Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau si eu cateva recomandari de filme/seriale captivante pe Netflix pot fi si horror dar nu numai. Multumesc!
Am văzut începutul unui film despre un sportiv negru care se bătea în ring cu mâinile și picioarele. La un moment dat era în Rusia și făcea o reclamă la o băutură, în timpul acesta, niște...? (mai mult)
Salut, aș vrea să îmi spuneți niște anime-uri cu Samurai, dar să fie subtritate în română plus.
Cănd pot vedea filmul I'm-a Pet at Dali Temple în engleză?
Bebelusele Oana si Delia de cand nu mai sunt la cronica carcotasilor sau de cand nu mai danseaza la ei?
Era un film care începea cu un barbat care tuseste in avion, el moare, apoi virusul se împrăștie, la spital era o asistenta negresa care era însărcinată și de frica sa nu se îmbolnăveasca...? (mai mult)
Stie cineva despre un film anume cand o persoana este intr- o cutie electrica si se trezeste dupa vreo 50 sau mai multi ani an ruinele orasului, de fapt lumea e distrusa ceva de genu. Nu prea imi...? (mai mult)
Daca am achizitionat pe 10 de ex abonamentul de la HBO Go, imi expira peste 30 de zile ori la sfarsitul lunii respective?
De ce la absolut toate site-urile de filme / seriale online in loc de video imi apare asta hqq.tv refused to connect?
Ce parere aveti despre noul serial "Messiah"? Va place? L-am vazut pe tot si ii dau nota maxima.
Otaku version! Am vazut un hentai acum mult timp cu un frate care prinde 3 fete, dupa ce sora lui se sinucide sau moare (nu mai stiu), le pune in subsol (cred) care arata ca o inchisoare si...? (mai mult)
Stie cineva cand apare mai precis filmul riddick 4 furya!?
Cand va aparea sezonul 5 din Tokyo Ghoul?
V- ați schimbat vreodată țara în serverul de la Netflix folosind un VPN? Implică vreun risc? Ce se întâmplă mai exact când schimbi țara? Dacă dezinstalezi VPN- ul, revine la normal? Se...? (mai mult)
As vrea sa revad un film pe care l- am vazut in urma cu multi ani, dar nu- i mai stiu numele. In film ii vorba despre un cuplu, iar barbatul ajunge sa- si insele nevasta.Tin minte ca ii spune ...? (mai mult)
Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v- as ruga sa nu ma tratati in batjocura. Acum 1 luna m- am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare...? (mai mult)
Stie cineva daca exista deja partea 2 la filmul The 10th kingdom? Continuarea filmului din anul 2000, am auzit ca trebuie sa se faca continuarea povestii...
Un film de groaza foarte bun sa fac pe mine de frica? Multumesc!
Are cineva de vânzare filmul Lupul de le wall street pe Blu ray nou si sigilat?
Filme gen se trezesc intr-un loc dar nu stiu cum au ajuns acolo stiti? Saw l-am vazut deja,as vrea ceva sf, groaza, mister.
Era un film care incepea cu niste tineri la un lac sau ceva unde se scaldau. Iar apoi fetele intra in apa si baietii raman la mal si vine cineva cu securea si le taie gatul. :)) Stie cineva cum se numeste?...? (mai mult)
Adepti,fani ai filmelor marelui regizor Ingmar Bergman? Care dintre filmele lui v-a placut cel mai mult?
Ce părere aveți de filmul Gypsy? Merită văzut?
As dori si eu o lista cu filme despre cazuri psihologice, depresie anxietate, dezvoltare personala, etc, in care psihologii trateaza pacientii. Pot sa fie si documentare si normale dau funda!
Flashback problema. Era un serial pe minimax cu un personaj albastru si unul rosu care prezentau un fel de documentar despre lume.Tot ce- mi amintesc e un episod despre Egipt. Nu stie cineva cum se...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu serialul Sabrina? Adica se va lansa episodul 9 din sezonul 3 sau urmeaza sezonul 4?
Bună! Am văzut acum ceva timp un film cu 3 tineri, un băiat și două fete care pleacă câteva zile în excursie și închiriază un apartament într- un bloc (cred că era bloc) și intrarea în...? (mai mult)
De ce a fost eradicat Duel Masters de pe fata pamantului? A ramas doar parodia aia enervanta?
Mi se pare mie sau vocea lui Chris Evans e diferita de fiecare data cand vorbeste?
Salut, caut un film cu vampiri. L- am văzut când eram mai mic mi- am amintit recent și vreau sa îl vad din nou:))) Nu stiu mai nimic despre el. Știu doar ca personajul principal era un ...? (mai mult)
Buna, caut un filmulet, reclama, pe care l- am vazut cu 4- 5 ani in urma pe Youtube, dar nu- mi mai amintesc cum se numea si nu- l pot gasi. Era despre o maimuta si un caine (beagle), care erau intr-...? (mai mult)
Salutare. Nu pot sa găsesc un film si sper sa ma ajutați voi. E vorba de un film de comedie, mai vechi, cu niște polițiști(sheriffi), care sunt chemați la un mic magazin/peco într- un desert...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste filme relativ recente de adolescenți/viata de student gen american pie? Multumesc anticipat!
Https://www.youtube.com/watch?v=pOqZ1OaJAnQ cunoasteti filmul?
Ce filme dragute de prin anii '90 imi puteti recomanda? Nu de actiune. Eventual, drama, de familie. Multumesc7
Salut, îmi puteți da niște seriale fantezy cu adolescenți?
Cum vi s-a parut Bandersnatch? Mie mi se pare foarte reusit.
Seriale Asiatice gen Healer. Toate care au legătura cu politie cibernetică, hackeri, calculatoare.
Stiti si voi ceva filme (orice gen) care sa aiba scene din alea misto precum in gardienii galaxiei unde incepe asa dintr- o data pe fundal old music? (guardians of the galaxy soundtrack huga...? (mai mult)
Caut un serial american! Un soldat sau agent capturat in Iran, Irak... dupa multa inchisoare si tortura trece de partea lor! Help numele filmului Dau funda
Cănd apar toate episoadele din filmul "Eternal Love of Dream"?
Caut un film pe care l- am vazut acum vreo 6- 7 ani.Era un film frantuzesc, comedie si era ca un fel de tabără unde oamenii incercau sa slabeasca, nu mai tin minte multe detalii.Parca pe hbo...? (mai mult)
Era candva un desen cu o fata care a ajuns intr- o lume cu căței si pisici si aveau de gasit bucati pentru un colier sau o fantana. Stiu ca pe cainele fetei il chema 'Magic'. Chiar sper sa stiti...? (mai mult)
Vreau să va întreb dacă își amintește cineva de un post TV din România, care rula după MiniMax. Îmi amintesc că avea anime-uri și filme. Mulțumesc, dau fundă!
Ştiu că nu am nici o şansă dar sper să- mi spuneți cum se numeşte filmul pe care îl voi descrie : Era un film din 2012 (cred) dramă (cred). Despre o fată blondă era la liceu (ultimu an) ...? (mai mult)
Ultimul film vazut? Daca se poate si cred ca va fi subiectiv si o nota pe care o acordati acelui film in sistem de notare de la 1/10. Daca este vorba de un serial, sa fie doar cele pe care le- ati...? (mai mult)
Ce parere aveti cei care l-ati vazut despre terminator dark fate 2019? Cum vi s-a parut din toate punctele de vedere?
Salutare, caut si eu 2 filme dar as fi multumit si sa gasesc macar 1 din 2 :)) nu ideea e ca le- am vazut de mult 1 l- am vazut la tv si nu m- am uitat sa vad cum se numea dar dupa cateva detalii ce mai...? (mai mult)
Cine știe niste telenovele ce aș putea căuta pe net, de preferabil in turcă sau spaniolă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!