuneti-mi si mie niste seriale/filme comedie romantice cu adolescenti, dar sa fie mai multe ca multe dintre ele le-am vazut, FUNDAA
La aceasta intrebare ați spus despre ce film este vorba, este vorba despre, , The Lion King 2019" : Să vedeți ce mi s- a întâmplat! M- am uiat acum 3 zile la un film și gen mi- a placut enorm ...? (mai mult)
Am vazut acum ceva timp in luna ianuarie un film frumos pe cinemaraton, mai mulți copii care dormeau intr- o cladire. Ei se cunoșteau cu unu care le lua mereu apararea. Daca stie cineva va rog sa- mi...? (mai mult)
Să vedeți ce mi s- a întâmplat! M- am uiat acum 3 zile la un film și gen mi- a placut enorm si de atunci, nu mi- l mai pot scoate din cap, noaptea nu pot sa dorm, singura modalitate sa dorm e sa-...? (mai mult)
Hello TPU! ( Dau fundă! ). Acum câțiva ani am văzut un film, serial, sau poate chiar un videoclip pe Youtube, nu mai îmi aduc aminte bine...Dar știu că era cu o fată deghizată în băiat și...? (mai mult)
Știe cineva dc s-a inchis site-ul filme și seriale online?
As dori sa stiu si eu unde s- a filmat Inima de tigan mai exact satra aceea, as dori sa stiu mai exact unde e casa unde a stat Dumbrava si State Potcovaru, si as vrea sa mai stiu unde a fost...? (mai mult)
Am văzut acum ceva ani un film vechi, povestea era despre un condamnat la moarte (nu îmi amintesc din ce cauza) iar un grup de 10- 12 judecători trebuiau sa se pună de acord in a- l condamna, dacă...? (mai mult)
Dau funda! Seriale scurte si frumoase pe HBO sau NETFLIX. Am nevoie repede
Hei. Stie cineva de ce nu sunt postate pe Netflix sezoanele 5 si 6 din The 100?
Buna ziua TPU! Este serialul "Breaking Bad" pe Netflix Romania? Intreb de curiozitate. Multumesc in avans!
Un anime sau mai multe sa fie gen personajul principal sa fie infractor gen yagami light sau ken kaneki.
Poate cineva sa îmi spună ideile principale din filmul imblanzitorul de cai (the horse whisperer) va rog mult?
Seriale geniale de pe Netflix?
Stiti vreun site, cum e Netflix doar ca sa poti vedea desene? Ex. Un shoe obisnuit, sa-nceapa aventura, cidatenii etc.
Unde îmi vand scenariul? Sau cel puțin sa-l vadă cineva care chiar e interesat?
Filme acțiune faine?
Îmi puteți spune seriale/filme cu fete care se îndrăgostesc de șeful lor sau ceva de genu? Precum Dolunay, Ask lanftan anlamaz, Kara sevda. (Turcești)
Buna, puteti sa-mi spuneti niste filme faine de pe Netflix? De preferat horror, de dragoste si cu adolescenti :)) M-am uitat la multe si nu prea mai am idei:) Multumesc.
Cum sunt așezate filmele Saga Amurg, după ordine? Vreau un răspuns rapid va rog daca se poate
Vreau și eu o lista (lunga daca se poate) de comedii romantice, exemple: prieteni cu beneficii, Always be my maybe, îndrăgostitul
Oameni buni, a fost difuzat anul trecut în cinematografe filmul: "Între chin și amin". Nu-l găsesc pe tot internetul, nici de cumpărat. Are cineva vreun pont?
Salut, am vazut acum ceva timp un film pe pro tv, se facea ca era un razboi contra extraterestrilor si personajul principal cand murea lua ziua de la capat, se intalneste cu o fata care a avut aceleasi...? (mai mult)
Mi- am adus aminte ca prin 2014- 2015 aproximativ, era un youtuber Cosmin. Avea accent moldovenesc si facea tot felul de clipuri in care juca rolul mai multor personaje, gen cum facea Codrin...? (mai mult)
Pe Netflix sunt doar filme produse de Netflix? Daca nu, care ar fi procentul?
Daca folosec cardul revolut (l-am folosit deja pe cel din banca) mai pot primi o luna gratuit la Netflix fiind abonamentul pe acelasi nume ca si cel folosit cu cardul bancar?
Incerc de ceva timp sa gasesc un film animat cu scooby doo insa nu imi mai amintesc multe lucruri din plot. Tot ce imi amintesc e ca masina misterelor era condusa de villain de pe o telecomanda...? (mai mult)
Cine se uita pe A1 si poate sa-mi povesteasca pe scurt care e faza cu `Vulpita`? Ce e asta, show? Film? Emisiune? Stire?
Filme pe aceeași temă cu Orphan, The prodigy sau case 39? Mulțumesc anticipat
Salutare. Când eram mai mică am văzut un desen animat unde un băiețel avea niște cratițe fermecate, care singure fierbeau și vorbeau...și nu l- am mai văzut de atunci și indicii multe nu țin...? (mai mult)
Era un serial pe care il vedeam cand eram mic, dar foarte mic cred ca acum 10- 11 ani despre o familie mai ciudata. Stiu ca sora mamei cazuse in nu stiu ce void sau ceva de genul si era un fel de om ...? (mai mult)
Am incarcat un film virusat pe google drive iar cei de la google drive mi-au sters filmul acela! Ce pot face sa recuperez filmul?
Salut, as dori sa stiu care sunt dupa parerea dvs. cele mai frumoase filme, noi daca se poate...
Doresc si eu filme gen horror, dragoste, thriller in limba italiana cu subtitrare in romană! Dau fundiță!
In urma cu ceva vreme am văzut la tv un film, însă am prins doar o parte din el și vreau să știu cum se numește. Era de Crăciun și era vorba despre un cuplu cu 2 copii. Bărbatul ...? (mai mult)
Ce îmi recomandați? Netflix care au filme nelimitate (așa cum se lauda dar lipsesc cu desăvârșit milioane de filme) sau FilmBox?
Cand va fi lansat Disney+ in Romania?
imi puteti recomanda si mie niste seriale cu dragon gen cum era game of thrones?
Cei care au Netflix. De ce nu am subtitrare în română la serialul Lucifer? Am doar în engleză și italiană. Cum fac sa am subtitrarea?
Am văzut un clip cu un barbat care i-a furat geanta unei femei oarbe care stătea pe banca și ăla i-a adus-o înapoi când și-a dat seama. Cred ca e turcesc. Dacă aveți habar
Vreau și eu să îmi ziceți cele mai tari filme despre Sfârșitul Lumii.
Imi recomanda cineva o platforma precum Netflix unde o biblioteca de filme vechi cu acțiuni și horror?
As vrea sa imi fac abonament la Netflix. Este sigur sa imi dau datele cardului meu de debit? Adica stiu ca e un site cu milioane de utilizatori dar sunt mai paranoica de fel :)) am vrut sa imi fac PayPal...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva unde ma pot uita la AsiaExpress de pe telefon?
Am văzut un film horror în trecut. Îi gen filmul 11/11/11. Nu îmi aduc aminte decat ca acțiunea, se întâmpla dimineața la ora 7.06. Adică gen la 6 și 66 minute (666).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!